Apa cu turmalina pentru curatarea energiilor negative din casa

Turmalina promovează armonia și claritatea în viață. Cu ajutorul ei suntem capabili să percepem mai puternic evoluțiile și procesele și astfel să le controlăm. Turmalina neagră este una dintre cele mai puternice pietre de protecție împotriva energiilor negative.

Apă cu pietra semipretioasa turmalina pentru curățarea energiilor negative  din casa.

Unele camere necesita o curățare energetică regulată.
De exemplu, camerele în care se desfășoară lucrări spirituale sau terapeutice, camerele de spital sau sălile de așteptare, birouri pline de electronice sau camere unde mai multe persoane se reunesc acolo.

Pentru a curăța energetic aceste încăperi, se combină energia salviei proaspete, efectul energetic al turmalinelor și proprietățile de curatare ale sării.

Pentru a face acest lucru, umpleți patru pahare identice cu apă proaspătă de izvor sau de ploaie in care adăugați câteva bucatele de sare de mare grosieră, puneți câteva frunze de salvie proaspete (pentru amplificarea efectului de curățare) și câte o turmalină (aceasta distruge energia negativă) și puneți-le in cele patru colțuri ale camerei unde doriti sa efectuati curatarea energetica.

Alternativ, puteți monta un pahar în stânga și în dreapta ușii dacă intră adesea în cameră persoane răuvoitoare, nerăbdătoare sau bolnave. Aceasta formează un fel de blocare a energiei.

Paharele trebuie golite regulat.

Uleiurile de protectie daca au in continutul sau o piatra de turmalina efectul protector devine mult mai intens.

Turmalinele sunt apoi clătite și lăsate să se usuce bine înainte ca paharele să fie reumplute aceste pietre, cu apă proaspătă, sare și salvie.

Turmalina este benefica pentru: chakra de rădăcină, chakra sacrală, chakra plexului solar, chakra inimii, chakra gâtului, al treilea ochi si chakra coroanei

Turmalina neagră iti poate întări aura și te poate proteja de vampirii energetici. Turmalina este o piatră de protecție puternică.

 

[widgets_on_pages id=”1″]

Un răspuns la „Apa cu turmalina pentru curatarea energiilor negative din casa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *