Invocarea ajutorului Divin pentru risipirea energiilor joase

1

 

Eu (numele tău) invoc Acum și Aici cu ajutorul puterii CREATORULUI celui VIU cele 7 mari energii Arhanghelii Mihail, Gavriil, Rafail, Varahil, Gudiil, Salateil şi Uriil.
Cele 7 mari energii Arhangheli vă rog să-mi acordați tot sprijinul vostru pentru ca în viața mea echilibrul să rămână constant, pentru ca în jurul meu toate energiile joase să se transforme în energii înalte cu ajutorul puterii neasemuite și cu acordul CREATORULUI celui Viu.
Eu sunt scaldat(ă) în Lumină si Iubire, eu ofer Lumină și Iubire, Echilibru și Armonie astfel toate energiile joase se risipesc, se dizolvă, se reîntorc la creatorul său.
Eu sunt Creatorul vieții mele si doar ceea ce eu permit în viața mea, intră în viața mea!
Eu sunt Armonie și Lumină și doar ceea ce eu permit în viața mea, intră în viața mea!
Eu sunt Iubire Nemarginită și Energie Înaltă și doar ceea ce eu permit în viața mea, intră în viața mea!
Cele 7 mari energii Arhangheli vă rog să-mi acordați tot sprijinul vostru pentru ca în viața mea echilibrul să rămână constant, pentru ca în jurul meu toate energiile joase să se transforme în energii înalte cu ajutorul puterii neasemuite și cu acordul Dumnezeului celui Viu.
Sunt împuternicit(ă) În acordul Divin, Aici Și Acum cu toată manifestarea pozitivă, echilibrată și cu energiile înalte care mă înconjoară și mă caracterizează ca fiind eu(numele tau) Iubire și Lumină.
Permit celor 7 mari puteri să curețe tot câmpul meu energetic, toată existența mea și tot ceea ce EU SUNT UNIVERS cu ajutorul Divinității.
Cele 7 mari energii Arhangheli vă rog să-mi acordați tot sprijinul vostru pentru ca în viața mea echilibrul să rămână constant, pentru ca în jurul meu toate energiile joase să se transforme în energii inalte cu ajutorul puterii neasemuite și cu acordul CREATORULUI celui Viu.
Eu (numele tau) sunt perfect echilibrat(ă), calibrat(ă) si ancorat(ă) la energiile cele mai inalte ale Divinitatii cu ajutorul celor 7 mari energii Arhangheli.
Eu sunt în AICI și ACUM PREZENȚA!
Eu sunt în AICI și ACUM BINECUVÂNTARE!
Eu sunt în AICI și ACUM SUVERAN(Ă)!

MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC!

 

 

4 răspunsuri la „Invocarea ajutorului Divin pentru risipirea energiilor joase”

  1. Multumesc Eona Nivid(Divin); aceasta Invocare a venit exact la momentul in care aveam mare nevoie de ceva care sa ma linisteasca.Inca o data MULTUMESC pentru tot ce faci si te salut cu respect pe tine si Sinele tau Divin!

  2. Buna ziua de la malul Marii Negre!La fel ca ceilalti,si eu m-am bucurat foarte cand am primit aceasta rugaciune-invocare!Cand am deschis laptopul,primul lucru acesta mi-a aparut exact cand aveam nevoie cel mai mult.Va multumesc frumos!M-am abonat,voi urmari cu atentie toate postarile dvs!O zi minunata,cel putin la fel de frumoasa pe cat mi-ati facut-o dvs mie!Sa dai incredere si speranta nu-i putin lucru….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *