Conștientizarea Sinelui Divin

Prin conștientizarea Sinelui Divin vei accesa un nivel superior, pozitiv, abundent

 

Ce înseamnă Sinele Divin?
De unde vine Sinele Divin?
Evoluția Sinelui Divin.

Noi oamenii suntem ființe speciale și avem fiecare în parte, în posesie, un Sine Divin ce ne este dat de la Creator pentru a evolua.
Acesta este locul nostru în care ne regăsim Sinele.

Drumul către sine este indubitabil drumul către fericirea necondiționată.
Inspirația ajunge la noi atunci când ne golim mintea de gânduri critice și acuzații și ne deschidem sufletul în fața tuturor posibilităților. Atunci când renunțăm la temeri, lăsăm loc divinului să se manifeste liber. Fără să îl blocăm prin credințe limitative îi dedicăm lui toată încrederea și îi permitem să se exprime prin intermediul nostru. Devenim un canal deschis care atrage idei creatoare și gânduri revelatoare. Lăsându-ne ghidați de intuiție, descoperim pasiunile ascunse și misiunea pentru care am ales să venim în această lume.
Atunci când te eliberezi de temeri, sursa ta divină găsește metode diverse prin care îți spune că viața trăită aici este o oportunitate de a explora și de a experimenta Universul și lumea magnifică din interiorul tău.
Tu esti cel care generează totul, din interior către exterior. Puterea este la tine. Atunci când îi dai mana Creatorului, când îți conștientizezi și asumi Prezența Divină. Astfel, devii co-creator si ești conștient că poți polariza energia. Existența este energie.

Prin conștientizarea Sinelui Divin vei accesa un nivel de viată superior, pozitiv, abundent.

Sinele Divin este cel către care se duc toate informațiile și experientele acumulate pe parcursul tuturor vieților noastre. Trupul fizic este doar vehicolul prin care Sinele poate să „trăiasca” pe aceasta planetă și prin care acesta poate să evolueze catre o armonie din ce în ce mai apropiată de cea a Creatorului. Și aici țin să precizez că evoluția trebuie să fie făcută în deplină armonie și nu în suferință cum unii tind să creadă.

Sinele Divin, această sclipire divină, odată creat este condus să-și aleagă trupul ce va fi conceput ulterior de o pereche care sunt părinții fizici ai acestuia. El își creează cu exactitate cum va fi trupul lui fizic deoarece are capacitatea aceasta de co-creator.

Se naște și incearcă zi de zi, ceas de ceas, conexiunea cu trupul ales pentru a-l ghida în mod absolut pozitiv prin viață pentru evoluție, motiv pentru care acum trăim vremuri în care conștientizăm ceea ce suntem, deoarece este primordial în evoluția noastră ca specie, cât si pentru evoluția pozitivă a acestei planete, Mama Noastra Pamant. Astfel făcându-se trecerea prin piramida conștiinței, odată cu aceasta trezire spirituală implicit conectare, la nivelurile superioare de manifestare vibrațională pentru a contribui cât mai frumos cu putiință la evoluția Sinelui Divin.

De ce sunt create Spiritele? De ce este creat Sinele Divin?

Sinele Divin este creat aici cât și în alte universuri si lumi paralele, timpuri suprapuse, fiind primordial în evoluția acestui intreg din care fac parte universurile, planetele, samd. Suntem un tot prin care Creatorul nostru există, fără noi, fără planete, fără Sine, fără univers nu ar fi această creație Creator sau poate ar fi cu totul o alta manifestare, pe care momentan nu o aducem in discuție, fiind cu totul alt subiect.

Ce-ar fi daca ar fi altfel?

Noi existăm, există Creatorul, nu existăm, nu există Creatorul. Simplu. Suntem impreună cu Creatorul, cât și Creatorul este împreună cu noi.

O alta întrebare este – Unde merge toată aceasta evoluție?
Este simplu. Toată această evoluție va merge acolo unde trebuie să fie, deoarece Creatorul dorește în acest mod să existăm noi și tot ce ne înconjoară. În viitor, totul ducându-se treptat către evoluția supremă, la gradul cel mai inalt evolutiv, si anume creație, suntem creați ca să evoluăm si să ajungem după lungul drum parcurs inapoi la sursă, la El, la Creator.

Cum să facem ca drumul să ne fie cât mai ușor, să nu mai fie nevoie de alte reîncarnări pentru conștientizare și evoluție?
Simplu, parcurgând câțiva pași esențiali și anume:

1. Odată cu trezirea spirituală, conectarea cu Sinele Divin, curațarea implanturilor, vindecarea, parcurgându-se etapele vieții in mod diferit ulterior conectării cât și corespunzător acestui stil nou de existență care totodată necesită echilibru , stabilitate si menținere pentru progres, astfel viața așezându-se pe un făgas normal evolutiv, parcurgând totul cu ușurință.

2. Conștientizarea Sinelui Divin, conectarea cu acesta prin tehnici de meditație, respirație, etc..

3. Lucrând la noi, pentru schimbarea vechilor crediințe implementate, ce aduc cu ele tot felul de negativități, frici și energie joasă în general.

4. Evoluția Sinelui în completare cu partea fizică. Astfel vom avea un Sine care este in manifestare totalitară, cat si un trup, care in armonie cu Sinele, merge catre implinirea fizică și spirituală.

5. Dieta – O dietă echilibrată bazată pe consumul adecvat al alimentelor, care aduc vibrație înaltă în organism și care ne ajută foarte mult temperând pâna la disoluție nevoia imperioasă și nejustificată de atragere a negativității de orice fel.

De ce să te crâncenezi contra evoluției, când poți să duci Sinele tău în urma conștientizării a ceea ce ești, informații despre tine, deoarece Sinele tău va stoca in Akasha toate datele informaționale primordiale după fiecare reîncarnare și de ce să nu fie acum aici ultima dată când te reîncarnezi, deoarece evoluat fiind, vei accesa alte etape superioare al acestui proces numit Existență.

Poate te vei intreba, “Dacă eu nu mă reincarnez, cine o va face in locul meu”?
Si aici există un răspuns: sunt foarte multe spirite, care încă parcurg procesul evoluției, de asemeni sunt cei noi care vin acum pentru prima dată în mod expres aici, pentru a ajuta in această etapă evolutivă a acestei planete. De aceea prin conștientizarea, implicit evoluția spirituală, nu numai ca armonizăm mediul înconjurator, cât și mediul nostru interior devine armonios, pozitiv, vindecat, astfel reușind să trăim în armonie și echilibru, iubire, pozitivitate și vibrații înalte, alături de tot ceea ce ne inconjoară.

Avem nevoie să rămânem ceea ce suntem în esența noastră. Suntem iubire și lumină.