Dodecaedrul-camera inimii noastre

Cu cei 12 pentagoni obișnuiți, dodecedrul este numit cel mai perfect dintre solidele platonice.

Acest lucru se datorează probabil faptului că fețele laterale sunt literalmente penetrate de raportul de aur. Pe vremea lui Platon a fost sacru și nu a fost permis să se vorbească despre acest corp. Dodecaedrul este atribuit chakrei a 4-a, chakra gâtului cu culoarea albastru deschis. El reprezintă elementul eter, lumina divină, numită și prana, chi sau tao în culturile din Orientul Îndepărtat.
Dodecaedrul aduce lumină și dragoste
Dodecaedrul (elementul eter) aparține celor 5 corpuri platonice (tetraedru, hexaedru, octaedru, icosaedru și dodecaedru pentagon).

Dodecaedrul este format din:

12 fețe pentagonale
20 de colțuri
30 margini
Dodecaedrul îți promovează calitățile inimii, astfel încât să te simți pașnic și vesel. Are un efect de legătură, cald, cald și vindecător asupra noastră, aduce lumină și iubire în viața noastră. El servește lucrării ușoare și conexiunii cu conștiința unității.

Proprietățile dodecedrului
Dodecaedrul te conectează cu puterea ta divină, cu stăpânul tău interior. Are puteri extraordinare care te conectează cu puterea creatoare, reprezinta camera a cincea sacră a inimii tale și energia grilei lui Hristos. De aceea, dodecedrul este numit și „linia dedicată” divinului. Poți folosi mai bine energiile universului și să te apropii mai mult de planul tău de creație individual. Dodecaedrul te conduce în centrul tău. Te ajută să folosești puterea momentului, să te simți conectat la orice și să simți căldură, recunoștință și modestie. Îți oferă înțelepciunea iubirii și a inimii, te face amabil, blând și înțelept. Te poate ajuta să-ți dezvolți adevărata forță, să-ți consolidezi abilitățile subtile și, astfel, să îți eliberezi energia de vindecare. Dodecaedrul poate, de asemenea, să încarce locuri și locuri energetic și astfel să creeze protecție împotriva razelor cosmice și pământene.

Lucrul energetic cu dodecaedrul
Dodecaedrul are, probabil, cea mai clară perceptibilă energie vibrațională a tuturor corpurilor platonice.
Dodecaedrul poate fi folosit pentru următoarele subiecte, printre altele:

Deschiderea în conștiința spirituală, desfășurarea planului sufletesc
Energie de vindecare
conexiune
Creșterea energiei
Deschiderea inimii
Conexiune la sine, conducere și conexiune din interior
Tăcere
Deschiderea de canale de energie subtile
Legătură profundă cu tot
Întinerire
Structura și încărcarea corpului ușor
Comunicarea telepatică cu toate formele de viață și cu sinele superior


Puteți beneficia cel mai intens de energiile când intrați într-un corp real cu forma unui dodecaedru. Acestea sunt de obicei structuri metalice înalte. Acestea sunt acum disponibile pentru cumpărare sau le puteți construi singuri folosind instrucțiuni. În acest corp te poți dedica pe deplin meditației sau altor exerciții spirituale. Sau puteți pur și simplu să vă ocupați de munca zilnică în timp ce stați pe un scaun în cochilie de dodecaedru. Dacă nu doriți deloc să părăsiți acest loc benefic, sunteți pe drumul cel bun …
O altă variantă este construcția vizuală a unui câmp energetic al dodecaedrului. Totuși, aceasta nu este o provocare ușoară pentru persoanele neexperimentate, din cauza complexității acestui organism. În primul rând, familiarizați-vă cu forma și structura optică tridimensionale a dodecaedrului. Dacă este necesar, folosiți un plastic sau o imagine pictată manual de energie pentru acest lucru. Încercați să înțelegeți acest corp și să construiți cadrul dodecedrului în mintea voastră. Pentru a face acest lucru, mergeți într-un loc liniștit în care sunteți neliniștit, închide ochii.
Meditați cu un dodecaedru realizat dintr-o piatră vindecătoare. Țineți acest corp în mână și închideți ochii. Fiți atenți și deschiși pentru a primi energia dodecedrului, simțiți cum vibrațiile sale curg prin corpul vostru. Cu ajutorul lui puteți să ajungeți la ființa voastră la nivelurile cele mai profunde. Când inima se va deschide, veți simți pace, căldură și recunoștință. Încercați să mențineți această putere și lăsați-o să funcționeze. Când devine din ce în ce mai mare și câmpul energetic este mai mare, puteți implica și alte ființe vii, oameni dragi, animale sau situații. Asa ca puteți inmulti puterea, transfera-o altora si astfel veți asigura extinderea acestui camp energetic absolut puternic.
Ca o parte vindecătoare, pietrele transparente, cum ar fi diamantul și cristalul cuarț merg cel mai bine cu dodecaedrul. Ca bijuterie dintr-un lanț, vă însoțește în călătoria voastră zilnică. Sau îl puteți așeza pe un birou la vedere, astfel încât să țină departe radiațiile neplăcute în timp ce beneficiați de puterea sa de centrare.
Puteți folosi puterea culorilor pentru a vă susține exercițiile. De exemplu, dacă vedeți anumite culori în vizualizarea dodecedrului, acceptați-le și lăsați-le să se dezvolte. Este posibil să vedeți semnificația mai târziu. Tonurile transparente și strălucitoare, cum ar fi diamantul, aurul și tonurile opalescente și cristaline sunt deosebit de armonioase cu dodecaedrul.

Dodecaedrul este o provocare care nu trebuie subestimată. Fiți răbdători, atenți atunci când lucrați cu el. Veți vedea – merită!
Fapte interesante despre efectul formei unui dodecaedru:
dodecaedrul este considerat cel mai perfect corp platonic. Numele dodecaedru provine din greacă și este atribuit elementului eter. De asemenea, are o asociere cu chakra inimii.
Dodecaedrul inseamnă:
element de iubire și lumină, atom divin. Eterul conectează tot ceea ce este vizibil cu tot ceea ce nu este vizibil și fără formă într-un mod cât mai eficient.

Dodecaedrul este situat în camera a 5-a inimă sau punctul fierbinte. Prezența noastră eternă este păstrată în această zonă a inimii noastre. Este de neatins, de neschimbat, etern și este uneori numit atom divin.

Dodecaedrul este conectat la planeta Venus (dragostea) și la cea a soarelui (lumină). Cu dodecaedrul, ne angajăm în dragostea noastră pentru orice și la lumina soarelui în propria noastră putere creatoare. Creăm direct din inima noastră, suntem creativi și iubitori în același timp.

Dodecaedrul este asociat cu toate procesele iubitoare, vindecătoare și creative. Dodecaedrul deschide ușa inimii atunci când este închisă și te învață cum să menții un echilibru.. Acționează central asupra tuturor glandelor corpului, reglează controalele fine ale organelor și ale întregului organism, precum și ale corpurilor ușoare.

Dacă te uiți la dodecaedru din lateral și te uiți la creierul uman de sus, punctele de colț ale dodecedrului cad pe căile ochiului și cursul nervului optic. Deci, dodecaedrul are, de asemenea, o referință puternică la văzul nostru (vizual) și la a vedea cu inima (referință inițială la ființa noastră – prezența EU SUNT – punctul fierbinte).

Suprafețele sale laterale sunt pentagoni (pentagoni), care sunt literalmente pătrunși de măsura raportului de aur. Nu a fost permis să se vorbească despre acest corp sacru în școala din Pitagora. Dodecaedrul este atribuit elementului eter.

Găsim în natură forma dodecedrului cu diverse minerale și pietre. Granatul crește în mod natural sub forma unui dodecaedru. Anumite alte structuri chimice au această formă. Forma dodecedrului este folosită în tehnologia modernă. S-a spus că grătarul Hristos care există în jurul pământului are forma unui dodecaedru.

Numărul 12

Dodecaedrul are douăsprezece suprafețe. Numărul 12 are un sens vechi de mileniu în multe culturi: diviziunea cercului în 360 de grade se întoarce la numărul 12. Un an solar conține douăsprezece cicluri lunare, ceea ce a dus la împărțirea anului în douăsprezece luni. Până în prezent, ziua este împărțită în două douăsprezece ore. Există douăsprezece semne ale zodiacului, precum și doisprezece ucenici ai lui Isus. Cei 12 reprezintă ceea ce a devenit complet, pentru răscumpărare, pentru fericire și baza tuturor lucrurilor. 12 este un număr cosmic în Babilon și în China. El înseamnă finalizarea și deschiderea altor octave. Chakra inimii noastre constă din douăsprezece petale. În hinduism se numește Chakra Anahata. Când ne deschidem inima, este ca și cum o floare înflorește în inima noastră și își emană parfumul minunat.

Pentagrama

În plus, o suprafață a dodecedrului conține pentagrama (termenul este derivat din grecescul pentagrammos, care înseamnă -cu cinci linii). Pentagrama reprezintă steaua cu cinci vârfuri, care constă din lumină (soare) și iubire (Venus).

A cincea cameră din inimă – sămânța divinității din noi?

Cea de-a cincea cameră din inimă, numită și Atomul Divin, este cunoscută de mult timp de vechii inițiați alchimici, știință și medicină. Această cameră este o celulă fără aer și formează un vid complet. Dr Hanish a folosit o cameră microscopică pentru a face poze cu această celulă, mărind imaginile de un milion de ori și făcând vizibil atomul divin. Atomul Divin este tinerețea perfectă. Această formă este întotdeauna aceeași, ea este mereu crescută și în același timp, tinerească, atât la o persoană bătrână, cât și la un copil nou-născut. Este și rămâne liberă de toate caracteristicile umane. Stă în poziție verticală, fără a atinge nicăieri pereții celulei.
În flacăra lui Hristos din inima fiecărei ființe umane se află imaginea perfectă, imaginea Creatorului. Acesta este modelul divin, la fel cum a fost Isus. Acest om al inimii este prototipul care apare de la Dumnezeu și, prin urmare, formează și conturează puterea vizuală a formei de viață a omului. Ledergerber, Karl: Cu ochii inimii. Un nou mod de gândire se răspândește.

Așa cum am menționat deja, această cameră este, de asemenea, numită punctul fierbinte. Poate avea o temperatură de până la 100 ° C. Este sediul divinității, care pleacă de aici peste chakra coroanei și este conectat permanent la sursa inițială însăși. Uneori, oamenii simt acest loc atunci când se simt profund și mai ales iubirea reală pentru o altă persoană sau pentru o altă ființă. Apoi, acest punct se lărgește și se creează o senzație de căldură foarte sensibilă fizic, care se extinde astfel catre centrul inimii.

Cu toții avem puterea Creatorului în noi. Aceasta constă din energie lumină, iubire și este unirea bărbatului și a femeii, fuziunea poliilor din noi. Acesta este secretul celor cinci stele.

Pentagrama poate fi construită dacă există un pentagon (fețele dodecaedrului sunt pentagoane). Pentagrama poate fi gândită ca fiind compusă din cinci triunghiuri aurii. Dacă conectați punctele de intersecție din interior, se creează un alt pentagram, care este cunoscut și sub numele de floarea lui Venus. Imaginea naturală a pentagramei se află atât pe cerul înstelat pe orbita lui Venus în jurul soarelui, cât și în miezul unui măr tăiat orizontal (Venus – Soare = lumină și iubire). Pentagrama este simbolul marii zeițe în multe dintre formele ei iubitoare și îngrijitoare (Venus, Demeter și planeta Venus). Steaua Venus reprezintă marea mamă, mama pământului. Analogia lor poate fi găsită aici în trandafirul roșu cu cinci petale. Deoarece pentagrama poate fi pictată dintr-o singură dată și revenind la început cu ultima linie, aceasta reprezintă ciclul vieții. Acesta unește cele cinci forțe primare focul, apa, pământul, aerul și eterul și, prin urmare, este un simbol pentru puterea vindecătoare, sănătatea și energia vieții.
Imaginea lui Leonardo da Vinci despre ființa umană (studiul proporțional conform lui Vitruvius) arată o ființă umană care este un pentagram viu. Francmasonii au folosit pentagrama ca bază pentru clădirile lor. Multe biserici și sanctuare au cinci stele.

Prin intermediul a cinci stele, invităm dragostea (Venus) și lumina (soarele) cosmosului să funcționeze în viața noastră. Ne lăsăm conduși de curentul vieții și obținem din ce în ce mai multă încredere în viață. Această stea aduce o schimbare a conștiinței și o conexiune la o forță superioară și ordine cosmică pe care toate planetele din întregul univers le-au creat, dețin și direcționează.

Dodecaedrul în forma sa desfășurată

Dacă acum deschidem dodecaedrul, obținem două flori Venus. Când centrul inimii noastre se deschide, este perceput ca o floare larg deschisă în inimă. Mulți maeștri, zeițe și zei (Lakshmi, Vishnu, Krishna, Buddha …) sunt înfățișate într-o floare larg deschisă, care simbolizează înțelepciunea și puterea divinului din noi.

Dodecaedrul ne ajută să ne deschidem inimile și să ne dezvoltăm încrederea că suntem conduși de o putere superioară.

Elementul eter

Eterul este lumina divină, prana, chi, tao. Este substanța fină și ușoară care curge prin tot din spațiul infinit. Pe lângă aer există un aer eteric, lângă apă există o apă eterică, lângă foc există un foc eteric și lângă pământ există un pământ eteric. Fiecare formă vizibilă este pătrunsă cu energii invizibile și modele subtile. Forma eterică a elementelor formează modelul, matricea originală pe care se construiește toată viața. Lumea astrală este impresia imperfectă a tărâmurilor perfecte ale luminii care vor exista întotdeauna la niveluri superioare. Există multe niveluri și dimensiuni create.
Chiar dacă nu experimentăm încă forma pură de a fi în viață, forma perfectă a tuturor lucrurilor este încă acolo și va fi mereu acolo. Când revenim la adevărata noastră origine, putem recunoaște adevărata formă în orice prin puterile noastre creatoare și, astfel, experimentăm paradisul pe pământ. Lumina, sunetul, culoarea, parfumul și forma sunt acasă în lumea eterică. Limbajul original al luminii care conectează totul curge din aceste tărâmuri. Atunci când lumina noastră se trezește, lumina universală a înțelepciunii răspunde și avem acces la toate cunoștințele și înțelepciunea acestui pământ.

Inițierea în eterul elementului

Inițierea în lumea eterică este învierea, ascensiunea, autorealizarea și iluminarea. Mintea umană se unește cu mintea universală. Inițiatul recunoaște esența iubirii în toate lucrurile și pare din unitate. El recunoaște conștiința eternă în toate lucrurile. Există lumină și umbră pentru neinițiați. Inițiatul știe cum sa diferențieze acestea și cum să se raporteze le acestea.

Calitățile pozitive ale dodecaedrului:
extrem de sensibil, larg, nelimitat, deschis, conectat, blând, pașnic, înțelept, binecuvântat, înțelegere cu inima, energie, lumină, culoare, sunet, vibrație, percepție subtilă, vindecare la distanță, muncă ușoară, empatie, viziune interioară, viziune interioară, viziuni, putere creatoare, ingeniozitate, percepție, receptivitate.

Calitățile negative ale dodecaedreului:
trăind în alte dimensiuni, neînțeles, retras, în afara legăturii cu lumea, inaccesibil, invizibil, retras, nu se poate regăsi în lume, nu se poate distinge, inundat de stimuli, lumea fanteziei.

Calitățile eterului:
lucrul la nivelul cel mai inalt, munca ușoară, munca energetică, vindecarea, vindecarea la distanță, vindecarea pământului, învățarea magistrală, rugăciuni, mantre, vindecare înger, canalizare maestră, simboluri de vindecare, limbaj ușor, spiritual, deschidere, conectare, inițiere, eterul fiind responsabil accesarea campului informational Akasha.

Maiestria dodecaedrului:

stăpânirea de sine, acceptarea, respectul pentru toată viața, iubirea pentru toată viața și tot ce ne înconjoară.

Subiecte pentru lucrul practic cu dodecedrul

Deschiderea în conștiința spirituală, desfășurarea planului sufletesc, conexiune și conectare, creșterea energiei, deschiderea inimii, conexiune la sine, conducere și conexiune din interior, tăcere,deschiderea de canale de energie subtile, conexiunea cu spațiul interior, calități ale inimii, extazul, umorul și râsul, legătură profundă cu tot,
capabil să ia legătura cu toate,să comunice cu totul într-un mod vindecător, spațiul și timpul nu mai există aici, mărimea și prezența, energia de vindecare, energia vieții, strălucirea, iluminarea, întinerire, structura și încărcarea corpului ușor, comunicarea telepatică cu toate formele de viață

Lucrul cu dodecaedrul
Dodecaedrul servește pentru deschiderea conștiinței unității, în alte dimensiuni și niveluri. Deschide corpul spiritual și ajută la construirea și activarea corpului ușor. El înseamnă conștiința lui Hristos și grila lui Hristos care leagă totul în pace și iubire atotcuprinzătoare. Ne conectează cu natura superioară a ființei și a iubirii pentru toată viața. Ne face pregătiți și deschiși să servim omenirea și să participăm la planul creației pentru a-și recăpăta perfecțiunea inițială – care se află în stare latentă in oricine. Ne ajută să ne asumăm misiunea, să ne lăsăm lumina să strălucească în această lume și să trăim iubirea care suntem. Dodecaedrul creează legătura divină între toate ființele umane, îngerii și ghizii spirituali, ființele naturale și ajută la realizarea lucrării pentru binele cel mai înalt al întregului. Divinul locuiește în tine și în mine. Recunoaștem cu ajutorul dodecaedrului acest lucru și lucrăm împreună la marele plan.

Dodecaedrul poate fi utilizat în continuare prin vibrația lui Venus pentru a crește energia în locuri și spații, pentru a o distribui uniform ca un soare într-un loc și pentru a reîncărca locuri și spații. Are un efect vindecător și deschide camera în mai multe dimensiuni, astfel încât ordinea naturală să poată fi restabilită. Protejează împotriva radiațiilor nocive de natură cosmică și pământească. Dodecedrul ne pune în mijloc, în care suntem protejați și în același timp, deschiși și permeabili. La locul de muncă, poate fi utilizat pentru a evita toate tipurile de radiații dăunătoare, pentru a construi protecție la nivel înalt, pentru a oferi deschidere și vindecare cardiacă, conectați-vă cu toată viața și comunicați intern pentru a ține lucrurile împreună în octava divină.

Aplicarea practică a dodecedrului

Prin dodecaedru ne conectăm cu Stăpânul din noi, cu puterea divină care se află în fiecare dintre noi. Putem instala sau ancora forma unui dodecaedru pentru a crea conectivitate și perfecțiune în orice. Putem instala o grilă energetica dodecaedru pentru a menține locuri și câmpuri de energie protejate, conectate și totuși libere și deschise. Grosimea dodecaedrului se poate roti în direcții diferite și se poate deschide devenind o floare perfectă. Putem lua legătura cu îndrumarea noastră interioară pentru a afla ce putem face pentru noi înșine, pentru o persoană, pentru colectiv și pentru un loc. Dodecaedrul vindecă inima și creează conexiune și vindecare prin nivelurile superioare. Crește enorm câmpurile de vibrații.

 

2 răspunsuri la „Dodecaedrul-camera inimii noastre”

  1. Cele 5 simțuri trebuie sa se reîntoarcă în sine fuzionand într-o constiinta unica divina dar când ai nevoie sa poți trece pe pilot automat ar fi minunat …. Pana atunci cursul vieții ne face când avion când submarin . King îs content

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *