Ce sunt îngerii?

Ce sunt îngerii și ce rol au aceștia în viața noastră de zi cu zi?

 

Îngerii sunt ființe spirituale înalte pe care Dumnezeu le-a desemnat să fie călăuze, ocrotitori și ajutoare pentru creația Sa și pe care El le folosește ca mesageri.
Ca toate celelalte ființe și obiecte de pe pământ, ele constau în energie vibrantă. Cu cât vibrația este mai lentă și mai grea, cu atât energia ființei sau obiectului respectiv este mai densă, motiv pentru care poți vedea și simți oameni, animale, plante și obiecte.
Îngerii au o vibrație mai ușoară și mai rapidă și, prin urmare, sunt în mare parte invizibili pentru oameni.
Fiecare persoană are un înger păzitor de la naștere, care îl însoțește de-a lungul vieții. Cu toate acestea, îngerii nu se pot apropia decât de noi, așa cum le permitem. Pentru că ne pot ajuta doar dacă facem primul pas pe cont propriu și ne exprimăm solicitarea. În caz contrar, ar interveni în viața noastră și, în opinia lor, ar fi o manipulare. Putem și trebuie să comunicăm cu îngerii, să le cerem sfaturi, să cerem ajutor. Este ca o prietenie, un parteneriat care dorește să fie cultivat și care să rămână în viață doar cu comunicarea. Dacă trăim acest parteneriat, vom primi și răspunsuri la întrebări și sprijin pe calea vieții noastre! Și mulți oameni pot simți apoi îngeri și unii chiar îi văd.

Îngerii sunt întotdeauna alături de noi.

Sarcina îngerilor pe planeta noastră este să ajute și să servească omenirii. Există multe tipuri diferite de îngeri, precum și cele mai variate tipuri de oameni, care se dezvoltă și învață în felul lor. Există îngeri mici care se ocupă de problemele de zi cu zi și îngeri uriași, cu o cantitate de energie de neimaginat care supraveghează proiecte mari care afectează întreaga lume.
Desigur, îngerii pot fi găsiți și în apropiere de biserici și catedrale. Sunt prezenți oriunde oamenii se adună cu ocazii religioase sau spirituale. Pe planeta noastră puteți găsi, de asemenea, locuri care emit o energie specială și unde îngerii se adună în număr mare. Aceste așa-numite locuri ale puterii pot fi adesea recunoscute prin frumusețea lor magică și prin atracția magică pe care o exercită asupra oamenilor.
Există îngeri uriași responsabili de lanțurile montane înalte, pădurile, stelele și soarele și există și mai mulți îngeri puternici care au grijă de întregul Univers.

Îngerul nostru păzitor, care apare la nașterea noastră, este alături de-a lungul vieții noastre. Nimeni nu este singur pe drum pe pământ. Dacă am ști cât de mult ajutor din lumea cealaltă putem avea încredere, nu ne-am simți atât de vulnerabili și singuri. Adesea devenim conștienți doar în perioadele de criză care ajută sa constientizam ca protecția ne vine de acolo.

Oameni și îngerii trebuie să rămână într-o cooperare iubitoare și puternică.

„Fiecare creatură provine din lumină și iubire și, prin urmare, este ea însăși lumină și iubire.”

Ar trebui să fim conștienți de aceasta în fiecare zi și să trăim întreaga zi cu respect pentru noi înșine și pentru orice altă ființă vie!
Iubirea este energia care deschide inimile celorlalți și o putem direcționa cu gândurile noastre către orice ființă vie care are nevoie de ea. Când trimitem raze pure de dragoste semenilor noștri, puteri îngerești puternice pot interveni pentru a face adevărate minuni. Fiecare ființă vie joacă un rol important pe planeta noastră. Când o rugăciune și energia iubirii unei persoane se unesc cu cele ale altor oameni, apare o sursă de lumină imensă, care poate provoca schimbări copleșitoare în vindecarea oamenilor și a locurilor.

Trimit prin acord Divin în Acum și Aici Lumina și Iubirea din inima mea înspre toata ființa care mă acceptă in inima sa. Vă iubesc necondiționat și vă îmbrățișez cu inima.

Un răspuns la „Ce sunt îngerii?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *