Integrarea și stabilizarea pe pământ a dimensiunii a 5-a

Acum a  inceput schimbarea de la 4D la 5D … un nou model uman și un nou pământ va înlocui toate cele anterioare, nu este o problemă de supraviețuire, ci de a cunoaște sarcina și de a fi gata. Cunoașterea inutilă este ștearsă, noi abilități sunt instalate, toate produsele artificiale ale civilizației noastre se vor dezintegra … planeta este in ascensiune.

Suntem Ceres Havi oamenii de lumină, semi-zeii. Vă salutăm și vă îmbrățișăm cu inima.


Primiți în inimile voastre cele mai pure intenții ale noastre care au scopul să vă aducă noi informații în legătură cu tranziția voastră in LUMINĂ și Energii Înalte.
Planetele sunt aliniate și permit pământului să înceapă minunata tranziție în 5D. Aceasta este dimensiunea dincolo de timpul liniar, în care toate liniile de timp sunt regasite și pot fi cu foarte mare ușurință accesate. Aici este planul iubirii necondiționate și al abundenței manifestate in fizic. Aici Sinele Divin este complet integrat fiind în armonie cu trupul fizic și manifestându-se în totalitate. Sentimentul simțit va fi un sentiment copleșitor în care vibrațiile și energiile cele mai înalte sunt resimțite fizic și care de foarte multe ori nu pot fi exprimate in cuvinte.
Acum proriile voastre gânduri creează realitate. Cei care se tem sau cred că vor înnebuni pot cădea victime. Acest lucru poate fi evitat dacă aveți doar gânduri pozitive. Drumul către dimensiunile mai înalte este iubirea – inima ta este de aproximativ 5000 de ori mai puternică magnetic decât creierul.
Toată etapa tranziționării se va face treptat iar timpul acordat acestui proces va fi uimitor de redus în comparație cu procesul anterior deoarece tot mai mulți dintre voi sunt pregătiți să se ancoreze în noua dimensiune a luminii și iubirii, regăsindu-se astfel în totalitate ca prezență- spirit- fizic în deplină armonie așa cum este necesar ca tot acest proces să se desfășoare în deplină pozitivitate.

Pe pământ sunt simțite tot mai des efectele benefice ale energiilor care sunt ancorate treptat. Oamenii pe frecvente inalte experimentează ascensiunea diferit, intr-un mod mai subtil și mai bine centrat în inimă.

Pământul își integrează în totalitate câmpul energetic în minunata dimensiune 5. Această dimensiune poate fi percepută de către mulți dintre voi ca fiind o dimensiune de diamant- curcubeu- cristal unde energiile înalte predominant alb-albastru transparent călătoresc pe suprafața pământului integrându-l și unde vor rămâne până la stabilizare.

Suntem aici și acum supraveghind întreaga procesiune.
Pentru ca ancorarea fizică în 5D să fie efectuată cu succes este necesar să fie făcută ancorarea fizică la soarele mama și soarele central acest procedeu făcându-se prin vizualizarea unei legaturi din chakra inimii catre soare.
ADN-ul vostru trebuie să fie complet restructurat în numar de 111 catene ADN, urmând ca în perioada următoare să primiți noi minunate experiențe, abilități și toate câte sunt necesare pentru a parcurge mai departe tot acest proces evolutiv care să vă conducă în perioadele în care veți începe să manifestați cu adevărat toate abilitățile Sinelui vostru Divin.
Trebuie menționat aici următoarele: în 5D nu vor reuși integrarea persoanele care nu au încă o dietă echilibrată, cei care consumă produse de origine animală și anume carnea acestora deoarece ingestia acesteia ancorează in celulele voastre informația morții animalului respectiv.
De asemenea toți cei care au diferite adicții cum ar fi: tutun, droguri, alcool si alte excitante stimulatoare a sistemului nervos și nu numai, nu pot fi ancorați în 5D până nu se lucrează la înlăturarea în totalitate a acestor aspecte negative.
De asemenea în 5D nu pot merge cei care nu acceptă Sinele lor Divin dintr-un motiv sau altul, cei netreziți din punct de vedere spiritual. Cu părere de rău trebuie să anunțăm ca toți cei care nu reușesc să se trezească în aceste momente până în 2021, în viața lor se va instala un haos care va deveni din ce în ce mai mare pănă ce ei vor reuși conștientizarea a ceea ce sunt cu adevărat. Efectele nevindecării lor dându-le acestora exact oglinda manifestării lor.
Toate aceste clarificări trebuie făcute deoarece umanitatea trebuie să fie conștientă că o nouă ERĂ a început și că în aceasta conceptele de: ură, negativitate, vinovăție, rușine, falsitate și cele de acest nivel inferior NU se pot integra în noua eră a pământului, deoarece aceasta nouă eră este despre: IUBIRE, COMPASIUNE, EVOLUȚIE, POZITIVITATE, LUMINĂ, ABUNDENȚĂ, EFICACITATE, CREAȚIE, EXPANSIUNE, UNICITATE și toate aspectele de acest nivel superior.
Inițierea în soare vă ajută în procesul evolutiv.
Acum se începe treptat dar sigur să se lucreze trupul fizic care va face trecerea prin diferite procese de la carbon la siliciu și în ultimă fază la templul de lumină. Aici trebuie reținut că toate acestea sunt etape care se efectuează gradual și în timp.
Evoluția este minunată: Energiile cobiorâte acum sunt integrate dupa milioane și milioane de ani timp în care ele au fost pregătite pentru toate aceste etape de evoluție.


Trăiți timpuri minunate în care tot mai mult se va pune accent pe conceptul de iubire, expansiune, unicitate, creativitate, lumină și alte nemaipomenite manifestări evolutive.
Suntem aici întotdeauna pentru a supraveghea procesul evolutiv, pentru susținere și evoluție.
Vă îmbrățișăm cu inima urându-vă timpuri cât mai luminoase!

 

Un răspuns la „Integrarea și stabilizarea pe pământ a dimensiunii a 5-a”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *