Cele 7 inițieri de bază ale Sinelui Divin

O inițiere cosmica reprezintă un rit de trecere la un nivel de dezvoltare mai ridicat.

 Există șapte niveluri de inițiere cosmica și fiecare suflet alege testul de care are nevoie cel mai mult. Aceste teste pot fi atât de dificile încât sunt despre sănătatea sau chiar viața persoanei în cauză. Aceasta înseamnă că omul ar trebui să ofere ceva important pentru a obține daruri spirituale superioare.
Unii oameni trec prin mai multe inițieri cosmice în timpul unei singure vieți. Alții răspândesc examenele pe mai multe vieți. Un suflet poate alege chiar să repete o inițiere, deși a existat într-o întrupare mai timpurie. Vă rugăm să rețineți că sufletul ia deciziile – nu personalitatea întrupată pe pământ.
Deoarece oportunitățile de creștere spirituală vor fi atât de mari acum și în anii următori, multe suflete își asumă aceste provocări spirituale.

Prima inițiere

Prima inițiere este o examinare a corpului fizic. Această inițiere poate fi deja nașterea. Prima inițiere cosmica este o examinare a corpului fizic și duce la o trezire spirituală. Cei care trec prin ea sunt apoi studenți spirituali, indiferent dacă sunt conștienți sau nu. Pentru unii oameni, nașterea reprezintă deja această inițiere.

A doua inițiere

A doua inițiere cosmica este un test legat de corpul astral. Este un test al emoțiilor, al inimii. Aceasta este cea mai dificilă dintre toate încercările, deoarece corpul astral se străduiește să obțină stăpânire asupra minții și a tuturor celorlalte corpuri. Instinctele animale moștenite din regnul animal sunt legate de corpul astral. Conducerea sexuală, în special, poate fi una dintre cele mai puternice bariere de depășit.
În a doua inițiere trebuie să preluăm controlul asupra emoțiilor noastre, ceea ce le face una dintre cele mai dificile. Uneori este nevoie de mai multe vieți pentru a controla corpul emoțional și pentru a face față acestei provocări. Mulți oameni cred că aceste încercări vor stabili o datorie karmică, chiar dacă acestea suferă de fapt o inițiere universala spirituală.

A treia inițiere

A treia inițiere este o examinare a corpului mental și testează mintea. Este vorba despre stăpânirea gândurilor și folosirea lor constructivă. Este ușor de observat că meditația este instrumentul care ne pregătește pentru acest test și ne permite să trecem de ea.
După aceasta, elevul a învățat să-și controleze gândurile și să le folosească într-un mod constructiv. Ideea ta despre tine și despre lume se schimbă. După aceea, propria viață se schimbă. Omnul devine mai pașnic, mai mulțumit și se deschide către noi posibilități spirituale.

A patra inițiere

A patra initiere poartă titlul semnificativ: „Răstignirea”
Experimentăm și parcurgem acest test în timpul nostru, mai ales la nivel astral.
Este vorba despre sacrificarea emoțională de sine.
ceastă inițiere necesită să te sacrifici la nivel emoțional și să trezești cele mai profunde temeri pentru a rezolva o parte din frica prezentă în conștiința colectivă. Este vorba deseori despre respingere și pierdere la nivel personal și emoțional. Pe plan spiritual, însă, această inițiere este poarta către ceva mai înalt, ceea ce pare uneori ca și cum multe vieți ar fi distruse este, dintr-o perspectivă superioară, o oportunitate spirituală extraordinară.

A cincea inițiere

A cincea initiere este un examen care ne pregătește pentru „calea de ascensiune”. Ideea este că învățăm să luăm contact cu monada noastră, scânteia Creatorului și să ne angajăm să slujim cosmosul.
Unora le este greu să se confrunte cu a cincea lor inițiere cosmică, care este un preparat pentru Calea Ascensiunii. În această inițiere, ar trebui să vă contactați prezența monadei EU SUNT.

A șasea inițiere

A șasea inițiere este ascensiunea în sine.
A șasea inițiere este Înălțarea în sine și această etapă este relativ ușoară pentru mulți oameni pentru că se pregătesc de ea atât de mult timp. Cei care nu reușesc această inițiere se confruntă cu consecințe grave. Te reîncarnezi, reîncepi din nou și înveți din nou lecțiile vieții. Este ca și cum un absolvent universitar s-ar întoarce la grădiniță.

A șaptea inițiere

A șaptea inițiere are loc după moartea fizică, în afara corpului nostru și este legată de decizia noastră pe ce drum să mergem.

Argument final:
acestea sunt inițiativele reprezentanților „Puterilor Superioare” (maeștri spirituali, ne-întrupati, constiinta Hristica, Sinele Divin etc.) și nu corespund inițiativelor inițiate de oameni întrupați (ordine, comunități religioase etc.). Cu toate acestea, inițierile și căile de inițiere inițiate de persoanele întrupate au un caracter pregătitor (sistematic) și pot accelera propria cale spirituală sau pot susține daruri specifice de har, precum vindecarea. Cu toate acestea, există întotdeauna pericolul ca căile oferite să fie prea supuse intereselor comunității și, prin urmare, pot fi foarte egoiste și nu pot servi „binele mai mare al tuturor”, care le poate inversa rapid efectele.
Pentru a supraviețui acesteia, ar trebui să fii gata să faci orice care să servească binelui tuturor ființelor.

Un rol special il are binecuvântarea pe care maestrii spirituali întrupati, o poate realiza. În funcție de propriul nivel de dezvoltare, acest lucru poate avea un efect transformator și poate ridica destinatarul până la un nivel de inițiere. Acest lucru este valabil și pentru procesul actual de ascensiune. Acesta este motivul pentru care multe suflete avansate care au servit până acum planeta noastră s-au întrupat.

Pe scurt:
Creșterea frecvenței proprii (aura) prin progresul spiritual are un efect direct asupra planetei și a propriului mediu și crește, de asemenea, frecvența oamenilor cu care suntem conectați și a planetei. Acesta este motivul pentru care propriile fapte au o importanță centrală și o expresie a tuturor lucrărilor spirituale.

 

Pentru a evita iluziile sau pentru a le recunoaște ca atare, este întotdeauna necesar să verificăm dacă actele noastre intenționate servesc comunității, universului și „binelui superior al tuturor” și propriului nostru progres spiritual real sau dacă este vorba despre voința ego-ului care acționează pentru a obține recunoașterea, puterea, faima, bogăția etc.

Prin urmare, „iubirea de sine” și virtutea „smereniei” sunt însoțitori foarte importanți pe drum. Contactul cu „unicornul propriu” și unicornii în general este, de asemenea, un indicator important pentru a fi pe un drum cu adevărat spiritual. Pentru că unicornii funcționează doar cu acele suflete ale căror intenții sunt pure și ușoare și purtate de iubire și care servesc „sursa”, deoarece energia unicornului include, printre altele, caracteristici precum inocența, puritatea, fericirea, iubirea și dorința de a servi.

 

Pe lângă aceste 7 consacrări majore, există și un număr mare de consacrări mici, medii și mari, care servesc scopuri și moduri specifice și sunt dependente de darurile harului, de sarcinile vieții și de ierarhie (oameni, îngeri, suflete ale altor universuri).

Un exemplu: îngerii trec în cursul evoluției lor, în jurul a 132 de inițieri. Mai mult decât oricare altă specie.

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *