Meditatie: Ingerul Iubirii

Cum ne însoțesc îngerii în viața noastră de zi cu zi.

Această meditație te conduce într-o experiență profundă a modului în care îngerul tău păzitor și îndrumarea sa spirituală personală te însoțesc în fiecare zi în viața de zi cu zi. Fiecare săptămână este dedicată unui înger. Ești invitat să simți energia înaltă în acordarea zilnică și în meditație. Așa că devii mai sensibil în viața de zi cu zi pentru însoțirea îngerilor aceștia ajutându-te in conștientizarea propriei vieți într-un mod cât mai real.

Îngerul iubirii – meditație.

Îngerul iubirii te înconjoară cu energiile sale. Iubirea este cea mai puternică putere din univers și totuși este o vibrație sufletească delicată. Este nevoie de propria deschidere a inimii, pentru a putea primi și da dragoste.

Astfel, îngerul iubirii vine la tine pentru a te încuraja să îți deschizi inima larg pentru tine și pentru semenii tăi. Simți cum iubirea acceptă și iartă totul. Ea scufundă presupusele opuse într-o lumină moale și topește toate umbrele fricii. Deschizând inima, simți sursa iubirii adânc în tine.

Și astfel îngerul iubirii te atinge în capacitatea de iubire a inimii tale. Simbolul său este trandafirul roșu înflorit, pe care îl poți vizualiza în zona inimii tale. Prin imaginea energiilor de vindecare a trandafirului curge către tine, astfel încât rănile inimii vechi se vindecă și petalele din centrul inimii tale se desfășoară în jurul acesteia.

Meditație îngerul iubirii.

Închide ochii câteva clipe și inspiră adânc în vibrația de dragoste de culoare roz. Cu fiecare expirație, culoarea iți inundă corpul și toate celulele ființei tale.

Ești cufundat într-un flux de iubire atotcuprinzătoare, divină. Această iubire te învăluie necondiționat și te înconjoară în permanență.

Deschizându-ți inima larg, vei fi imediat umplut cu cea mai pură esență de dragoste, care vă oferă o abordare holistică.

Mergi cu drag și cu atenție cu tine însuți și acceptă-te așa cum ești. Chiar dacă simți că inima se simte grea și strânsă.

Vindecarea se întâmplă acum, pe măsură ce îngerul iubirii te atinge profund. Acum, îngerul iubirii s-a unit cu tine și a activat raza roz-roșie din inima ta. Mai rămâi câteva momente în această energie blândă și conexiune intimă, până când te eliberezi încet din meditație. Respiri adânc în interior și în afară și revii aici și acum.

Urmărește săptămâna aceasta sentimentele tale și ai grijă să menții iubirea în diversitatea ta emoțională. În timpul unei deschideri a inimii, suntem adesea mai sensibili la vibrațiile din mediul nostru și chiar și cuvintele ne pot atinge sau ne pot răni mai profund.

Știi că totul este pentru vindecarea și devenirea ta și te vei conecta cu Îngerul Iubirii de câte ori dorești. El te ajută să vezi toate evenimentele prin ochii iubirii. Dragostea pe care o desfășori și curge va oferi o atracție minunată în viața ta. Căci legea atracției este și legea iubirii. Se spune că, vibrațiile de iubire atrag iubire și trimitând iubire Universul iți va răspunde cu iubire.