Ce înseamnă ELOHIM?

Elohimii sunt îngeri puternici, creați direct din puterea divină. Ei întruchipează principiile divine în cea mai pură și mai puternică formă. Elohim sunt ființe puternice cu o vibrație mare, puternică. Prin urmare, numele ELOHIM este tradus și ca „puternic” sau „plin de lumină”. Puterea ei provine din legătura directă cu Creatorul.

 Elohim lucrează din unitatea cu Creatorul și în contact direct cu creativitatea. De aici provine puterea lor extraordinară. Au fost create pentru a participa la procesul de creație și sunt forțe puternice ale creației. De aceea, ei sunt numiți și Îngerul Creator și mâna dreaptă a lui Dumnezeu. Sarcinile lor includ manifestarea creației în funcție de impulsul Creatorului, păstrarea ordinii creației în sensul planului divin și clarificarea dizarmoniei. Ei absorb impulsul încă lipsit de formă al creației, o aduc în prima formă și apoi o transmit celorlalte forțe ale Rației Creației.

 Elohim însoțește și supraveghează întregul proces de creație, astfel încât să rămână în ordine. Sfera lor de influență se extinde nu numai pe pământ, ci lucrează în toate universurile și galaxiile.

 Elohim sunt îngeri ai adevărului și clarității. Ei poartă sabia adevărului și sunt luptători ai adevărului, ai iubirii, ai Creatorului. Ei susțin ordinea divină și adevărul.

 Cea mai mare putere a lui Elohim și a tuturor îngerilor este iubirea.

 Cuvântul Elohim provine din ebraică. Cercetările biblice presupun că termenul Elohim provine inițial din panteonul politeist din Canaan, din „Țara Făgăduinței”, în care evreii în jurul anului 1200 î.Hr. Imigrat treptat. Termenul se găsește și pe tabletele Ugarit din Mesopotamia.

Termenul Elohim apare în multe pasaje din Tanach, Biblia ebraică și este întotdeauna folosit acolo în legătură cu Dumnezeul Creator. Prin urmare, se găsește adesea termenul „zei creatori” ca o traducere a lui Elohim.

Elohim este forma plurală a lui El, Eloah, Eloha sau Elohae. Cu toate acestea, termenul Eloah apare rar în Tanach, aproape întotdeauna se folosește forma plurală Elohim. Cuvintele Eloah, Elohim și El din Tanach pot însemna, de asemenea, îngeri sau ființe spirituale.

Prefixul El în arabă înseamnă „mare, puternic”. În forma semitică, Elohim înseamnă probabil „Puternic” sau „Puternic”. El este tradus și ca „cei puternici”, „cei care au venit din cer”. În unele texte antice, Elohim poate trimite îngerii (Malaak) ca mesageri și că au numit primii profeți. Conform AnthroWiki, șapte Elohim aparțin ierarhiei spiritelor de formă și sunt creatorii pământului (Wikipedia, AnthroWiki, Frăția Albă, Ruland).

Cum arată Elohim? Așa cum Elohimii se adaptează în efectul lor la stadiul nostru de dezvoltare, tot așa o fac cu aspectul lor. Acestea își pot schimba aspectul, forma, dimensiunea, carisma și puterea și pot fi adaptate persoanei și situației. Deci omul poate accepta mai ușor această putere. În percepția mea, Elohim nu are o formă fixă, deoarece sunt lumină pură. Le percep mai ales ca un fenomen ușor și le recunosc prin carisma și vibrațiile lor puternice. Deoarece Elohim aparține îngerilor, ei apar și ca ființe cu aripi. Aripile lor sunt de obicei foarte mari, așa că Elohim capătă un aspect puternic. Cu toate acestea, ele pot fi prezentate și sub alte forme, în tonuri, culori și sunete.

Sarcinile Elohim

Elohim a fost creat pentru a participa la procesul de creare. Atribuțiile lor includ:

Pentru a manifesta creația conform impulsului Creatorului
Pentru a menține ordinea în creație în sensul planului divin
Pentru a clarifica dizarmonia
Pentru a proteja creația și pentru a o vindeca
Alte ființe care, de asemenea, lucrează în planul de creație pentru a oferi putere, cunoaștere și energie
Elohim sunt, de asemenea, profesori ai altor ființe care participă la procesul creator, deci sunt și profesori ai îngerilor și ai oamenilor
 

Elohim absoarbe impulsurile creative care provin de la sursă și încep să creeze structuri și câmpuri de energie, astfel încât aceste impulsuri creative să poată fi realizate. Impulsul divin este întâi primit de un grup de Elohim care nu este specializat, ci posedă toate principiile divine. S-ar putea numi acest grup un grup alb, mai bine opal sau cu totul atotcuprinzător. Acest grup absoarbe impulsul creativ, îl aduce în prima formă și apoi îl transmite Elohimului competent al razelor de culoare. De la Elohim al razelor de culoare impulsul se îndreaptă către arhangheli și îngeri, către Maeștrii Ascendenți, îngerii naturii și ființele naturii, pentru a numi doar câțiva pași. Unele impulsuri creative vor fi transmise și oamenilor, deoarece oamenii participă și la procesul creativ.

Elohim și ceilalți profesori deschid, de asemenea, omului poarta către cunoașterea din vremuri anterioare, spre cunoașterea modului de a modela și guverna materia. Această cunoaștere se găsește și în învățăturile de înțelepciune străveche ale Cabalei, pe tăblițele de smarald ale lui Hermes Trismigesto, în alchimie, deși criptate. Cu toate acestea, o persoană câștigă acces doar atunci când sufletul său este suficient de matur. Pe drum acolo, întâlnim numeroase teste pe care le dezvoltăm, chiar dacă le rezolvăm „greșit”. Profesorii spirituali fac greșeli pentru ca noi să învățăm din greșeli. Un vindecător filipinez puternic care a lucrat cu puterea magiei a spus despre o astfel de greșeală. O femeie i-a cerut să-i aducă înapoi soțul ei, care o părăsise și era acum cu iubitul său. Avea cinci copii cu el și nu știa să continue să trăiască. A arătat vindecătorului fotografia bărbatului și a întrebat dacă este posibil pentru ea ca bărbatul să rămână mereu cu ea. Vindecătorul a testat acest lucru și i-a combinat cu un ritual pentru tot restul vieții. Câteva săptămâni mai târziu, o altă femeie a venit cu aceeași fotografie a bărbatului și a povestit aceeași poveste. S-a dovedit că prima femeie nu era soția, ci iubita. Dar vindecătorul nu a putut rezolva din nou obligațiunea. Făcuse o greșeală pe care nu o putea desface.

Legătura dintre Elohim și oameni

În toate vârstele, forțele spirituale, cum ar fi îngerii, stăpânii ascendenți și ființele naturii au lucrat cu oamenii și prin oameni. În special, oamenii care sunt conștienți de potențialul și puterea lor creatoare și conectați cu puterile spirituale, pot fi foarte puternici. Există multe exemple în toate culturile. Totuși, puterea pe care noi oamenii o avem, de asemenea, pericolul ca noi să le folosim în detrimentul pământului și al oamenilor și astfel să distrugem structura armonică.

În orice moment, cei care doreau să-și dezvolte puterea și care doreau să se conecteze cu Divinul aveau profesori umani, precum și profesori de la nivel spiritual. Oamenii mai dezvoltați, de exemplu, au apărut îngeri care, ca mesageri, au adus mesajele și indicii ale lui Dumnezeu.

În ultimele secole, oamenii au fost ajutați de îngeri, arhangheli, maeștri în ascensiune și ființe naturale în dezvoltarea lor. De ceva timp, Elohim-urile predau și ele și cred că prezența și legătura lor cu oamenii vor crește.
Deși puterea Elohimilor este atât de mare, în ultimii ani s-au conectat tot mai des cu oamenii. Că oamenii pot absorbi puterea Elohimilor ca intrebare, aceasta fiind posibil deoarece Elohimii își adaptează puterea la câmpul energetic al pământului și la oameni. Altfel, puterea Elohim ar fi insuportabilă pentru sistemul energetic uman. Biblia menționează în mai multe locuri ce se întâmplă când apar îngeri puternici. Primele ei cuvinte sunt, de obicei: „Nu vă temeți.” Când Arhanghelul Gabriel îi apare văzătorului Daniel, acesta leșină. După întâlnire, Daniel a fost epuizat și bolnav câteva zile. Acestea sunt reacții ale sistemului energetic uman la energia puternică a Arhanghelilor. Par atât de puternice, încât frica este declanșată, la fel cum un fulger imens poate declanșa frică, chiar dacă știi că nu ești în pericol. De asemenea, eu am experimentat adesea atunci când meditez la puterea Arhangheliilor și a Elohimului, chiar dacă și-au adaptat puterea la sistemul meu energetic, sa devin usor dezorientată sau m-am străduit să gândesc clar.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *