Despre dragoni și semnificația fiecăruia în parte

Dragonul îți aduce puterea lui magică. El reprezintă eliberarea și dezlănțuirea. El îți ofera vitalitate.

Energia dragonului este o energie extrem de puternică și trebuie să fii pregătit să o folosești. Dragonii nu vor intra în viața ta pană ce tu nu vei fi pregătit să-i întalnești.
Dragonul îți arată tulburările interioare, te ajută prin ghidare în lucrul cu subconștientul aflat în adâncul ființei tale. Apoi prezice o mișcare într-o direcție nouă. Dacă dragonul apare în interiorul tău, acordă atenție la tot ceea ce arată sentimentele și semnele în imagini astfel sa te realiniezi și îți continui drumul – la un nivel diferit, mai înalt.

Importanța dragonului ca ghid
Dragonul din lumea miturilor și legendelor este încă ferm ancorat în imaginația noastră astăzi. În tradiția celtică, dragonii au fost repartizați celor patru elemente.S-a făcut distincție între dragonii de apă, dragonii de pământ, dragonii de aer și dragonii de foc și, prin urmare, dragonii sunt conectați cu forțe primare creative și magice. În Asia, creatura mitică este considerat un noroc. În multe mituri, un dragon păzește o comoară grozavă. În saga Nibelung, Siegfried se scaldă în sângele dragonului și este invulnerabil după aceea. Cine întâlnește dragonul ca animal de putere va încerca să înțeleagă esența lucrurilor cu putere magică. Dragonul vine într-un moment de mare schimbare, pentru care el oferă o putere aproape incomensurabilă.
Există dragonii elementali ghid și dragonii coborâți din Atomul Divin Creator, aceștia nu pot fi folosiți ca ghid deoarece ei sunt energiile cele mai înalte ale Creatorului și îl deservesc pe acesta în mod direct.
Dragonul te poate conecta cu mari forțe irepresibile din interiorul tău astfel încât să le poți privi și să înveți să le stăpânești pentru a deveni complet.
Pentru că până acum ai trăit doar o parte din tine și ai suprimat cealaltă parte cu puterea sa puternică. Dragonul te ajută sa ajugi la această parte psiho-spirituală. El vrea să fie recunoscut, îndrumat și provocat, astfel încât să își poată dezvălui adevărata comoară și o altă ușă pe care să intri în dezvoltarea ta. El te provoacă să crești dincolo de tine, să te conectezi cu latura ta mult mai puternică a energiei invizibile, subtile, să îți parcurgi calea curajos și singur, să te bazezi pe sentimentul tău, să îți reînnoiești energia vitală a vieții și să îți stăpânești viața.

Cum putem contacta dragonii?
Putem contacta energia dragonilor printr-o meditație ghidată de spirit, adică lumea sufletească oferă instructorului cursul și conținutul procesului pe parcursul meditației. Când mintea și gândurile se odihnesc, acesta este momentul ideal pentru a invita ființele cerești și a intra pe tărâmul dragonilor. Își pot schimba câmpul de vibrații și au posibilitatea de a se adapta astfel încât să le putem percepe, experimenta și simți.
Dragonul te conectează cu focul din tine, cu puterea ta creatoare puternică și cu elementul în care îl vezi. Te conectează cu abilitățile tale magice și cu o vedere de nivel superior. Te conectează cu potențialul tău și te învață să-ți folosești puterea și să lucrezi pentru viața și obiectivele tale.

De exemplu, energia dragonului poate ajuta la eliberarea credințelor, atitudinilor și blocajelor negative sau la aprinderea energiei noastre de iubire. Dragonii au o înțelepciune de nedescris, sunt mari protectori, dau curaj și forță. Sunt însoțitori ideali de călătorie pentru a zbura în alte lumi și dimensiuni pe spatele lor. Prin întâlnirea noastră cu ei, poate exista și o legătură cu propriile părți ale spiritului dragonului: puterea creatoare feminină. Este forța primordială a tuturor ființelor care creează cu iubire lucruri noi cu claritate.

Dragonii te vor susține întotdeuna în exercițiile tale pentru autovindecare. Dragonii te pot conduce în lumile în care până atunci nu ai avut acces.
Lucrul cu puterea dragonilor este într-adevăr un mod foarte special.

Dragonul spiritual
Fiecare animal poate fi un animal de putere. Chiar și o creatură mitică precum dragonul vă poate sta alături ca protector și însoțitor și vă poate aduce lecții înțelepte cu proprietățile sale. Ghidul tău dragon anunță tulburări majore și te pregătește pentru ele. Îți oferă puterea sa magică, astfel încât să poți realiza lucruri grozave.

Puterea dragonului
Medicamentul puternic al dragonului este deosebit de apreciat dacă
vrei să faci față trecutului tău și vrei să-ți explorezi sufletul puțin câte puțin.
Aș dori să arătați și altora ceea ce este cu adevărat în voi și doriți să vă dezvoltați talentele în beneficiul tuturor.
Astfel poți să (re) descoperi magia și spiritualitatea.
Poți să-ți folosești energia și puterea într-o manieră orientată și in mod util.
Dragonul îți aduce: pasiune, profunzime, bogăție, putere, vitalitate și inspirație.

Când dragonul apare în viața ta brusc, ar trebui să intri mai întâi în tine și să cercetezi din ce element provine dragonul. Te simți mai devotat de adâncimea apei, bogăția pământului, vitalitatea aerului sau energia focului la momentul respectiv? Sau poate ai nevoie doar de un pic de toate? În funcție de ceea ce este aplicabil în cazul tău, un mesaj venit de la dragon îți va spune cu exactitate cum este mai bine. În orice caz, dragonul va trezi o forță în tine pe care nu ai cunoscut-o niciodată.

Dragonul de apă este despre pasiune, adâncime și conexiune. El scoate la lumină ceea ce se află adânc în tine. Există amintiri sau dorințe pe care le-ai suprimat de mult timp? Dacă îți vin din nou în minte, nu te alarma. Sunt doar negative la prima vedere. Încearcă să faci față experiențelor și dorurilor tale și vei experimenta un acces mai bun la tine și la mediul tău. Nu-ți fie teamă să-ți permiți emoții puternice. Pasiunea ta nu te va copleși decât dacă încerci să o muți.

Dragonul pământului este despre forță și bogăție. Dragonul de pământ vrea să-ți reamintească potențialul tău. Ai o mare comoară în tine, cu abilitățile tale diverse, este timpul nu doar să-l păstrezi în liniște, ci să-l folosești pentru a-l mări. Dezlegă-ți talentele. Descoperă puterea ta și frumusețea inimii tale și arată-o lumii.

O perioadă de înțelegere și inspirație începe cu dragonul de aer. Dragonul de aer va trezi vitalitate neașteptată în tine. El trage în jos și te apucă. Într-o singură clipă, el îți zguduie toate instinctele, intelectul și puterea sufletului tău. Dragonul aer era considerat mesagerul zeului cerului de către celți. Pentru tine, el devine purtătorul de mare putere, iluminare și claritate.

Dragonul de foc îți spune despre stăpânire și energie. El te încurajează să depășești obstacolele. Dragonul de foc este un aliat puternic care îți arată cum să obții conducerea. Îți trezește focul interior, îți arată cum poți să-l canalizezi și să-l îndrepți spre a-l folosi pentru obiectivele tale. El te învață încrederea în sine și asertivitatea.

În prezent, te ocupi foarte mult de trecutul tău și de problemele nerezolvate? Atunci probabil că dragonul de apă este cel care vrea să-ți spună că ar trebui să abordați cu atenție explorarea sufletului. Abordează-ți problemele câte puțin pentru a nu te copleși. Poate că este timpul să ai încredere într-un prieten bun, astfel încât să nu fii nevoit să faci totul singur.
În prezent ești foarte generos cu resursele de care dispui? Atunci dragonul de pământ este cel care te va avertiza să nu-ți risipești comoara – adică potențialul tău. În prezent îți folosești talentele fără gând, poate într-un mod care îți dăunează ție sau altora mai mult decât este benefic. Schimbă-ți percepția și ia în considerare modul în care îți poți folosi talentele în mod sensibil și productiv.

Te-ai prins într-un sistem îngust de credințe sau ești prea preocupat de latura spirituală a vieții? Dacă da, dragonul de aer vrea să te reducă pe pământ. Este timpul să verifici dacă ideile tale sunt sau nu doar iluzii sau dacă se armonizează cu lumea și realitatea ta de zi cu zi.

Dacă ai tendința să ignori mânia și să o construiești, dragonul de foc va veni la tine pentru a te avertiza. Dacă suprimi sentimentele pentru că le consideri negative, atunci mai devreme sau mai târziu, acest lucru te va îndepărta de sub controlul vieții tale sau într-o zi zi vor izbucni în mod furios. Este timpul să-ți readuceți energia în echilibru. În acest scop, sentimentele negative pot fi exprimate într-un mod pozitiv – fie că este într-un mod artistic-creativ sau prin exercițiu.

Învață să asculți dragonul tău, să controlezi și să-i stăpânești puterea. Apoi poți naviga în evoluția benefică a vieții deoarece vei fi ajutat să atingi o viață fericită, de succes și împlinitoare. Toți ascundem această comoară magică în noi !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *