Channelmedium Mihaela Malic

Bine ai venit!

 

Ce înseamnă Channeling?

Channeling-ul (channel = canal) este procesul de expandare a Constiinței si de accesare a câmpurilor vibraționale înalte ca de exemplu: Energiile Primordiale, Memoria Akashică, Dimensiunile, Familiile de Lumină, pentru a aduce mesaje importante care pot fi legate de umanitate sau de anumite evenimente curente sau viitoare. Aceste mesaje pot fi transmise atât mental, cât și în scris.


Cum se realizează Channeling-ul?

Prin ridicarea conștientă a vibrației energetice la un nivel foarte înalt se poate realiza comunicarea cu: 
Îngeri, Arhangheli, Ghizi Gardă, Creatorul
Zeități (ex: Zalmoxis )
Maeștri ascensionati (Parintele Arsenie Boca)
Mari Maeștri Ascensionați (ex: Iisus Hristos, Maria Magdalena)
Comunități de ființe din planete alăturate (ex: siriusieni, pleiadieni)
Ființe din dimensiuni înalte (Atlanți, Hathori, Fondatori, Stelari)
Familii de Lumina
Spirite ale ființelor dragi trecute Dincolo.

Ce oferă CHANNELING?
Channeling-„Canalizare” înseamnă că informațiile și răspunsurile sunt transmise printr-un „canal” care nu este disponibil pentru conștiința limitată în mod natural.

Poti pune întrebări, de exemplu aflarea raspunsurilor vizavi de situația ta de viață și experiențele pe care le traiesti, raspunsuri vizavi de problemele existente intr-o relație, situația profesională, bolile, traumele, etc. Răspunzând la întrebări și primind informații suplimentare, energia vieții tale este influențată pozitiv.


„Canalul” este realizat de catre o persoana pentru tine.
Se pune într-o stare de transă și poate contacta astfel o autoritate transpersonală care vă oferă răspunsuri cuprinzătoare la întrebările din viața voastră.

O sesiune de transă durează aproximativ 1 oră. Răspunsurile sunt srise sau inregistrate pentru tine.

Ce inseamna un channeling cu ingerii?
Un channelmedium a învățat prin lucrarea sa cu îngerii și printr-o pregătire spirituală intensă să se conecteze cu îngerii într-o manieră potrivita. Un channelmedium știe să ia legătura, cu îngerul care este responsabil pentru o situatie anume și aduce informatia prin interpretarea imaginilor și răspunsurile pe care le transmit îngerii. Un channelmedium știe că îngerii ca ființe ale luminii sunt întotdeauna foarte iubitori și pozitivi. Dar limbajul îngerilor este deosebit și nu poate fi înțeles imediat pentru toată lumea. Cu toate acestea, cei care folosesc adesea ajutorul unui channelmedium vor observa că răspunsurile devin din ce în ce mai clare. Mesajele îngerilor prin metoda canalizarii duc adesea la faptul că intelectul nostru este eliberat, deoarece omul in inconștient caută intotdeauna o soluție a rațiunii. De multe ori apar blocaje, deoarece mintea noastră sugerează uneori o altă cale decât inima noastră. Aceste blocaje sunt inexistente pentru un chanelmedium, in sedinta canalizarii cu ingerii, astfel aducandu-se informatia asa cum este ea detaliata. Channelmedium învață adesea de la adevărurile îngerilor despre trecutul căutătorului, fără a fi întrebat. Uneori este vorba despre evenimente care sunt departe și nu mai par importante. Numai prin mesajul îngerilor vor fi puse în lumina potrivită.

Nu ezita sa ma contactezi pentru a afla mai multe detalii.