Manifestarea in camp cuantic

Puterea incredibila prin care poți manifesta tot ceea ce îți dorești, se regăsește în interiorul tău.

Universul este frecventă și vibratie. Fiecare acțiune sau gând pe care ființa umană îl manifestă conține o frecvență specifica. Aceasta frecventa atrage din câmpul cuantic anumite frecvente potrivit cu ceea ce este emis.

Emoțiile care devin profund înrădăcinate în ființă umană, emit in mod constant frecventa și vibratie prin intermediul cărora ființă umană experimentează existența.

Daca emoțiile sunt in general negative, din camp cuantic vor fi atrase și manifestate respectivele emoții care au fost emise, cum este: frica, furia, neiubirea de sine, etc, aceste tipare sau modele de manifestare necesita a fi conștientizate pentru a putea fi eliberate, astfel ființa umană să lucreze în mod conștient cu sine însăși pentru a se putea parcurge creația reală și pentru a fi selectat din câmpul cuantic unde toate posibilitățile exista în mod simultan, ceea ce dorește a fi experimentat. In esență câmpul cuantic este nelimitat și din câmpul cuantic poți alege oricând , noi frecvente și rezonanțe pe care mai apoi sa te îndeplinești in ceea ce ești.

Conștientizarea de sine reprezintă a fi tu propriul tău creator cu adevărat.

Meditația îți permite să îți observi gândurile și emoțiile pe care le deții in interiorul tau și prin detașare poți parcurge eliberarea a ceea ce tu simți că nu îți mai este de folos astfel încât, prin practica constanta , poți reconfigura creierul și poți crea noi modele care se vor alinia și vor emana rezultatele dorite.

Pentru aceasta schimbare este necesar să ai curajul de a elibera tot ceea ce ai știut până în acele momente, tot acel cumul de trasee pe care ai rulat, toate credințele și tot ceea ce ai considerat până în acele momente că te-au definit și prin abandon și determinare sa parcurgi in necunoscut către a deveni cu adevărat, fără atașamente și dorințe, pentru că numai în acest mod vei intra într-o stare de conștiință pura, superioară și prin prezenta de sine, fără atașamente și judecați, poți transcende orice limitare, atingând transformarea ta.

De asemenea, in momentul in care ești într-o stare de conștiință superioara elevată, tu accesezi instant câmpul cuantic.

Prin renunțarea la autocontrol și prin abandon, tot ceea ce îți dorești, se va îndeplini in existența ta prin armonia cuantica.

Intenția clară și emoția că ai i deplinot in existența ta ceea ce ai ales sa experimentezi, pune in manifestare și atrage în existența ta ceea ce ți-ai propus.

Aceasta tehnica prin abandon de sine și accesarea conștiinței superioare, crează o semnătura energetica care pune in miscare vibratiile cuantice aducând în existența ta ceea ce ți-ai propus.

Abandonarea nu înseamnă pasivitate cibinseamna a îmbrățișa necunoscutul, și prin renunțarea la control, devii magnetul prin care vei atrage ceea ce ți-ai propus.

Când te abandonezi in libera curgere, permiți miracolului sa se întâmple iar când se încearcă a se controla rezultatele, se limitează manifestarea libera.

Concentrandu-ne pe alinierea in frecvențele superioare se vor manifesta rezultatele.

Bineînțeles aici reamintim și practică recunoștinței care deschide in camp cuantic și accesează vibrații superioare care pun în mișcare toate energiile elevate prin care miracolul se îndeplinește în acum.

Mărul cunoștințelor redate prin intermediul vibrației superioare, îți este disponibil în ghidarea divină.

Binecuvântări divine, întreg! Cu iubire și recunoștința! 💚🙏

Lasă un răspuns