Deschiderea unui nou portal la eclipsa din 10 ianuarie 2020

Acum este momentul să te racordezi la Univers și să devii una cu el!

Deoarece suntem favorizați să experimentăm această minunată eclipsă din 10 ianuarie 2020 și să putem sa considerăm că aceasta este o minunată oportunitate pentru vindecarea emoțională și evoluție spirituală, am decis să vă dedic în totalitate acest articol în care vă voi expune strategia corectă a manifestării spirituale pentru face încă un pas important în această existență pe pământ.
Această eclipsă are loc la aproximativ 500 de ani. Acum are loc un eveniment in care mai multe planete sunt aliniate. Aceasta este vibrația găsirii interioare.
Luna în Rac ne îndeamnă la relaxare în această confruntare evoluțională!
Vine un moment în viața noastră în care ne analizăm dorințele și ceea ce dorim de la noi și toate acestea pot deveni o bază a materializării lor în timpul acestei eclipse minunate din 10 ianuarie 2020.
Soluția de această dată este simplitatea! Prin aceasta inveți să nu-ți mai pese de toate lucrurile nocive având în tot acest timp posibilitatea să recurgi la folosirea celor mai bune soluții pentru realizarea ta.
Soluția pentru realizarea ta de această dată este:  întoarce-te la tine!
Întoarce-te în inima ta și fă așa cum îți dictează inima. Ascultă-ți nevoile interioare. Conștientizează-le. Sămânța plantată acum în inima ta este o victorie în sine!
Intuiția ta este acum și astăzi la nivel maxim. Ascultă-ți vocea interioară care te va conecta la soluția principală.
Ce ai așteptat așteptat tu de 500 de ani ca suflet să trăiești pe acest pământ? Ai acum exclusiv POSIBILITATEA  VINDECĂRII la îndemână.
Tema acestei eclipse este : SPIRITUALITATEA!
Ai venit Acum și Aici ca să experimentezi și să simți toată evoluția și vindecarea ta!
Ai ales să vii Acum și Aici pentru ca Sinele Divin să meargă mai departe în evoluție.
Folosește-te de minunata eclipsă din 10 ianuarie 2020 pentru a te ÎNDEPLINI la nivel Spiritual, pentru evoluția ta, pentru a te vindeca de toate experiențele trecutului din celelalte vieți anterioare, pentru a merge mai departe pe acest drum minunat numit ascensiune.
Așadar întreabă-te în acest moment: este mintea cea care ia deciziile vieții tale sau este inima ta?
Energia care curge pentru prima dată în acest nou început de an 2020 ne solicită să luăm decizii mai îndrăznețe, indiferent dacă acestea sunt private sau profesionale. Ne cere să ne oprim când suntem la o intersecție de drumuri și să ne întrebăm: eu pe ce parte merg acum? Și atunci când vrem să știm răspunsul corect trebuie să ne găsim calea către inimă și să privim totul din această perspectivă.
Viața este un joc al iubirii și al materiei și asta este exact atunci când permitem iubirii din inimile noastre să interacționeze cu materia.
Dacă mergem în mintea noastră care întotdeauna ia problema prea în serios nu facem decât să rămânem blocați în aceasta.
Toți care am parcurs calea spiritualității în ultimul timp am fost curățați de rigiditatea propriei minți. Am fost conduși în temerile cele mai adânci și adesea în singurătatea cea mai profundă. Ni s-a cerut răbdare și să avem încredere că această cale întunecată are o semnificație mai profundă pentru noi, iar totul devine un sens util în evoluția noastră.
Cu toate acestea mai durează până toate energiile haotice vor fi destrămate în totalitate. Lumea veche se destramă. Se naște lumea nouă acum!
Acum mai mult decât oricând vechiul și noul pământ ar putea părea să existe în paralel.
Acum în acest moment de eclipsă este timpul să dai drumul a tot ceea ce reprezintă vechiul și să îmbrățișezi în totalitate NOUL!
Spune bun venit noilor energii, meditează intrând în interiorul tău acolo unde ești doar tu cu tine.
Aprinde o lumânare la lumina căreia poți să reflectezi la tot ceea ce te reprezintă, ceea ce ești și la ceea ce ai de parcurs mai departe în această minunată experiență numită viață.
Urmează apelul inimii tale și ai încredere că orice dorință indiferent de cât de neobișnuită ar putea părea, poate fi îndeplinită.
Nu trebuie decât un pic de curaj și încredere.

 

3 răspunsuri la „Deschiderea unui nou portal la eclipsa din 10 ianuarie 2020”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *