Dragonul Curcubeu

Puterea dragonul este perceputa de mine printr-o reflecție a diamantului- inima dragonului.


Pe langa aceasta energie, dragonul prezinta curcubeu pe marginea sa. Acest curcubeu urca in inima dragonului și iese in exterior asemeni unei raze albastre.
El este transparent având o forma in care este combinata o ” plasmă ” formata din culorile roz, alb, albastru, verde, roșu, mov, galben, alb in care predomina un azur care la atingerea mea diferențiază luând forma unor inscrieri în limbajul luminii.
Este înconjurat de un foc portocaliu extrem de viu care urca primind o forma distinctă uneori devenind oglindă în exterior.
-Am ajuns aici deoarece te-ai reîntors la sursa.
-Sunt un nimeni în marea nimănui! De ce ai venit ? Am întrebat.

Sunt aici să aduc transcendenta prin reechilibrarea energetica , după curatare și redobândirea capacităților pierdute în greșeala realizată în mod inconștient din graba minții.
– Cred că știu la ce te referi!
Ai nevoie de realinierea în care îți vei pune trei dorințe.

Privesc flăcările dragonului și mă fascinează jocul oglinzii in care toată forma exterioara prinde forma de foc imitand perfect forma initiala, in aura lui. Privesc dincolo de flăcările lui și observ din nou verdele de o intensitate atât de vie încât îmi lasă impresia că dacă mă voi pierde în el, voi regăsi o întreaga lume nedescoperită și toate din inima.
Transcendenta era necesară să redevină partea integrala a intregului in momentele in care tu ai uitat de toată puterea Divinității din tine, ea avea nevoie sa vina pentru a te realinia la renașterea aceasta și știi că aceasta este doar o etapă prin care ai decis sa treci așa cum tu ai ales și știi că după această etapă nivelurile energetice în care te angrenezi sunt ridicate.
-Încearcă să ai încredere în ceea ce-ți spun, mentine-te în inima ta! ( a venit această afirmație deoarece incepusem sa caut răspunsuri și să interpretez).
-Ai fost in Lemuria, Hiperboreea, Shambala, Atlantida, viitor.  Cunoști parțial emisferele, stăpânești elementele și ai capacitatea de a deschide campul informațional Akasha ,știi că la tine se regăsesc …(număr) de nivele energetice înalte prin care aduci informația și totuși o utilizezi rar. Te-ai îndepărtat de transmisie și cotare, acum mai nou te retragi în nou! Simti nevoie sa ratacesti. Percepi mult prea subtil perfectiunea , esti rebel si creezi golurile in care iti place sa te ratacesti, eliberandu-te mai apoi in natura, universuri si spatii dupa care te reintregesti din nou si din nou, te expasnionezi in joaca ta, copil interior.
Nu vom trece peste liberul tau arbitru, încearcă să te menții în inimă.
– Da așa este, m-am retras și continui sa mă retrag. Am răspuns.
– Cunoști vidul. Mergi in inima. Depășește lucrurile pe care după cum bine știi nu au nici o valoare pentru tine , a răspuns Dragonul.
-Da, așa este! Am răspuns.
-Imparțialitatea indiscutabilă nu o regăsești în lucrurile discutabile, în toate nivelurile iluzorice din care știi și tu că devenite un întreg, ele nu pot să dăinuie, devenind la un moment dat simple niveluri care se distorsionează anulandu-se una pe cealaltă până la dizolvare completa. Privește oglinda . A răspuns Dragonul.

-Vorbeste-mi despre energii. Am spus.
– Știi prea bine , situația energetica va continua să se amplifice,  în anul următor indicandu-se momentul optim în care viziunea ta de anul trecut se va manifesta așa cum tu ai adus-o în atenția tuturor astfel încât a doua mare schimbare după aceste momente va deveni în mod sigur și indiscutabil un pas important de trecere. Acel moment in care nu necesita portalurile de trecere așa cum s-au prezentat în trecut prin diferitele mijloace de interpretare, deoarece totul sa va încadra în intreg.

…Se vor trezi. Ai răbdare!…
Iar dacă nu o vor face, vor simți nevoia să o facă, fiind împinși de propiile coșmaruri și noroi in lumina purificatoare.
– Da , dar de la mine încă ai scos acest noroi despre care vorbești pana și astăzi , aici, în aceasta meditație, iar eu uimită nu credeam sa mai fie existente astfel de  nereguli în câmpurile mele . Am spus.
– Curatarile energetice te pregătesc să devii ceea ce tu dorești să devii.
Ele se repeta ori de câte ori ai nevoie. Nu uita mediul. Le vei avea până în momentul în care reușești să rămâi deplin în ceea ce ești, manifestandu-te din inima ta insa constientizand ca aceasta legatura minte-inima este definitiv incheiata si in care poti sa te regasesti nu doar in meditatiile realizate si in orice moment al existentei, aici intervine procesul pe care deja l-ai inceput si in care te regasesti in momentele actuale. A răspuns dragonul.
-Spune-mi sentimentele si energia simțite acum și aici pot sa le primesc din nou de la tine? Am intrebat.
– Dintotdeauna. A raspuns Dragonul.
-Perfect! Am raspuns.

 

2 răspunsuri la „Dragonul Curcubeu”

  1. Mulțumesc pentru acest mesaj,ție și minunatului Dragon Curcubeu, 💓 🌈
    Sunt recunoscătoare puterilor și ființelor de lumină 🙏☀️🙏💓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *