Clarificarea se regaseste in interiorul tau

Daca voi permiteți să intre informații în câmpurile voastre fără a trece prin filtrele simțurilor voastre, se va crea dizarmonia în manifestare pe câmpurile voastre, in energia cuantică, deoarece:
-tot ceea ce ne permitem să FIM și tot ceea alegem să ne alimenteze, ne crează existența viitoare -daca permitem informațiilor exterioare sa parcurgă drumul către noi, fără a filtra cu puterea capacității interioare, acele informații ne vor crea mai departe traseul, potrivit acelor informații primite, acceptate și rămase active în structuri
De ce?
Prin simplul fapt că încerci să cauți în exterior ceea ce în tine se află, permiți informației să curga către tine și aceasta informație te va pătrunde ca un bumerang…tu nu ai filtrat cu inima ta, cu ochiul tău și astfel informația odată intrată în structurile tale, incepe sa te modeleze. Percepția ta este anesteziata și prin aceasta adormire intră ce alegi să intre prin permisiune fie că este negativ sau pozitiv…alimentandu-te din afara ta în speranța că poate reușești să găsești rezolvări pentru tine(iluzia); răspunsul și toate rezolvările tale SE REGĂSESC IN INTERIOR! După nivelul și structura informațiilor pe care le permiteți să ajungă și să intre în structurile voastre va fi realitatea voastra viitoare împreună cu suma tuturor gândurilor voastre nefiltrate, într-o minte neordonata și incapabilă de a realiza acțiune cu progres și evoluție, deoarece, în goană după informatia exterioara pierzi esențialul și anume: munca ta cu tine, proces prin care te regăsești și te îndeplinești din puterea ta interioara, se întâmplă când ești TU CU TINE!
Mă voi repeta la infinit pentru a se înțelege un aspect extrem de important:
– nu am permis informației exterioare să mă modeleze cu atât mai puțin niciodată nu am permis nimănui care prezintă informații cu conotații inferioare, agresive, obscene și alte conotații de vibrație inferioara, să parcurgă structurile mele!-daca am rezonat cu informația am permis intrarea acesteia în câmpul meu, întotdeauna prin filtrul inimii au intrat informațiile care mi-au deschis proces de conștientizare înspre evoluție și creștere însă calea nu a fost modelată din exteriorul meu, conștientizarea în final a întregului proces de manifestare fiind redat exclusiv din interior, vocea interioara, esență. Aceasta semnifica să lucrezi cu tine. In interiorul tău dispui de un întreg arsenal care construiește activ și dacă începi să utilizezi arsenalul din dotare pentru construcție și evoluție proprie ai realizat pasul următor. Despre impedimentele și aspectele care rulează ciclic în viața, acestea sunt în existența ta deoarece este necesar sa le eliberezi prin înțelegerea cauzelor profunde care le-a produs. La aceste situații lucrezi până vei regăsi cauza profundă și până vei elibera de la tine, cu răbdare și perseverență.
Acest text nu este impus nimănui astfel cum tot ceea ce scriu nimănui nu ii este impus!

URMATI-VA calea interioara!
In momentul in care ai inceput sa eliberezi, ai inceput sa asculți de tine, în acele momente începi cu adevărat să devii ceea ce ești cu adevărat!!! Pentru a deveni ceea ce ești cu adevărat ai nevoie de tine! Aceasta este ceea ce este!Simplu! Daca toate ființele ar urma calea lor interioară în armonie deplina și rezonanță cu întregul, progresul ar deveni un tot unitar în conștiința universală, prin iubirea divină, singura energie care unește, vindecă și crește progresul umanității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *