Meditație pentru activarea celor 12 chakre

Datorită energiei crescânde a alinierii cosmice (ciclice) a universului, are sens să ne deschidem cele 12 chakre.

În momentul Atlantidei de Aur, toate cele 12 chakre (ADN) au fost activate.

 

Deschiderea chakrelor este realizată de Arhanghelul Mihail, Gabriel
Rafail, Uriel, Selafiil, Iehudiil, Varahiil, Raguil, Ieremiil, Anail,
Iofiil,Zedechiel.

Meditație pentru activarea celor 12 chakre

Aprinde o lumânare dacă dorești
Pune-te într-o poziție verticală și relaxează-te.
Eliberează orice tensiune cu ajutorul respirației conștiente, astfel încât corpul să se simtă ușor și relaxat.Inspiră și expiră adânc de cateva ori.
De acum încolo, nu lăsa nimic să te distragă și rămâi relaxat(ă).

Păstrează-ți atenția asupra celor două chakre stelele pământului de culoare alb-negru, care se află la aproximativ 20 cm sub picioarele tale în pământ.
În aceasta chakră yin și yang este întregul potențial al vieții tale ca o sămânță în pământ, ascunsă. Activează acum această samânță.

Acum roagă Arhanghelii să te ajute.
Contactează-i. Rostește: Eu(numele tău) rog Arhanghelii Mihail, Gabriel
Rafail, Uriel, Selafiil, Iehudiil, Varahiil, Raguil, Ieremiil, Anail,
Iofiil și Zedechiel să se prezinte aici și acum pentru a mă susține și ajuta în tot procesul activării celor 12 chakre ale mele.
Așteaptă până când simți că aceștia sunt cu tine.

Apoi, inspiră de 3x în chakra stelei tale alb-negru de sub pământ.

Acum concentrează-ți atenția asupra chakrei tale de bază, care este
situată la nivelul osului pubian, Muladhara.
Când Kundalini se trezește ridicându-se, bucuria și seninătatea devin baza vieții tale.
Apoi inspiră de 3x în chakra bazei Muladhara.T e rog acum, lasă-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in aceasta chakra.

Acum concentrează-te pe chakra sacrală,Svadhishthana care este la aproximativ 2-3 cm mai sus de chakra de bază. Această chakră radiantă portocalie activează sexualitatea transcendentă și expresia iubirii adevărate și tandre.
Atunci când aceasta se va deschide acest lucru iți va aduce minunate percepții, deoarece acum ești la un nivel mai înalt, mai încrezător și mai iubitor.
Vei simți cum aceasta emite energie. Te rog acum, lasă-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in această chakră. Acum inspiră de 3x în chakra sacrală.

Acum concentrează-te pe chakra ta galbenă, solarplexus chakra Manipura.
Vei simți cum se deschide dimensiunea ei galbenă. Aceasta exprimă sociabilitatea, acceptarea și pacea.. Te rog acum, lasă-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in aceasta chakra.
Acum inspiră de 3x în chakra ta galbenă și strălucitoare.

Du-te la chakra inimii tale,Anahata de culoare verde.Aceasta radiază iubire pură și vei privi totul în jur cu ochii inimii. Ești conectat la inima cosmică. Te rog acum, lasa-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in aceasta.
Respiră de 3x în chakra inimii tale, de un verde intens.

Acum mergi la chakra gâtului,Vishuddha care strălucește de albastru regal și iar tu primești automat protecție, forță și curaj. Te rog acum, lasa-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in aceasta chakra.
Respira de 3 ori în chakra gâtului tău albastru regal.

Acum mergi la chakra cel de-al treilea ochi, Ajna, aceasta strălucește de o culoare violet și iar tu primești automat intuiție, clarviziune și auto-control. Te rog acum, lasa-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in aceasta chakra.
Respira de 3 ori în chakra frunții tale violet.

Acum ajungi la chakra coroanei,Sahasrara în vârful capului. Aici poți observa că aceasta are coroana lotusului cu o mie de petale pe cap. Se deschide
complet și iți permite să primești lumina Sinelui tău Divin.Te rog acum, lasa-i pe Arhangheli să-și încarce energia lor in aceasta chakra. Energia Înaltă a Arhanghelilor te vor ajuta pentru a deschide această chakră turnând înțelepciunea în conștiința ta.
Respira de 3 ori în chakra coroanei tale.

Acum vei urca mai sus in chakra Causalchakra situată la aproximativ 10 cm deasupra capului tău și care este de culoare alb radiant. Aceasta te ajută să comunici cu lumea spirituală,  să primești abilități. Condiția necesară pentru activarea chakrei cauzale este stăpânirea ta asupra propriei tale minți. Este deasupra spatelui capului. Culoarea sa este albă. Energia Înaltă a Arhanghelilor te ajută pentru a deschide această chakră turnând înțelepciunea în conștiința ta.
Respira de 3 ori în această bilă albă de lumină.

Acum vei merge în urmatoarea ta chakră de culoare roz, Steaua Sinelui Divin, situată la aproximativ 15 cm deasupra capului tău, aceasta este sediul Sinelui Divin. Informațiile karmice sunt de asemenea stocate aici. Steaua Sinelui Divin absoarbe energia porții stelare și filtrează această energie la nivelul ființei umane. Steaua Sinelui Divin poate funcționa numai dacă steaua pământului este activată. Aceasta înseamnă că ființa umană se află într-un echilibru energetic chiar și la acest nivel energetic ridicat. Aceasta este și locul în care sufletul iese atunci când părăsește corpul fizic. Experimentăm unitatea noastră cu totul prin Steaua Sinelui Divin. Culoarea sa este roz. Energia Înaltă a Arhanghelilor te ajută pentru a deschide această chakră turnând înțelepciunea în conștiința ta.
Respira de 3 ori în această bilă roz de lumină.

Acum vei merge in chakra de culoare aurie ușa stelelor care se află la aproximativ 30 cm deasupra capului tău si care este în legătură directă cu Universul și accesul la lumina lui Dumnezeu. Odată cu activarea ei, ființa umană atinge conștiința cea mai înaltă. Culoarea sa este aurie.
Energia Înaltă a Arhanghelilor te ajută pentru a deschide această chakră turnând înțelepciunea în conștiința ta.
Respiră de 3 ori în această bilă aurie de lumină.

Multumește Arhanghelilor pentru tot ajutorul oferit și savurează in liniște minunata meditație care este menită să te ajute în acest proces de activare a celor 12 chakra, centrii tăi energetici.
Cu acest sistem de chakre extinse active, sistemul energetic uman poate funcționa bine în deplină armonie cu energia vibrațiilor ridicate, pe de o parte, prin chakrele superpersonale, iar pe de altă parte, vei fi mai bine împământat.

 

 

2 răspunsuri la „Meditație pentru activarea celor 12 chakre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *