Comunicare prin Channeling cu ingerii- Arhanghelii si ghizii tai de lumina

Ce frumos ca esti aici!
Eu sunt Eona Nivid.

Uneori doar câteva minute pot schimba o viață întreagă!

Lasa viata de zi cu zi in urma si cufunda-te intr-o lume in care esti iubit asa cum esti!
Cunoaste-te de la zero!
Ai intrebari care ti-au fost in minte atat de mult timp si la care inca nu ai gasit un raspuns? Este momentul sa primesti toate raspunsurile asteptate prin cominicarea cu ghizii tai de lumina, cu ingerii tai.

La fiecare canalizare care iti este adresata există o creștere a conștientizării și o creștere a vibrațiilor. Acest lucru ajută din ce în ce mai mult să curete umbrele trecutului și te ajuta sa mergi mai departe cu un nou impuls și forță.

Channeling-ul ne ajută să obținem claritate și să vedem ce putem face pentru a schimba situațiile. Deci nu este vorba de interpretări despre viitor, ci de susținere și claritate.
Ingerii ne comunica mesajele potrivite deoarece ei sunt ghizi dupa drepturile noastre Divine.

Mesajele îngerilor tăi te ajută să intri din ce în ce mai mult în inima ta și, de asemenea, să-ți consolidezi și să-ți aprofundezi conexiunea cu lumea astrala, în special cu lumea îngerilor!

Mesajele doresc, de asemenea, să-ti reamintească de originea ta spirituală și divină și să te ajute sa-ti consolidezí încrederea în tine însati și în îngerii tai păzitori!

În canalizarea personală a îngerilor, ma conectez în mod conștient cu îngerii tăi păzitori, cu ghizii tai de lumina, realizand in acest mod canalizarea unui mesaj foarte personal pentru tine care este de ajutor și de susținere în situația ta actuală.

Dacă esti însoțit de mai mulți îngeri, ei pot avea și părerea lor și astfel vei obține informații despre îngerii care te înconjoară si care aparțin echipei cerești. Întotdeauna există îngerii care au fost alături de tine toată viața și ființe îngerești care se pot schimba în funcție de situația din viață. Așadar, esti întotdeauna însoțit mental și primesti adesea o încurajare constantă pentru tine și pentru propriul tau traseu sufletesc!

Această canalizare a îngerilor servește ca oglindă, ghid și ca sursă de informații și impulsuri!

Dacă ai anumite întrebări pentru îngerii tai, poti pune cel mult 3 întrebări aici, la care vei primi raspuns. La început, iti canalizez întotdeauna un mesaj de întâmpinare foarte individual, deoarece îngerii adoră să-ti ofere cadouri bogate și să te anunțe că nu esti singur/a!

Canalizarea elaborată cuprinde aproximativ 3-9 pagini.
Dacă ai întrebări despre canalizarea personală a îngerilor, te rog să mă contactezi!

Canalizarea mea se concentrează asupra îngerilor, arhanghelilor și ființelor naturale și, în special, mesajele propriului tău înger păzitor, pe care eu le solicit pentru tine. Imi place să primesc mesaje foarte personale de la ființele de lumina, ingeri ghizi, pentru că fiecare mesaj este unic și plin de iubire neconditionata!

 

Te aștept cu drag.