Draga Fiinta Divina

Acest mesaj este pentru tine ființa divină.
Prin acest mesaj simt nevoia sa îți reamintesc cât ești de minunat, cât ești de divin și vreau să-ti reamintesc că toată sărbătoarea din inima ta este sărbătoarea vieții tale și nu este dependenta de exteriorul tău.
In acest mesaj te voi lua de mână și îți voi mulțumi că ești, că te cunosc și îți voi spune că te iubesc trimitandu-ti părintesc toată grija mea față de tine pentru ca tu să te simți ocrotit, apreciat și iubit. Este un mesaj pe care îl transmit tuturor de la proprii mei copii până la tine și chiar dacă nu pot să vin să te îmbrățișez, eu voi face oricum: gandindu-ma la tine.
Ești un spirit frumos, dragă om, iar acesta frumusețe din tine strălucește puternic indiferent daca afară este zi sau noapte, plouă sau este soare pentru că strălucirea acesta aparține de sursa de tine, ești tu adevărul și nu as putea sa scriu acest mesaj intr-o alta limbă pentru că ceea ce simt este pentru tine draga om român. Chiar daca iubirea necondiționată este fara bariere iar ea curge pentru toate ființele din lume tu draga om român ești mai aproape decât orice de peștera inimii mele și peste tine trece valul căldurii din inima mea înainte de toate celelalte și ma bucur pentru tot ceea ce ești.
Eu îți mulțumesc pentru că exiști, eu îți mulțumesc pentru că ești, știu că ești un adevăr iar calea pe care parcurgi acum este calea regăsirii cu tine. Sunt alaturi de tine, te țin de mână, te îmbrățișez iar când sunt vânt și soare îți mângâi chipul și îți ating parul spunandu-ti că te iubesc.
Când sunt ploaie mă bucur alaturi de tine de toată existența și când sunt noapte adorm alaturi de tine până când din nou răsar la asfințit.
In acest mesaj îți spun cât de minunat, cât de frumos, cât de divin, cât de blând ești, tu, copilul și cât de pur ești tu și toate se regăsesc în ființa ta iar tu știi că ele sunt in tine.
In cea mai frumoasa limba de pe pământ care nu are asemănare între popoare îți spun că te iubesc! Fruntea sus! Ești puternic! Strălucești! Ești un adevăr și ești dintre cei care sunt zei creați direct de Sursa Primordială, în adn-ul tau ai nemurirea! Prin sângele tău curge divinitatea și nu uita un lucru: Dumnezeu Doamne- Sursa Primordială când a creat acest Univers primul lucru pe care l-am făcut a fost să coboare pe noul Pamant creat de EL și primul pământ creat de el a fost tara ta draga om, tara in care te-ai născut, bucură-te! A fost și este pentru totdeauna: România.
Te las acum. Îți mulțumesc încă o dată și te îmbrățișez cu toată inima mea. Rămâi așa cum ești tu adevărul din tine. Ești binecuvântat!

2 răspunsuri la „Draga Fiinta Divina”

  1. Doamne ce frumos! Mi-ai învăluit sufletul si mi l-ai alintat si l-ai umplut de frumos!
    Te îmbrățișez si te îmbrățișez cu bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *