Meditație- activarea corpului de siliciu, vindecare celulară, curățare și transformarea ADN-ului

Doresc să împărtășesc cu voi o activare realizata impreună cu cei 13 mari Arhangheli: Metatron, Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel, Selafiel, Iehudiel, Varahiel, Raguiel, Ieremiel, Anaiel, Jofiel și Yedechiel pentru transformarea trupului fizic de la carbon la siliciu, înălțare, vindecare celulară, curățare și transformarea ADN-ului până în cel mai mic detaliu.

Aceasta activare am primit-o acum câteva luni în urmă și  astăzi am primit permisiunea de a face public această minunată meditație inițiere.

Pentru această meditație vei avea nevoie de: 21 de cristale cuarț cu vârf potrivit de mari, de trei lumanări galbene și de un lapislazuli între 5-15 cm(pe cât posibil neșlefiut).

Începe activarea pe durata a 3 zile astfel:
În prima zi, vei așeza în cerc, în jurul tău cele 21 de cristale cuarț cu vârfurile orientate înspre interiorul cercului în care tu te vei afla.
Vei aprinde lumânările in fața ta în formă de triunghi cu vârful orientat către tine.
În palmele făcute căuş vei ține piatra de lapislazuli și te vei așeza în poziția lotus. Vei respira adânc și lent de 7 ori, relaxându-te complet și lăsând gândurile să plece de la sine în acest interval de timp.
Vei rosti urmatoarea cerință: Eu(numele tău complet) permit celor 13 mari energii Arhangheli să fie prezenți și să-mi ofere activarea  în transformarea trupului fizic de la carbon la siliciu, înălțare, vindecare celulară, curățare și transformarea ADN-ului până în cel mai mic detaliu, în deplin acord cu Creatorul, cu întreaga existență, în aici și acum, în prezent. Așa să fie și așa și este. Vă mulțumesc.

Vei observa cum lângă tine la o înălțime de aproximativ un metru distanță față de trupul tău fizic, vor coborâ din înalt cei 13 mari Arhangheli care se vor așeza de jur împrejurul tău în cerc dându-și mâinile lor în forma de cerc. Când au ajuns la baza capului tău ei încep să rotească toate energiile iar corpul tău începe să devină auriu(există posibilitatea ca după meditație să observi o colorare difuză dar vizibilă în galben a pielii tale). În aceste momente Atomul tău Divin devine un diamant reflecție. În mainile Arhanghelilor se află sfere unite de energie care formează o interconectare între aceștia.
Ei încep să coboare lent, de sus în jos, oprindu-se scurt la fiecare chakră a ta timp în care o lumină intensă albă- aurie îți strabate intreg corpul. Arhanghelii  coboară astfel mai departe, rotindu-se de fiecare dată la fiecare chakră a ta, timp în care tu vei respira relaxat. Există posibilitatea ca Arhanghelii să dorească să-ți comunice și poți observa vizual diferite  imagini sau cuvinte, acestea fiindu-ți de ajutor în conexiunea ta cu Arhanghelii.


Când Arhanghelii ajung la baza trupului tău, rotindu-se la prima ta chakra Muladhara, ei vor incepe să se ridice înapoi rotindu-se foarte tare și transformându-se în lumină iar tu rămâi învelit în galbenul radiant în care te afli complet, fiind transformat într-un galben auriu care strălucește extrem de intens existând posibilitatea să observi cu ochii întredeschiși aceasta rază de lumină galbenă care este interconectată cu toata ființa ta, cu Atomul tău Divin, cu tot ceea ce tu ești astfel această lumină începând să lucreze în toata existența ta pentru transformarea ta completă.
Vei putea rămâne o perioadă astfel în meditație pentru a savura momentul. Toată această inițiere o vei parcurge încă două zile la rând pentru finalizarea completă a transformării tale.
În toată aceasta perioadă de timp există posibilitatea să mergi în inima ta și să simți trăiri foarte intense de pozitivitate, lumină, iubire necondiționată, puritate și alte trăiri extazice pe care le vei dobândi exclusiv în meditație.
Poți vizualiza toată structura ta energetică, toate câmpurile tale, aura dar și în interiorul organismului tău până la ultima celulă din trupul tău, cum se refac rând pe rând într-o reacție în lanț în care sunt strabătute de lumina aurie.
De asemenea există posibilitatea să simți sau observi vizual că orice spațiu în care te afli începe să se tranforme in lumină aurie. Practic poți observa cu fiecare pas pe care îl faci cum tot ce este în jurul tău se alchimzează primind forma aurie de lumină , lumina în care tu te afli acum.
Trebuie să reții că pe lângă orice meditație sau activare realizată la un moment dat în viața ta este necesar să menții un echilibru total în toată existența ta începând de la a acorda maximă atenție alimentației tale până la deplina stăpânire de sine, autocontrol, în care lucrezi etapă cu etapă toată evoluția ta.
Aceasta este o activare primită în meditație pe care am realizat-o acum câteva luni în urmă și pe care o împărtășesc aici cu voi fiind sunt extrem de fericită că pot realiza aceasta în deplin Acord Divin.

Să vă fie de folos!

 

6 răspunsuri la „Meditație- activarea corpului de siliciu, vindecare celulară, curățare și transformarea ADN-ului”

  1. Multumesc pentru informatii, pentru meditatie si pentru toata daruirea! Este nevoie ca aceste cristale sa fie curățate/ purificate initial?
    Cu iubire,
    Maria S.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *