Cum eliberezi entitățile atașate in câmpul tau fizic?

Cum eliberezi entitățile atașate in câmpul tau fizic?
In general avem nevoie să recunoaștem, fie că ne place sau oricât dorim să negam sau să nu acceptăm faptul că entitățile negative există (încă), ele sunt prezente in anumite locuri sau in câmpurile anumitor persoane, deoarece nu toți oamenii sunt conștienți de manifestarea lor în propria lor viață iar efectele gândurilor negative sau a faptelor cu caracter asemănător încă persistă în lumea noastră. De aceea cei mai evoluați asemănător Maeștrilor(sau cei care lucrează campurile energetice pentru efectuarea curățarilor) au capacitatea de a dizolva aceste entități prin anumite tehnici sau prin simpla lor conștientizare în acest sens.
Daca ai aflat prin efectuarea unei scanări energetice că ai atașamente nedorite in campurile energetice atunci ai nevoie sa cauți cauza a ceea ce a declanșat aceste atașamente pentru a o evalua, elibera și vindeca, astfel permițând atașamentelor din aura ta, să fie transformate în lumină.
La o scanare energetică poate fi observată proveniența acestor atașamente din câmpul tău.
Daca ai parcurs un anumit proces al evoluției și te menții în inimă atunci poți fi absolut sigur că tu prin a permite vibrației energiei inimii să curgă în exteriorul ființei tale, vei reuși să eliberezi toate atașamentele acestea fiind transformate în lumină iar pe deasupra vei reuși să transformi in lumina și atașamentele celor din jurul tau deoarece starea ta de prezenta in energie înaltă permite realizarea aceasta.
Daca creezi portițe ( accese( permise conștient) de vibrație joasă, consum de carne și alte manifestări mai puțin pozitive) atunci permiți entităților sa fie preluate și atașate sau create. Acesta este valabil și pentru faptul că atunci când apelezi la o curățare energetică după trecerea perioadei de protecție și susținere energetică care ți-a fost realizată(daca nu reușești în perioada respectivă să te schimbi, vindeci), aceste entități pot să se lipească înapoi în campul tău energetic sau să atragi altele.
Modalitatea eficienta de a menține un câmp energetic propriu perfect curat este evoluția și tot ce implica aceasta: a lucra cu tine pas cu pas pentru a te vindeca, a descoperi cauzele tuturor fricilor, blocajelor și alte manifestări până la boli, pentru că răspunsul la toate aceste manifestări, se regăsește în ceea ce ești tu că ființă.
Este simplu: daca ai evoluat nu mai preiei negativitate din jur iar pe deasupra poți să alchimizezi, să transformi în lumină tot ceea ce vine către tine ca și energie de vibrație joasă datorită faptului că ești pe o lungime de undă vibraționăla mult mai înaltă decât anterior.
Practic Lumina ta transformă tot ce vine către tine in Lumină!
Sper sa îți fie de folos! Te iubesc necondiționat dragă Om Divin și te imbratisez cu inima! ❤️🤗🙏
„Impactul entităților negative asupra Aurei noastre și cum căpam de ele
Starea de nervozitate
Auzim adesea pe oameni spunând „mă simt obosit”, „simt un fel de negativitate”, „acest loc este negativ”, „am auzit pe cineva”, „am văzut ceva” și așa mai departe. Toate aceste gânduri, cuvinte, sentimente și emoții indică o prezență negativă sau o entitate negativă.
William J. Baldwin în cartea sa, Vindecarea sufletelor pierdute: eliberarea spiritelor nedorite din corpul tău energetic, a spus: „Deținerea sau controlul spiritului de către entitatea non-fizică este împotriva drepturilor noastre fundamentale umane și spirituale. Este o posibilitate atât terifiantă, cât și absurdă. ”
Intervenție psihică, intruziuni spirituale, vibrații negative, perturbări etc., aceste lucruri ne afectează viața fizic, mental, emoțional și spiritual. Aceste entități sunt ființe spirituale fără un corp fizic, dar sunt blocate în lumea de mijloc (Pământ). Ei caută satisfacția materială, care este imposibilă fără un corp material și, prin urmare, pătrund în aura oamenilor, care rezonează cu frecvența lor.
Din experiența mea, odată într-o sesiune personală cu un terapeut, am fost expus la prezența a 17 entități din câmpul meu de aură, care se hrăneau ca paraziți cu forța mea vitală, cu gânduri pozitive, dându-mi dureri de oase și promovând negativitatea în viaţă.
Am fost chiar confruntat cu faptul că câteva rude apropiate au trimis aceste entități să mi facă rău și să mă distragă de la calea mea de viață. Am lipsit de respirație mulți ani, provocându-mi disconfort în timpul somnului și incapacitatea de a mă concentra asupra oricărei sarcini specifice.
Terapeutul m-a îndrumat cu atenție să vizitez aceste entități și să le întreb care este scopul lor, cine le-a trimis și dacă erau dispuși să se întoarcă la lumină sau nu. Unii nici nu știau că sunt morți, dar treptat, în câteva ședințe, i-a alungat pe toți. Dar spre surprinderea mea, entitățile noi au continuat să se atașeze de câmpul meu de aură.
După ce am aflat, am aflat că aveam deschideri în chakrele sau portalurile mele care acționează ca aspiratoare, aspirând emoțiile și energia negativă a altor persoane, aceasta a acționat ca un pasaj pentru entitățile care vin și rămân.
Am închis portalul și de atunci nu mai experimentez nicio invazie, dar totuși vizitez terapeutul din când în când pentru curățarea regulată, deoarece posibilitatea intrării lor nu poate fi anulată.
Putem avea entități negative în aura noastră?
Din păcate, răspunsul este da. Aproape toți avem un fel de entitate negativă existentă în aurele noastre. Numărul sau mărimea pot varia, dar la un moment dat se pot ține multe suflete în spațiul lor, slăbind locuitorul sufletului original. Stilul de viață modern duce la stres, furie, depresie și lipsă de timp pentru munca spirituală.
Deci, dacă nu economisim o cantitate suficientă de timp, energie și gândire în înălțarea noastră spirituală, suntem obligați să fim invadați de aceste intruziuni spirituale din când în când sau pentru totdeauna. Pentru cei care se simt complet în pace cu ei înșiși și sunt pe drumul cel bun, chiar și ei pot avea entități negative în spațiul lor, dar ar putea fi latenți sau mai puțin activi decât al celorlalți.
Cum desenăm aceste entități negative?
„Aceste entități pot deveni legate în aura, câmpul energetic din jurul corpului. Trauma emoțională sau fizică suportată de o persoană poate face ca centrele energetice să fie vulnerabile. Sunt deschise ca niște uși pentru a permite intrarea și atașarea de către entitate ”, a spus Dr. William J. Baldwin.
Există mai multe moduri de a intra în aura unei persoane și de a rămâne acolo ani de zile sau o viață întreagă.
Trimis de alții: magia neagră și vrăjitoria există în fiecare cultură și dovezi ale acesteia există pe scară largă. Uneori, oamenii care sunt nemulțumiți / gelosi cu ceilalți pot trimite aceste entități negative pentru a aduce nenorocirea victimei. Vor încerca să vă invadeze spațiul, de nenumărate ori și să rămână cu voi, până când va fi curățat.
Contact sexual: S-a subliniat semnificația intimității sexuale. Resturile energetice din aura altor persoane pot fi lăsate cu ușurință în aura unei alte persoane, deoarece chakrele rădăcinii sunt conectate, permițând un flux liber de energie de la o persoană la alta. Entitățile au un drum liber în corp, deoarece aura este deschisă, făcându-le susceptibile la astfel de invazii.
Droguri și alcool: Conștiința noastră are mult de-a face cu capacitatea noastră de a ne proteja. Sub influența drogurilor sau a alcoolului, ne coborâm paznicii și aura noastră este expusă șanselor de a fi invadați.
Se mai spune că atât drogurile, cât și alcoolul creează găuri în aura noastră. Găurile din aura noastră pot fi create în timpul operațiilor, inconștienței sau traumei. Când aura noastră nu este întreagă, capacitatea sa de a lupta împotriva negativității se reduce drastic.
LossPierdere majoră: despre pierderea sufletului s-a vorbit și mai devreme, în cazul în care o persoană suferă de pierderi majore în viața sa și o parte a sufletului său este prinsă în situația specifică. Cu o perioadă atât de îndelungată de suferință, cu accese lungi de furie și perioade prelungite de stres, toate acestea pot crea găuri în aura care duc la o invazie ușoară.
Vibrație scăzută: negativitatea este puternic atrasă spre alte lucruri, locuri și oameni negativi. Dacă vă supuneți constantă tensiune, îngrijorare, stres, furie, nesiguranțe sau gelozie, este posibil să aveți deja entități negative în spațiul personal.
Cum ne afectează aceste entități?
Aceste entități ne afectează profund și în moduri pe care nici nu ni le putem imagina. Sunt obligați să creeze impresii negative, gândire, modele de comportament etc.
Vor crea dureri fizice sau boli în zonă, sunt blocate, provocând o funcționare necorespunzătoare a corpului. Boala cauzată de ei s-ar putea să nu aibă dovezi medicale substanțiale, dar problema pare să persiste, deoarece se află la nivelul energiei.
Creând obstacole în calea succesului, cineva se poate trezi mergând în cercuri cu cariera lor, incapabil să găsească o descoperire.
Fazele prelungite ale depresiilor, singurătatea, amestecate cu frica și anxietatea, sunt încă un alt mod în care afectează viața cuiva.
Lipsă de energie, imagine de sine scăzută, TA redusă sau moral scăzut, deoarece se hrănesc cu prana sau cu forța vieții, epuizând resursele necesare pentru creșterea personală și energie.
Entitățile mai puternice ar dori să izoleze victima și să creeze momente nefericite precum separarea de cei dragi, lipsa de interes față de viața de familie sau retragerea din societate.
Cum să vă curățați aura de aceste entități
News Vestea bună este că aceste entități negative pot fi curățate. Modul solo de a le arunca cu adevărat din aura cuiva este de a aborda un vindecător, un șaman sau un lucrător al energiei. O sesiune ghidată este importantă, deoarece dvs., în calitate de victimă, nu veți putea aborda negativitatea din sistemul dvs.
O persoană încărcată, care se află într-un plan mult mai înalt în ceea ce privește pozitivitatea și puterea, poate verifica mai ales în câteva minute după ce ați vorbit cu dvs., dacă aveți intruziuni spirituale.
O detoxifiere psihică este de obicei efectuată pentru mai mult de o sesiune în care vindecătorul curăță straturile după straturile unui traumatism specific sau mizerie pentru a elimina entitățile legate între ele.
În cadrul terapiilor de regresie ghidate, terapeutul te-ar duce la cele mai adânci adâncituri ale minții subconștiente și ar detecta câte entități negative ai în spațiul tău și le-ar alunga pas cu pas.
Procesul ar fi simplu și vindecător în natură, dar nu garantează detoxifierea pentru totdeauna. La fel ca după o detoxifiere, s-ar putea să ne întoarcem la consumul de junk și să ne umplem sistemul cu alimente toxice în mod similar, datorită alegerilor noastre privind stilul de viață, noile entități sunt obligate să își găsească drumul în aura ta.
Singura soluție durabilă este să fii conectat la un șaman și să revii după câteva luni pentru o detoxifiere rapidă. Iată însă câteva modalități de a evita sau de a reduce șansele ca aceste entități negative să intre în aura ta.
Cum să evitați aceste entități
Fiți conștienți de energia altor persoane și, pe măsură ce simțiți negativitate în jurul oamenilor și al locurilor, îndepărtați-vă de ea. Chiar și pentru obligațiile sociale, evitați strângerile de mână și îmbrățișările cu oameni a căror energie nu pare corectă. Negativitatea poate veni sub orice formă.
Verificați propria aură și încercați să înțelegeți dacă gândurile care vă vin sunt ale dvs. sau ale altcuiva. Întrebați-vă, acest gând îmi aparține mie sau altcuiva. Dacă simțiți în permanență prezența altcuiva, vizitați un terapeut sau vindecător pentru curățenie.
Încercați și lucrați-vă prin recuperarea sufletului. Mulți terapeuți de regresie a vieții trecute pot efectua terapii de recuperare a sufletului.
Curățarea poate fi folosită pentru a vă curăța aura și casa. Folosind bețișoare de tămâie, camfor și curățarea cu apă sărată a podelei pentru a menține o atmosferă curată.
Tehnica de legare la pământ a conectării cu pământul mamă este un mod eficient de a rămâne pozitiv și de a fi conectat.
Imaginați-vă o lumină albă a arborelui care se revarsă din chakra coroanei și care vă scaldă întregul corp în pozitivitate, pace și putere.
Frica este lipsită de temelie și numai culturi din lucruri, situații și locuri necunoscute. Eliberarea in campul energetic in mod regulat de tot ceea ce nu ne aparține este importantă, astfel încât să putem fi mai ușori și să ne simțim mai clari cu privire la noi înșine.”