Curatarea energetica, dezlegarea de magie neagra, farmece si blesteme

Farmecele si blestemele sunt de mai multe feluri. Farmecele si blestemele se fac pentru a destrăma o familie, pentru a despărţi un cuplu, pentru ca un anumit cuplu să nu poată avea copii sau pur şi simplu pentru ca persoana vizata să se îmbolnăvească.

În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii acaparati de efectele magiei sunt următoarele: migrene puternice, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi, insotite sau nu de ameteli si palpitatii. Palpitaţii, amorţelile inimii, extremitatilor, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, afecte sa nu poată sta persoana vizata în propria sa casa, să aibă incontinuu capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, mai pot fi prezente simptomele de genul: că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc. Acestea sunt câteva dintre simptomele prin care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă este afectat de aceasta magie neagra sau nu.

Ce este magia neagra?
Magie neagră pătrunde în liniște în colțurile cele mai ascunse ale subconștientului. Aceasta conduce la faptul că această magie este foarte usor de atras datorita portitelor din campul nostru energetic care se formeaza in anumite momente ale vietii ca efect ale gandurilor sau actiunilor negative create sau realizate la un moment dat in viata de zi cu zi. Într-adevăr, magia neagră este mai mult decât locul răului sau venerarea forțelor misterioase. Această forta prezinta intotdeauna ca scop sa acapareze o persoană prezentand-o entităților , implanturilor demonice, cu scopul de a deține puterea lor.

Dizolvarea negativității: magie neagră

Magia neagră se realizează prin ritualuri speciale.
Ea determină ca oamenii și obiectele să fie influențate într-un mod supranatural. Persoana încearcă să-i facă pe alți oameni conformi și să îi pună sub vraja lui.
În special, persoanele care folosesc magie neagră, folosesc blesteme care sunt date atunci când sunt mulți bani implicați, de asemenea, pentru a separa o relație de dragoste sau pentru a face o vrajă de dragoste – o persoană este atrasă de ei ca un magnet.
În cele mai multe cazuri, motivul este întotdeauna să-l rănești pe celălalt într-un fel.
Aproape intotdeauna este vizata o altă persoană pentru a efectua magia neagră.
Acest lucru este utilizat în special în mod conștient în familii, rude și în anumite țări. Magia neagră poate fi folosită de mamă împotriva fiicei sau a fiului, împotriva ginerelui, între frați unul împotriva celuilalt din invidie sau din lăcomie, iar vecinul împotriva celorlalți.
Blestemele pot fi făcute pe case, astfel încât locuitorii (inclusiv vecinii) să poată îmbolnăvi, de ex. pentru a ajunge la o proprietate într-un mod dezordonat.
Tot felul de MAGII NEGRE, indiferent dacă este ochiul rău, șoapte magice – șoptit în spatele persoanei – imprecierile, blestemul, furtul de energie, magia de manipulare, sunt întotdeauna însoțite de ocuparea ființelor NON-fizice. Entitățile NON fizice păstrează și mențin starea energetică la om. Îl țin dependent, îi blocheaza chakrele și îi contamină aura, astfel încât să aibă din ce în ce mai puțină energie.
Există ființe care se hrănesc în mod specific cu emoții negative precum ceartă, mânie, ură, gelozie, resentimente și mai ales frică. Ei abia așteaptă ca persoana să se elibereze emoțional și apoi să se agațe de ele. Aceste emoții sunt o invitație minunată pentru aceste ființe inferioare. Controleaza punctele forte ale oamenilor.
De ce se păstrează agravarea fricii? Pentru a continua să primească prin aceasta actiune hrana și să rămână continuu agatat in campul persoanei afectate.
Ocupațiile demonilor pot să cuibărească în conștiință, în aură sau într-un organ. Astfel „acaparat” NU MAI Ești tu însuți, ești dominat, controlat și programat.
Mulți oameni cred că sunt ei înșiși, dar efectele unei manifestari fizice sau energetice negative in mod constant vin sa ii contrazica categoric. Oricine observă în mod deliberat ca nu reuseste întotdeauna sa EXPRIME ceea ce doreste să exprime, are nevoie de a se reanaliza deoarece altcineva vorbește prin el.
Ceea ce cealaltă persoană din el nu ar avea NICIODATĂ în conștiința conștientă.

Efectele magiei negre
Victima poate experimenta impactul magiei negre in următoarele aspecte ale vietii:

-afaceri financiare deteriorate, esuate;

-ghinion pe toate planurile sau pe un plan al vietii;

-adeseori lăsati să se înțeleagă în mod constant că dumneavoastră aveti o multime de defecte, dar aceste defecte deseori dumneavoastra ca victima sa nu observati acestea;

-sănătatea se poate deteriora din motive necunoscute;

-eșecul repetat în afaceri.

Impactul magiei negre poate avea consecințe rele pe toate planurile vietii. De obicei cei care folosesc magia neagra ofera ca scop de intoarcere a energiei negative alte tinte pentru a nu-l afecta pe acesta in mod direct.
Oamenii care au o mulțime de probleme în viață, ei nefiind fericiți in anumite planuri iar o soarta nefericită – de asemenea, atrage mult mai rapid efectele unui atac energetic sau magia neagra decat atunci cand suntem perfect echilibrati din toate punctele de vedere. În cazul în care victima este în intimitatea sau într-o relație cu magul, este ușor să fie supus acțiunii forțelor sale si greu de indepartat toata aceasta actiune asupra sa.

Blestemele sunt facute de unii oameni asupra altora pentru a-i face pe acestia sa aiba diverse suferinte, fie in dragoste fie pe plan profesional, fie in sanatate.

Posibilele efecte ale blestemelor:
-stare continua de nervozitate
-imposibilitatea de a avea o relatie sau relatii instabile
-somn agitat
-depresie, tristete, confuzie
-ghinion permanent
-infertilitate
-alopecie
-migrene, etc.

Actiunea de a lucra ritualuri care presupun utilizarea obiectelor sau orice apartine de dimensiunea in care existam, apartine de 4D.
Actiunea de a merge in vibratiile inalte si foarte inalte apartine exclusiv de unicorni si 12 D+
Ajuns in 12D sau peste , nu vei putea fi afectat de actiunea celor din 4D 🙂 si numai de catre cei care ajung in 12 plus. Dar cine ajunge aici nu va dori absolut niciodata sa -si incalce liber arbitru pentru a efectua nereguli! Simplu !

Toată manifestarea de frecvență joasă pe care o permiți in viața ta fara a controla acest fenomen( a caută cauza și a vindeca) îți aduce un dezavantaj atât fizic, emoțional dar și spiritual(karma).
Lucrează în interior, vindeca-ti traumele și copilul interior.
Eliberează trecutul. Vindeca trecutul, impaca-te cu tot și toate și transforma in lumina. Odată vindecat nu te mai întoarce în trecut pentru a nu ceda din energia ta vitala.

Intotdeauna sa nu va pierdeti speranta. Apelati unde simtiti din adancul sufletului vostru. Sunt si persoane cu har divin lasate de Dumnezeu, care isi fac datoria fata de semenii lor cu sfintenie si smerenie pentru a ajuta oamenii in vindecare prin eliminarea tuturor negativitatilor dobandite pe parcursul vietii lor oferindu-le ajutorul lor.
Te astept cu mare drag.