Depresia

Am fost întrebată despre cum putem vindeca o depresie.

Depresia a fost descrisă ca un dezechilibru al substanţelor ce actionează la nivelul creierului , mai exact : o lipsă a unui neurotransmitator, serotonina , numit şi “hormonul fericirii”.
Depresia este o boală psihică și poate fi comparată cu boli fizice precum diabetul sau astmul. Se poate manifesta prin numeroase plângeri, cum ar fi starea de spirit depresivă persistentă, o inhibare a impulsului și a gândirii, pierderea interesului, precum și o varietate de simptome fizice.
Degenerarea celulei nervoase şi a conexiunilor acesteia ar putea fi un alt motiv : se pare ca partea creierului numită hipocampus este mai mică decât media, la persoanele care suferă de depresie, iar această zonă ar controla memoria şi emoţiile. Cu cât persoana a suferit mai mult timp de depresie, cu atât hipocampusul este mai mic: celulele si sinapsele in acesta zona s-ar deteriora efectiv.

Majoritatea celor care sunt deprimaţi au ajuns în acestă situaţie datorită unui mod de a gândi , de a interpreta şi de a defini realitatea, ce a lucrat ani la rând în detrimentul lor. Au menţinut o stare psihologică total nesănătoasă pentru organism şi o vibraţie atât de joasă încât era oarecum predictibilă starea de disperare sau depresie la care au ajuns în final.
Depresia e un semn ca ai intretinut ganduri si sentimente negative un timp atat de indelungat incat ai reuşit să pierzi aproape total alinierea cu Sinele tau Inalt.

Sunt dovezi in literatura de specialitate si studii care arata ca anumite dezechilibre ale florei intestinale sunt asociate cu depresia.
Un dezechilibru la nivelul intestinelor care duce la o permeabilitate marita a acestora poate fi cauzata de zahar rafinat, grau modificat, gluten si alimente procesate cu continut mare de substante chimice nocive adaugate, sau de o carenta de macro- si micronutrienti ca urmare a unei lipse de alimente integrale. Alti factori includ stresul, lipsa de miscare, lipsa de somn si lipsa de lumina naturala.
Un lucru este foarte important de știut: depresia poate afecta pe oricine. Vârsta, ocupația, stilul de viață și educația nu joacă un rol. Nu este ceva de care să fie învinovățit sau de care să-ți fie rușine.

Din proprie experiență nu pot sa vorbesc pe acest subiect deoarece nu am suferit niciodată de depresie sau orice alt simptom afectiv care sa conducă in aceasta zona oricât sau orice încercări am avut de trecut în viața insa potrivit studiilor in domeniu va pot detalia cateva aspecte in legatura cu aceasta afectiune.
Consider că susținerea aceasta este dată în mare parte și de Sine sau poate că este dată în totalitate de acesta.
Așadar fiind o fire pozitivă de când mă știu, nu m-am confruntat cu boli afective in acest sens însă sunt de parere din privirea energetica-spirituala ca ființa ajunge aici în momentele în care legătură sa cu divinul nu se desfășoară în totalitate, atunci cand ființa nu este bine centrată și în deplină armonie interioara, realizandu-se acesta manifestare. In mod intuitiv afirm: la o depresie ajunge ființa care nu se iubește pe sine, care nu se apreciază pe sine…privindu-i pe cei din jur exact asa cum pe sine se percepe, deoarece ceea ce ești în interior aceea emani în exterior, atrăgând in viața ta după rezonanța interioara.

Tot intuitiv consider: la depresie ajunge ființa nedorita , neiubita de părinți sau care a suferit pe aceasta linie emoțională desprinderea mult prea timpurie de sânul mamei, manifestând traumele la adolescenta sau mai târziu la maturitate. Consider că această manifestare se vindeca in totalitate fara a lăsa repercusiuni în momentul în care ființa se iartă și se iubește ea pe ea cu adevărat.

Exista plante care pot fi utilizate pentru a ajuta in procesul de vindecare a depresiei însă pe lângă aceasta trebuie căutat în profunzimea fiintei pentru a vindeca aceasta manifestare. De multe ori la depresie un factor important este o lipsă a unei părți de suflet într-o anumită proporție
Fitofarmaceuticele contin materii prime din plante care, in zona de aplicare depresie si anxietate, provin din plantele valeriana, hamei, melisa, sunatoare, floarea pasiunii sau kava kava, de exemplu. Părțile de plante pulbere folosite, precum rădăcinile, scoarța, frunzele și florile, sau extractele din acestea, conțin un amestec de multe substanțe diferite care se pot influența reciproc. Prin urmare, efectul asupra organismului uman este complex și nu poate fi atribuit clar.
Pe langa aceste plante o cura cu vitamina C va fi binevenita.
Din punct de vedere energetic se impune recuperarea partilor de suflet lipsa si staruinta fiintei in a se regasi pe sine cu rabdare si perseverenta.
Accepta ceea ce este si asuma-ti responsabilitatea schimbarii.
Te poate ajuta: plimbarile in natura, rasul, sportul si o hidratare buna.
Depresia este o efectiune care poate avea episoade de recidiva, a ramane prezent si a utiliza afirmatii pozitive si meditatia zilnica este o alegere care te poate ajuta sa vindeci aceasta afectiune pas cu pas.

Dacă chimia din creier este dezechilibrată, aceasta deprimă starea de spirit și se poate dezvolta depresia. Depresia rezultă din următoarele influențe:

-influențe biologice
-influențe psiho-sociale
-influențele biologice includ: un dezechilibru chimic în creier sau o tendință familială la depresie din cauza genelor.

Influențele psihologice și sociale includ: stres, crize sau experiențe foarte proaste. Depresia apare întotdeauna dintr-un amestec complicat de influențe fizice și psihologice.

Studii recente indică faptul că bolile fizice și dezvoltarea depresiei sunt legate. Știința a stabilit acest lucru în cazul cancerului, diabetului și bolilor cardiovasculare, de exemplu.

Există multe terapii și tratamente disponibile. Depresia este bine cercetată și poate fi tratată bine. Pentru aceasta, este important un tratament modern, adaptat fiecarei fiinte in parte.

Fii sincer cu tine, incepe procesul vindecarii tale intorcandu-te inapoi in universul tau pentru a te vindeca. Utilizeaza scrisul, aceasta poate fi o modalitata extrem de eficienta de sustinere a fiintei in procesul regasirii sale si in procesul vindecarii.
Poti sa iti adresezi intrebari prin scris la care vei raspunde cat mai sincer si care te pot ajuta sa iti regasesti punctul de plecare in armonizarea universului interior.

Afirmațiile pozitive pentru depresie sunt grozave pentru a vă ajuta să vă puneți viața în perspectivă și să vă reamintească că contează.

Sunt responsabil de viața mea și de fericirea mea și mă simt fericit și mulțumit
Am încredere și mă las îndrumat de Divinitate, știu că sunt permanent ocrotit și totul în viața mea se întâmplă spre binele meu suprem.
Accept să îmi învăț lecțiile de viață cu ușurință și renunț cu grație la frica față de viitor.
Accept să trăiesc cu bucurie în momentul prezent, aici și acum.
Sunt mult mai mult decât ceea ce cred că sunt.
Mă iubesc și sunt fericit/a.
Informatiile din acest text nu inlocuiesc tratamentul de specialitate. Inainte de a utiliza orice planta sau medicament asigura-te ca nu ai alergii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *