Carte audio: reconstructia neuronala

Calea din mine incepe cu inima, calea din mine pe care merg pas cu pas incepe din inima mea. Controlul asupra minții cât și a inimii fizice îmi oferă posibilitatea autostăpânirii de sine in care mă regăsesc, este stăpânirea haosului în care cu toții venim la naștere, creștem îmbătrânind în iluzii. Această stăpânire a haosului aduce lumina interioară, crează vidul mental și oprește inima fizică iar eu ieșită din timp și spațiu încep să redevin una cu întregul, cu universul și cu divinul prin care mă manifest.

Oricat ne dorim sa acceptam sau nu toata schimbarea noastra porneste din dorinta cu adevarat in care schimbarea se regaseste iar ea depinde exclusiv de cat de pregatiti suntem sa acceptam iar nivelul mental in care suntem in acele momente joaca un rol foarte important in procesul regasirii deoarece prin reconstructia neuronala incepem sa creem noua noastra structura pentru experimentarea vietii reale in care ne vom situa pas cu pas iar limita pe care o avem, impusa de propria noastra realitate este ceea ce ne mentine captivi in iluzie.

La baza intregului proces manifestat sta regasirea in nemanifestare. Totul se intampla simultan: trecut, prezent, viitor si toate experientele avute sunt in momentul prezent.
Timpul este un concept, o structura de matrice precum toate celalalte concepte-structuri sunt si din aceasta iesi in momentul in care te reintorci in vid. In Nemanifestarea in care eliberat de tot si toate incepi sa experimentezi clipa acum.
Fructele creatiei tale le vei obtine dupa ce ai ingrijit gradina ta, in vidul tau plantate, ele iti vor domoli setea de cunoastere pentru ca in interiorul tau le vei regasi pe toate care iti sunt necesare deoarece vei fi deja un canal de perceptie a informatiei sursa prin unificare cu aceasta, in daruire completa si evolutia in sanul divinului va incepe sa se intample, in acele momente fara timp, forma si spatiu, esti cel ce in adevar umbla. Rolul nostru este sa manifestam samanta divinitatii.

Am acceptat sensibilitatea schimbarii catre orizonturile incomensurabilului, plina de optimism si ardoarea regasirii divinitatii din mine, flacara care incepuse sa urce incontinuu in tot intregul iar prin ea sa curga catre intregul univers al celulelor mele, creatia regasirii deoarece devenisem noul in deplinul sau adevar dezvelit de toata iluzia, imbracat in maretia beatitudinii extazice. O pace patrunzatoare in intreaga creatie, creatia eram in mine si in tot iar in tot regaseam libertatea urcand impletita in iubirea neconditionata care incepuse sa nasca iubirea divinitatii, puterea si curiozitatea alaturate compasiunii si acceptarii a tot ceea ce este cu o detasare completa prin care trecusem de cateva ori simtindu-mi energia inimii alcatuind soarele, nascand soarele din nou si din nou de cateva ori pana in momentul in care extazul realizarii divinului sarutase deja intregul meu celula cu celula iar in acele momente incepuse procesul constientizarii momentului regasirii cu sursa prin detasare,acceptare si incredere in incomensurabil. Incepusem sa creez, din vid, din divinitate indeplinind chipul perfectiunii supreme pentru care numai existau cuvinte sa nasca exprimarea acelui sentiment iar el devenise amalgamul sentimentelor inaltatoare, divinul incepuse sa se manifeste in exterior din vidul nemanifestat, prin ochii fizici iar eu eram un val de energie extazica care isi regasire sensul, adevarul si sursa in tot universul iar fericirea incepuse sa vindece adn-ul pana la inceputurile sale. Acum clipsa desavarsirii incepuse sa se nasca in regasirea minunii manifestarii depline, sursa, potentialul dintotdeauna atat de aproape iar toate celelalte imi erau de o parte si de cealalta a minunatului meu drum pe care incepusem sa urc, fara bariere, fara iluzii, desavarsind intamplarea din mine, desavarsind clipa in care una cu toata creatia constientizam toata capacitatea intelegerii dincolo de orice intelegere a mintii.
In momentul in care nemanifestarea se intampla cele cinci elemente sunt in deplina armonie, tu in deplina armonie si echilibru incepi sa creezi creatia ta.
In deplina armonie a elementelor, incepe sa curga energia universala prin toata fiinta iar prin energie incepi sa parcurgi pas cu pas procesul vindecarii. Prin respiratie si extinderea mintii omul incepe sa devina constient de regasirea in punctul zero, nemanifestarea, iar in acele momente, totul capata sens.

Pe calea inimii mele se regăsește o flacără care arde începând din interiorul ființei și exteriorizându-se, mergând până în incomensurabil. Este calea adevărului după ce dezbrăcată de toate iluziile, după ce abandonând tot ceea ce credeam că sunt, îndepărtând valul gros al iluziei și sfărâmând zidurile groase compuse din blocajele pe care le-am găsit aici când am coborât, am regăsit adevarul, m-am regăsit pe mine, ființa divinității, divinul absolut pe care cu toții îl avem în noi, m-am regăsit cu puterea din nemanifestare, cu deplinul iar în acele momente am prins aripi fără aripi și am zburat fără zbor pentru că eram și sunt dintotdeauna totul., întregul, divinul, universul meu, regăsirea, expansiunea, necondiționarea, fericirea, compasiunea, adevărul și viul, atunci, în acele momente ale regăsirii mele cu mine, viul din mine a început să fie cu adevărat, viul a început să fie viu, din moartea și învierea mea, eu viul, eu soarele meu, eu minunea, divinul care a imblânzit ego-ul, care a vindecat ființa, care a adus lumină in minte, creând vidul, permițând nemanifestării divine sa fie cu adevarat.

In momentul in care permiți strălucirii Spiritului să reflecte în toată structura sa, în acele momente ești împăcat cu întregul.
Întregul începe să fie minunea fără nicio barieră și în echilibrul deplin pentru că în acele momente începi să stăpânești armonia celor 5 elemente împreună cu armonia întregului univers astfel toate lucrează împreună cu tine și numai este nimic care să fie împotriva ta deoarece prin detașarea completa regăsești după ce toate iluziile au fost înlăturate și toata structura ta energetica și fizică, capacitatea de a rămâne centrat în interiorul tău pentru ca manifestarea deplină a divinului să înceapă să se exteriorizeze prin tot ceea ce ești pentru că tu deja ai învățat să aduci vidul nemanifestat în mintea în care restructurarea a permis tuturor posibilităților adevărului interior să curgă.
Armonia desăvârșirii incepe să își lase amprenta in ființa ta conlucrând pe toate nivelurile din exclusivitatea divinului interior împreună cu iubirea necondiționată și puritatea compasiunii inocente in care totalitatea sentimentelor benefice in care ești își realizează scopul prestabilit iar tu prin definiție și acceptare după eliberarea iluziei tot ce realizezi este sa-ti reamintești esența.
Pe calea regăsirii mele cu mine am avut un singur aliat: dorința de a fi cu adevărat cel ce sunt cu adevărat iar această dorință vie a dărâmat toate zidurile, a îndepărtat toate blocajele și a vindecat trupul, altarul meu, cel care sunt dintotdeauna, iar casa mea în drumul meu, altarul meu, camera inimii mele, necondiționarea care a permis ca toată vindecarea mea să se manifeste pe deplin.
Pe drumul meu cu o minte scufundata in inimă, vibrez pe toate culmile regăsirii și îmi permit să fiu adevarul.

Cartea audio este disponibila pe canalul meu de Youtube:


https://www.youtube.com/watch?v=blnK0apKxZU&t=1s