Descopera dragonul tau- Meditatie Ghidata

Cu ajutorul acestei minunate meditatii pe care am creat-o pentru tine te voi ajuta sa te conecteazi cu energia dragonului tau .

Dragonii sunt păzitorii celor mai adânci straturi de densitate din miezul Gaiei care dețin secretele procesului nostru de ascensiune. Prin conexiunea noastră cu energiile dragonilor care devin disponibile încă o dată, corpurile noastre de lumină pot fi complet legate de fizic.
Toate atributele dragonilor ii conduc pe aceștia in lumina unor caracteristici uneori greu de înțeles, destul de pătrunzătoare, conferindu-le o putere magică.

Ceea ce putem vedea este că în procesul nostru de ascensiune (sau de fapt, coborârea corpurilor noastre de lumină în planul nostru fizic) este indubitabil legat de dragoni în timpul acestei mari tranziții pentru planetă.
Astfel se relizează finalizarea spiralei pentru a reveni la cele mai vechi energii ale creației, la rădăcinile noastre moleculare, ca să zic așa, dar cu o conștientizare care ne permite să ne deplasăm și să ne extindem în următoarea fază evolutivă: următoarea spirală. Prin conectarea noastră la energiile dragonului care sunt disponibile din nou, corpurile noastre de lumină pot fi complet fundamentate în fizic. De aceea, dragonii reapar acum și joacă un rol atât de important pe planetă în acest moment. Ei sunt păzitorii celor mai adânci straturi de densitate din nucleul mamei pământ, care păstrează secretele procesului nostru de ascensiune.

Importanța dragonului ca ghid
Dragonul din lumea miturilor și legendelor este încă ferm ancorat în imaginația noastră astăzi. În tradiția celtică, dragonii au fost repartizați celor patru elemente.S-a făcut distincție între dragonii de apă, dragonii de pământ, dragonii de aer și dragonii de foc și, prin urmare, dragonii sunt conectați cu forțe primare creative și magice. În Asia, creatura mitică este considerat un noroc. În multe mituri, un dragon păzește o comoară grozavă. În saga Nibelung, Siegfried se scaldă în sângele dragonului și este invulnerabil după aceea. Cine întâlnește dragonul ca animal de putere va încerca să înțeleagă esența lucrurilor cu putere magică. Dragonul vine într-un moment de mare schimbare, pentru care el oferă o putere incomensurabilă.
Există dragonii elementali ghid și dragonii coborâți din Atomul Divin Creator, aceștia nu pot fi folosiți ca ghid deoarece ei sunt energiile cele mai înalte ale Creatorului și îl deservesc pe acesta în mod direct.
Dragonul te poate conecta cu mari forțe irepresibile din interiorul tău astfel încât să le poți privi și să înveți să le stăpânești pentru a deveni complet.
Pentru că până acum ai trăit doar o parte din tine și ai suprimat cealaltă parte cu puterea sa puternică. Dragonul te ajută sa ajugi la această parte psiho-spirituală.El te provoacă să crești dincolo de tine, să te conectezi cu latura ta mult mai puternică a energiei invizibile, subtile, să îți parcurgi calea curajos și singur, să te bazezi pe sentimentul tău, să îți reînnoiești energia vitală a vieții și să îți stăpânești viața. El vrea să fie recunoscut, îndrumat și provocat, astfel încât să își poată dezvălui adevărata comoară și o altă ușă pe care să intri în dezvoltarea ta. El te provoacă să crești dincolo de tine, să te conectezi cu latura ta mult mai puternică a energiei invizibile, subtile, să îți parcurgi calea curajos și singur, să te bazezi pe sentimentul tău, să îți reînnoiești energia vitală a vieții și să îți stăpânești viața.

Dragonii spirituali sunt fericiți să-i ajute pe toți cei aleși, care dețin cele mai pure intenții și deși ei înșiși sunt incredibil de puternici, ei vă împuternicesc să vă asumați responsabilitatea. De asemenea, vă vor trece prin mici teste pentru a vedea dacă ați îndeplinit condițiile înainte de a vă ajuta să vă duceți la un nivel nou.

Dragonii sunt protectori spirituali extrem de puternici și eficienți, precum și profesori și vindecători. Ei sunt stăpâni ai elementelor pământului și, făcând acest lucru, ne pot ajuta să ne vindecăm pe noi înșine și pe ceilalți. Ei ne învață să înțelegem magia pământului, ne amintesc de secretele antice și ne permit să vedem prin iluziile vieții noastre moderne.

COMPILAREA PROPRIETĂȚILOR ȘI ABILITĂȚILE DRAGONILOR

Indiferent de tipul de dragon, anumite trăsături de personalitate ale oamenilor sunt asociate cu energiile dragonului:

Curaj
Pasiune
Loialitate pronunțată
Nu-ți este teamă de schimbare
Mare simț al umorului
Gândire rapidă, vorbire și acțiune
Suflet vechi și înțelept
Nu-ți este frică să spui adevărul
Dorința de a te ridica deasupra tuturor circumstanțelor
Bună inspirație și intuiție
Aptitudini mentale
Aptitudini magice
Adaptabilitate la schimbările radicale
Simțul frumuseții și măreției
Longevitate
Protejează de forțele malefice externe
Energie împământată, vitalitate deosebită
Atingerea averii
Capacitate de conducere
Strălucire, spirit indomabil și tărie
Campionat
Informații despre alte dimensiuni posibile
invizibilitate

Te afli aici in acest moment iar aceasta inseamna ca esti pregatit sa iti regasesti puterea dragonului interior si sa o lasi sa se manifeste.

Prin intermediul acestei meditatii ghidate iti voi arata pas cu pas modalitatea prin care vei descoperi dragonul tau iar aceasta este o meditatie profund energică și vindecătoare în realitatea a ceea ce esti la cel mai profund nivel – un Dragon.

Iti multumesc oentru tot ceea ce esti, te iubesc neconditionat si te imbratisez cu inima!