Dodecaedru a 5-a camera din inimă

Deschiderea inimii tale și inițierea divină în Inima lui Dumnezeu, a Cincea camera din Inimă, Dodecaedru- sămânța Divinității din noi, unitatea imperisabilă,mintea coborâtă în inimă.
Bine ai venit în inimă!

“Flacăra eternă locuiește în inima ta, străduindu-se în sus, schimbându-se, gata să se unească cu cea mai înaltă lumină pentru a atrage din Unitate.”
Dodecaedrul este al cincilea și cel mai important corp platonic al Cubului Metatron, „geometria sacră”. Aceste corpuri platonice apar în toată lumea, primele 3 (foc, pământ, aer) în special în cristale de cuarț. În zilele lui Pitagora, dodecaedrul nici nu putea fi menționat, atât de sacră era această formă. Dodecaedrul reprezintă cea mai înaltă formă de conștiință și este localizat în câmpul energetic exterior al fiecărei ființe umane. La nivel microcosmic, împreună cu icosaedrul, este parametrul de relație al ADN-ului, modelul (matricea primordială) a vieții în general.
În macrocosmos, dodecaedrul este forma de bază a grilei de conștiință a lui Hristos care se întinde pe pământ.
Dodecaedrul – elementul Ether, Prana, Ki, Chi, Tao de Lumină Divină și Iubire – locuiește în inimile noastre. Este atomul divin – ATMAN, miezul. Pare a fi perfect cu dodecaedrul, cu multe camere și spații, luminos, radiant în toate direcțiile, plin de puterea luminii și a iubirii. Se deschide ca două flori – florile lui Venus, conectând interiorul cu exteriorul, deschizând posibilități interminabile.
Cea de-a cincea cameră din inimă, cunoscută și sub denumirea de punct fierbinte, a fost cunoscută de mult timp pentru inițiații alchimici antici, știința și medicina.
Dr. Otoman A. Hanish, medic american, a anunțat în 1920 că a descoperit Atomul divin. El a descoperit că inima noastră are o a cincea cameră în care se află Atomul divin. Această cameră este o celulă fără aer și formează un vid perfect.

Această cameră se numește „HOT SPOT”. Poate avea o temperatură de până la 100 ° C. Este divinitatea care pleacă de aici deasupra chakrei coroanei și este permanent conectată la sursa originală în sine. Uneori, oamenii simt acest loc atunci când se simt profund și mai ales iubirea reală pentru o altă persoană sau pentru o altă ființă. Apoi, acest loc se extinde, creând o senzație de căldură foarte caldă și sensibilă fizic, care se extinde, extinzând centrul inimii.

Totul este unul singur, alegem experiența într-o creație care este perfectă.
EU SUNT – CEEA CE SUNT – strălucește din această cameră. Fii etern, deschide-te către divinitatea din tine și din toată lumea și de tot ceea ce îți iese în cale. Cunoașterea duce la înțelepciune, credința duce la iubire …

Dacă deschidem dodecaedrul, obținem două flori Venus, ele sunt percepute în centrul inimii noastre ca o floare larg deschisă.

Inițierea în lumea eterică de către cei mai mari dodecaedri (1,80 M x 2,30 M) este învierea, ascensiunea, realizarea de sine și iluminarea. Mintea umană se unește cu spiritul universal. Inițiatul recunoaște miezul iubirii în toate lucrurile și arată din unități. El cunoaște conștiința eternă în toate lucrurile. Cel mai mare dodecaedru din lume are o putere extraordinară, stai calm și relaxat în dodecaedru și simți cum te afectează pozitiv. Ca un caz protector se stabilizează și întărește energia din jurul tău. Rezonează cu conștiința ta celulară și, în același timp, cu grila lui Hristos care se întinde pe pământ. Te poate ajuta în comunicările telepatice cu toate lucrurile vii, în transformări mari până la niveluri subatomice, armonizând, vindecând și stăpânind creșteri vibraționale permanente cu ușurință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *