Energiile din exteriorul dimensiunilor

Vreau să-ți vorbesc despre ce este dincolo de dimensiuni.

Îmi doresc să te iau cu mine însă doar prin scris o pot face. Vreau să te ajut să te deschizi, către a simți ce este dincolo de tine, dincolo de trupul fizic, dincolo de spații și timp. Dincolo de dimensiuni. Și pentru că pot să-ți scriu, te iau… prin scris… alături de mine.  Îți vorbesc ca întotdeauna… din inimă și din Sinele Divin.

Inchide ochii și simte!
Simte energiile care te înconjoară, care te pătrund, care te mângâie pe chip.
Lasă energiile să te cuprindă, să se reverse prin tine, să curgă prin tine. Devii una cu energiile eliberând orice gând din mintea ta. Golește-ți mintea de gânduri si desfă gratiile care te țin închis. Eliberează-te! Lasă pasarea care tu ești să zboare în înalt, în Univers, în creație, în Creator. Plutește pe aripile energiilor și devino una cu ele. Sunt energiile care te cheamă și care te-au așteptat să vii… să te naști… să le regasești… să le simți.
Sunt energiile tale, energiile universului, sunt una , sunt iubire și sunt în punctul zero, sunt vibrațiile corpului tău integrat în totalitate în înalt.
Simte energiile cum te cuprind. Eliberează-te. Deschide-te către a simți, către a fi. Fii!
Plutești în energii și nu mai ești în trup, devii una cu Dumnezeu, ești reintegrat în totalitate în El.
Plutești în energiile iubirii, tu ești iubire.
Simte!
Tot ce trebuie să faci este să te eliberezi din minte. Din gândire. Să cobori din nou și din nou în Atomul Divin din inima ta. Să Fii! Prezența! Peste tot. În tot. Totul este în tine și tu ești în toate. Eliberează-te.
Mergi în energii. Fii una cu iubirea. Fii una cu Dumnezeu.
Mergi în Univers. Simte vibrațiile care coboară în cerc peste întreg trupul tău. Tot ce trebuie să faci este să fii- observatorul- tău! Odată ce ai ieșit vei dori din nou și din nou.. înapoi… în creație… în Creator…. în iubire… în lumină… în abandonul complet în suflarea Divină!

La ce mă gândesc? Eu nu mai pot gândi. Mintea mea este complet eliberată… de gânduri… eu trăiesc.. în prezent… în energii… în viata… în Sine… sunt în Sine… sunt în Creator… sunt în iubire… sunt în lumină… sunt în întreg… sunt în univers.. sunt în infinit… sunt dincolo de univers… sunt în incomensurabil… sunt în lacrima Creatorului… sunt dincolo de mine… sunt în echilibrarea energiilor… în centrarea luminii către inima ta, a pământului, a toată ființa!
Curg… către toată creația și către centrul pământului. Cuprind toată creația și centrul pământului… cobor în centrul pământului.
Eu sunt echilibru. Sunt infinit in liniștea cuprinzatoare a Universului. Dincolo de timp. Dincolo de trup. Dincolo de minte.

Te rog să mergi împreună cu mine în Univers, în conexiune cu cele mai înalte energii, cele care provin din Creator, ele pot sa aibă culoare, formă și miros… sau pot pur și simplu să fie fără nici una din acestea, deoarece tu simți unic… deoarece tu ești unic… ești creat să te reîntorci în Sine și împreună cu el să zbori, să aluneci, să vibrezi, să te lași abandonat sentimentelor înalte de iubire infinită, de lumină nedeterminată de timp, de universuri, de spații.
te conduc

M-am reîntors in Creator. Mă manifest din Creator. Dă-ți voie să simți. Fii deschis. Abandonează-te celor mai înalte sentimente, ele vin, coboară încet, încet, în inima ta, iți cuprind întreaga ființă și ies pe deasupra capului integrându-se în valurile înalte ale Creatorului. Pace, iubire, eliberare, cuprinsul a tot îl simti în toată ființa ta. Și ești! Pur și simplu ești! Exiști! Respirația ta se numește univers. Trupul tău este univers. Ești! În tot. Ești în Dumnezeu!

Iar El binecuvantează prin tine toată ființa!

 

Permite Sinelui tău Divin să te readucă la începuturile existenței tale, la adevărata ta esență, așa cum ai fost creat de către Dumnezeu. Permite Sinelui tău să te îmbrățișeze și lasă-te abandonat și condus în manifestare de către Sine. El știe și va ști întotdeauna cu cea mai mare precizie, tot ceea ce are de făcut aici. El știe de ce a venit. Lasă-ți Sinele tău Divin să-ți vorbească. Conectează-te cu energiile. Zâmbește-ti, iubește-te, ești unic, ești TU! FII TU!
Fii esența ta. Fii ceea ce EȘTI!
Prezența din prezență realizează existența prin care te definești ca persoană. Prin definirea existenței permiți eliberarea tuturor conceptelor care te-au ținut strâns, prin regăsirea adevărului tău, interiorul tuturor manifestărilor pozitive din tine.
Lasă manifestarea Sinelui să readucă în viața ta lumina și iubirea. Toate se manifestă din inimă și din inimă primești întreaga esență a cunoașterii. Din Atomul Divin.
Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

3 răspunsuri la „Energiile din exteriorul dimensiunilor”

  1. Foarte frumos! M-am simțit minunat numai citind acest mesaj!
    Multumesc cu recunoștință 🙏 Te iubesc necondiționat 💚

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *