Mentine-ti starea in iubire necondiționată

Sunt pe deplin conștientă de toate extensiile mele in aici și acum, in prezent, pe acest minunat pământ.
Sunt iubire necondiționată și compasiune pentru tot ceea ce există, extensiile mele împreună cu mine ne înălțăm in armonie și echilibru în conștiința universală, împreună suntem Sursa Manifestată.
Extensiile mele sunt frații și surorile mele, ceea ce eu sunt, ei sunt, SUNTEM.
Extensiile mele vibrează în rezonanță universală, armonie și echilibru, divinitatea se manifesta în întreg.
Extensie in armonie și echilibru sunt.
Prin trupul nostru unificat curge seva conștiinței universale, ne îndeplinim in iubire necondiționată.
Așa sa fie și așa și este!

Totul este conectat!
Dorințele inimii tale sunt conectate, în prezent, în conștiința ta.
Esti coborât din infinit! Esti creat din iubire!
Ești dintotdeauna Iubire. Fericirea stă in genele tale dintotdeauna, scrierea informației se regăsește în ADN-UL tău.
Ești iubit!
Divinitatea este in voi!
Întindeți-va mâinile către cer…permiteti-va să străluciți!
Mi-am întins palmele către cer, prin palmele mele curgea lumina albastră a universului.
In final…respiram cu adevărat.
Am coborât în acest univers de dincolo de toate universurile existente și tot ceea ce mintea poate cuprinde și totul se îndeplinește în prezent.
Drumul pe care am ales sa îl experimentez se întâmplă.
Nu am forma, nu am nume, nu am culoare!
Sunt nici infinit, nici finit și sunt ceea ce Sunt! Dintotdeauna!
Nu mă identific doar cu trupul și sunt dintotdeauna mai presus de tot ceea ce poate cuprinde înființarea in întreg.

Pentru a elibera energia negativă întotdeauna ai nevoie să cauți în profunzime aspectul care a condus către manifestarea acestei energii negative, iar acesta se regăsește întotdeauna în interiorul tau.
In momentul in care ai înțeles profunzimea ai inceput procesul tau de vindecare.
Retine un aspect extrem de important: evita sa bagi sub preș energia negativă, traumele, zbuciumul interior…nu te va conduce sus, învață să eliberezi prin înțelegerea tuturor aspectelor profunde pentru a elibera, iarta-te și iartă. Iertarea din profunzimea inimii tale te eliberează de toată negativitatea.
Afirmațiile pozitive te ajuta sa refaci structura neuronala dar negativitatea daca nu o vei elibera căutând cauzele profunde, ea va reveni din nou și din nou peste tine pana vei înțelege, până vei ierta și până vei elibera.
Detaseaza-te de tot, eliberează traumele, eliberează negativitatea, eliberează lanțurile trecutului.
Cu cât te eliberezi mai mult și mai mult cu atât oceanul devine liniștit, un ocean care nu are valuri, profund, un ocean sacru. Trăiești în sacralitate, redevii esență și te manifești din întreg.
Când oceanul este una cu tot ceea ce este, poți merge pe suprafața sa și nu te vei scufunda. Ai devenit oceanul.


Divinitatea …aceasta iubire profundă în care m-am abandonat, m-am abandonat și am curs în cele mai profunde sentimente ale inimii divine.
Am căutat cu ardoare sa te regăsesc și te-am regăsit , m-am regăsit și una devenit în regăsirea profundă a marginilor fara margini, a oceanelor îmbrățișate in dans cosmic urcând în univers și dincolo de acesta către acasă și acasă…toate s-au oprit în stare inconfundabila de perfecțiune absolută.
Acesta stare inconfundabila in perfecțiune absolută, in iubire divină, puritatea flăcării sacre, foc viu care se manifestă creând calea, calea inimii pe care mai apoi am mers.
Pe calea inimii m-am îndeplinit în soare și soarele s-a îndeplinit în mine, ne-am desăvârșit prin contemplare totala intr-un singur punct al creației, într-un echilibru desăvârșit unde pretutindeni…au curs cristalele nașterii noastre înapoi în ființa desăvârșită de pe pământ.
Apoi, binecuvântând și mulțumind cu recunoștința profundă din inima, s-au născut adevărurile, cele pe care le-am ales dintotdeauna sa le îndeplinim.
Calea aceasta a inimii, vindecătoarea cale pe care ființa merge înțelegând că totul este un tot, până înapoi în manifestarea divinității de pe pământ și mai apoi în esență necreata, în esență fara de inceput și fara de sfârșit, sacralitate in templul curat cu porțile larg deschise in raze de soare, sacralitate fara început și fără sfârșit, te-am văzut întâia oară așteptând să revii absorbind sfințenia divinității, picurând nectarul nemuririi in altarul vieții…fericire fara început și fără sfârșit, adusa într-un plan viu, prin care noul însăși se întâmplă pe sine.

Ai nevoie de pozitivitate pe drum de evoluție până la un anumit nivel. După un anumit nivel în care vei conștientiza că acest nivel este un nivel care aparține de mediul in care ai coborât și anume dualitatea, poți conștientiza, aprofunda și alege.
Alegerea îți aparține exclusiv.
In final conștientizarea și exteriorizarea in afara aspectelor duale conduce mai departe traseul evoluției.
Un lucru este cert: daca te vei axa pe informație exterioară și nu pe evoluție proprie vei incepe parcurgerea drumului exterior, iar cel interior care cu adevărat te definește, va fi omis și lăsat…pe alta data așadar atenție la această capcană a acestei iluzii!!!
Astfel exista posibilitatea de a incepe sa pierzi valoarea momentului iar iluzia te va cuprinde extrem de rapid și aproape fără a conștientiza momentul.
Evita componentele exterioare și axează exclusiv pe vocea divinului interior care îți va modela pas cu pas din perspectiva adevărului interior existența în prezența pe acest minunat pământ .
Nu contează nimic ce vine din exterior, singurul aspect care te definește cu exactitate este ceea ce îți permiți să fii, prin voința interioara și conștiința in manifestare și atât cât reții acest aspect important vei reuși să rămâi centrat în focusul evoluției interioare care modelează existența pas cu pas.

Prima tendința este de a judeca dar această tendință pleacă din nevindecarea ființei.
Când vindecarea și acceptarea se instalează în toate campurile de manifestare începi să cauți detașat de toate efectele pe care oricum le-ai intuit că fiind ceea ce nu rezoneaza cu aspectele de manifestare prin care te indeplinesti, pentru a înțelege profunzimea sensurilor din spatele manifestărilor și a cuvintelor deoarece intervine conștientizarea că anumite etape au trecut și permit deschiderea noilor etape de îndeplinire astfel încât îndeplinirea prin scopul său maret intervine pentru destructurarea umbrelor ce acoperiseră o mare parte din existența în acum necesitând atenție, înțelegere, compasiune și iertare prin iubire necondiționată.
Ceea ce judeci la cei din jur este ceea ce pe tine te va judeca!
Necesitatea de a judeca pe cei din jur pornește din faptul că ființa care realizează această acțiune nu este centrata in interior, nu lucrează evoluția sa și nu este vindecata.
👉In momentul in care realizezi evoluție tendința de a judeca se diminuează până la dispariția sa completă deoarece prin vindecare interioara nu mai exista motive pentru care ființa să dorească să realizeze acest fapt de a judeca pe cei din jur deoarece împăcarea interioara, pacea și liniștea interioară intervine și se manifesta prin întreaga ființă astfel naturalețea vindecării se exprimă de la sine îndepărtând total efectele tendințelor de a judeca pe cei din jur. 👈
Cand o ființă simte nevoie de a judeca pe cei din jur denotă faptul că are foarte multe frustrari nevindecate și procesul de evoluție stagnează într-un punct.
In nevoie de a judeca pe cei din jur exista un substrat profund în care pot fi ascunsi foarte multi factori care conduc la această manifestare, în momentul în care ființa incepe procesul regăsirii și munca vindecării sale, aceste tendințe se vor diminua mai mult și mai mult până la vindecarea lor completa după gradul de inaintare in procesul de evolutie proprie.
Absolut toată judecata exterioara denotă faptul nevindecarii interioare.
👉Absolut toată judecata din necunoștință de sine, rămâne procesul judecării în momentul în care esență alege sa părăsească planul, conștiința fiind cea care va judeca judecătorul. 👈
Pentru a te îndeplini pe tine este absolut necesar să nu privești la cei care au de spus întotdeauna ceva despre tine. Ofera-le acestora compasiune fără a-i judeca.
Indeplinirea ta se realizează fără a judeca pe aceștia, compasiunea este ceea ce putem oferi împreună cu iubirea necondiționată.
Ramai convins că toate ființele și acele fiinte care te-au judecat sau au avut ceva de spus despre tine, vor începe procesul regăsirii lor. Ai răbdare cu acestia și lasă-i pe calea lor, calea lor este trasată de spiritul lor și poate fi o cale și un proces mai lent in regăsirea lor.
Răbdarea și perseverența ne conduc ce către divinul din noi.
Nu judeca pe cel care te judeca, oferă-i compasiune și iubire.
Tu te vei îndeplini pe calea ta iar acela se va trezi pe calea lui. Toate sunt așa cum trebuie sa fie.
Cu cât realizezi procesul de evoluție după gradul de conștientizare vei percepe nevoia de a nu interveni în procesul celorlalți de evoluție deoarece tu deja ai realizat o mare parte, o parte extrem de semnificativă a vindecării interioare astfel încât nevoia de a judeca dispare pe parcurs cu cât înaintezi in conștientizarea ta.
Astfel ești și te simți în totalitate eliberat de tot ceea ce mai înainte te ținea în lanțuri deoarece nevoia asiduă de a judeca pe cel de langa tine nu va mai exista in structurile tale.
Uită-te la cel care simte nevoia de a judeca și vei cunoaște ceea ce în el necesită vindecarea aceasta.
Evita sa judeci și nu vei fi judecat și mai ales evita sa te judeci. Cel care te judeca este propria ta conștiința.
Mentine-ti starea in iubire necondiționată!
Mentine-ti calea inimii și mergi pe calea aceasta, mentine-ti starea de echilibru, în tot ceea ce faci fii tu.
Evita atașamentul, atașamentele îți aduc suferință, atașamentele sunt iluzii.
Evita atașamentul față de o anume ființă, ființe, de animale, de orice este, păstrează liberarea in minte- stare -spirit și mergi in inima, in a te oferi întregului, din întreg vii. Oferă-te sursei. Ești iubirea necondiționată.
Permite-ti vindecarea, fii tu, fii tu, fii tu.
Flacără inimii iubirii necondiționate îti oferă echilibrul și evoluția.

In fiecare seara înainte să adormi anulează experiențele nebenefice pe care le-ai traversat peste zi pentru a nu merge la culcare cu un câmp energetic încărcat.
Prin intenție poți realiza acest întreg proces prin care destructurezi din câmpul cuantic dizarmonia.
Poți afirma:
Iert și mă iert, destructurez toate gândurile, intențiile, acțiunile realizate conștient sau inconștient și experiența de peste zi in care situațiile nebenefice au încărcat vibrational câmpurile mele. Eu sunt propriul meu creator și suveran!
Prin puterea cuvintelor și intenția ta vei realiza destructurările tuturor acțiunilor nebenefice.
Poți vizualiza daca simți aceasta, oricum este, este perfect așa cum este, depinde exclusiv de tine cum simți!

In momentul in care apare din nou în viața ta cineva cu care ai încheiat orice relație si tu nu ți-ai dorit să intervină în viața ta acela, căuta în profunzime deoarece nu ai vindecat profund aspectul care te-a legat de acea ființă iar după rezonanță Universală, în camp cuantic, îți este data o noua posibilitate prin care să înțelegi profund aspectele care stau ascunse atât de bine în interiorul ființei tale, în colțurile cele mai ascunse, încât prin aceasta modalitate de expunere a situației prin cel care a intervenit din nou în viața ta, te va conduce către aspectele profunde, către înțelegere și către eliberarea lor prin vindecare totală.
Cel care a revenit în viața ta pe nepregătite este acolo cu un scop, acea ființă te ajuta sa înveți lecția ta, sa o vindeci și să o eliberezi.
Daca cel care a intervenit din nou, în mod brusc în viața ta, dar tu ești fericit că a revenit, și simți că ești în rezonanță cu acela atunci universul a adus după rezonanța ta pe cel cu care te poți asocia, poți creste, poți comunica in mod constructiv și poți evolua în conformitate cu legile universale, aliniat in camp cuantic in armonie și echilibru cu tot ceea ce este, atunci exista echilibru și totul este perfect astfel.
In toate situațiile intervenite, cei de langa noi au un scop cu care vin în fața noastră și cu cât scopul este îndeplinit cu atât mai mult și mai mult se realizează cu adevărat aspectul decisiv al evoluției in planul energetic. Fiecare ființă vibrează diferit.
Nivelul fiecărei ființe de vibrație îl poți analiza energetic, pentru a înțelege profund, în momentul în care percepi din perspectiva celui de al treilea ochi aceasta secțiune de manifestare cuantică astfel poți intui foarte profund multe detalii cu privire la producerea acestei întâlniri vibratorii și vei parcurge un întreg proces prin care vei realiza prin suma tuturor posibilităților eficiența rezultatului care în final va deveni un scop prin care îndeplinirea se va îndeplini pe sine pe toate nivelurile.
Daca înțelegi profund, gândești din perspectiva vibrației inimii și analizezi în conștiința toate aspectele care depășesc linearul, vei extrage potențialul de manifestare în cât mai optim posibil atât pentru scopul pentru care ai ajuns în acel punct cât și pentru cei din jur prin care vei amprenta in camp cuantic motivele, posibilitățile și rezultatele obținute.

In momentul abandonului a tot ceea ce știi că este așa cum este, te întorci în adevărul tău și din adevărul tău pleacă tot, in conștientizarea faptului că ești nimic oferi prin abandon în esență posibilitatea esenței divine care ești să se manifeste prin toată structura ta.

Ceea ce ești în interior este ceea ce se manifesta în exterior.
In interior poți fi mintea ta care conduce existența ta sau poți fi divinul care conduce existența.
Altarul este trupul.
Mintea și divinul sunt ceea ce ați învățat în religii dualitatea in manifestare până înțelegeți procesul și excludeti cauza.
Va nașteti din nou.
Deveniți noul manifestat plecat din nemanifestat. practic vă întoarceți în starea zero fara dualitate din care începeți să creați.
Creațiile pot fi infinit in infinit.
Esența este zero, creațiile se manifesta temporar.
Esența din zero , implozia te readuce în starea zero
Starea zero fara dualitate, timp, spatiu, dimensiuni.
In acest proces nu se manifesta, nemanifestat se întoarce înapoi prin implozie în starea inițială, implozia conduce prin neidentificare tot ceea ce se realizează.
Aici ai eliberat concept: minte, trup, divin în manifestare. Exista imortalitate.

Esența divina incepe sa controleze mintea în momentul în care ești conștient de tot ceea de ești.
Mintea poate spune multe…
Cine controlează mintea până în momentul trezirii în esență ? Inconștiența (ești stăpânit de mintea ta nu stăpânești tu mintea ta)
Cine controlează mintea după trezirea în suflare divina? Însăși suflarea divină.
Când începe cu adevărat să se manifeste face curat, elibereaza iluzia, ego, etc.
Când și cum face el toate acestea? In momentul abandonului tau în esență divina.
Cum știi că te ai abandonat în esență divina?
Începi procesul evoluție cu adevărat, se eliberează mândria, ego mintea este curățată etc
Devii conștient de acțiunile tale de manifestările tale mintea nu mai lucrează de la sine tu nu mai dormi,esti treaz im conștiința.
Tiparele stigmatelor mintii sunt prezente până când mintea este condusă, după ce mintea este condusă de către divinitatea care tu ești, este eliberata iluzia.

Fericirea divinității manifestate amesteca beatitudinea, extazul orgasmic universal fără întrerupere a vibrației iubirii divine in stare de sine stătătoare eliberată din fântână interioară în care uniunea prin nunta cosmica a fost îndeplinita.
Floarea de lotus strălucește in structura sa în armonia întregului.
Esența este ce înțelegem din toate acestea.
Cauți sensul când tu ești sensul.
Cauți adevărul când tu ești adevărul.

Beatitudinea inseamna starea ideala de intelepciune, aceasta euforie permanenta este o stare de fericire deplina supremă și eterna, un extaz mistic la care ajungi eliberat. In aceasta stare extinsă de beatitudine te regăsești în regăsirea ta.
Starea netulburată a fiinţei semnifica acest extaz. În non-dualitate exista beatitudinea sau extazul.
Starea de fericire trecătoare care vine şi pleacă este experienţa cu a ei dualitate de suferinţă şi plăcere. Beatitudinea este incognoscibilă. Poţi fi beatitudine. Beatitudinea nu este un atribut, aceasta aparține divinului care se manifestă.

Când te implici intr-o divergență cedezi energie.
Când cedezi energie începi să te dezechilibrezi.
Când te dezechilibrezi incepe involuția.
Rămâi centrat! 🙏💙🙏
Evita sa cedezi energia ta pentru lucruri și situații care nu au sens productiv și mai ales evita sa te implici.
Evita sa judeci și evita sa te implici. 🙏💙🙏
Nu ești tu acela!
Tu ești armonie, puritate și iubire necondiționată! Tu ești diamantul care strălucește! 💎
Mentine-te in: armonie, iubire și puritate și cu cât te menții în acestea cu atât toată abundenta universala va curge prin toată ființa ta. 💚
Tu ești una cu armonia.
Evită agresivitățile, evită oamenii toxici…fiecare alege pe drumul pe care merge după nivelul său de conștientizare și atât cât poate în acel moment…tu mentine-te pe calea ta. Evoluează, crești și fii tu adevărul!
Oferă întotdeauna compasiune și nu te implica. Neimplicarea te conduce către a rămâne centrat, echibrat, către a rămâne pe calea ta.
Caută cauza in interior, vindeca și eliberează de la tine.
Cei care vorbesc cuvinte nebenefice sunt nevindecați și din nevindecare se naște invidia pentru pozitia ta însă tu oferă compasiunea ta lor și astfel tu vei rămâne în abundenta ta iar acela se va vindeca daca va învăța lecția sa și chiar daca nu o va învăța retine: tot ce exista are divinul in el iar divinul se experimentează prin tot și toate.
Divinul se experimentează prin cei negativi pentru a le reduce ego-ul! Când vei conștientiza aceasta vei rămâne compasiune și armonie, iubire necondiționată și puritatea. Tu ești calea ta!

Armonia este pretutindeni, în armonie coboram, în armonie ne naștem, eliberând implantul tunelului ne întoarcem în nemurirea divină, eliberarea și reînvierea omului în spirit și adevăr se manifestă pretutindeni.
Când ne-am întors în armonie suntem divinul, omul din adevăr se întâmplă pe pământ, cunoașterea traseului revine in amintire, se descarcă inefabilul prin celule și divinitatea curge în venele energie care vibrează pretutindeni.
Astfel beatitudinea prin iubire remodelează mintea curata mintea de aspectele ascunde se iluminează potențialul Nemanifestat alegând să se manifeste pe sine prin sine.
Călătoria cu adevărat incepe când te-ai născut cu adevărat, remodelarea trupului se realizează deoarece nu te identifici cu acesta, te identifici cu întregul, procesul se aliniază în energia cuantică parcurgând traseul adevărului interior. Pretutindeni înaintează beatitudine, scalda fiecare celulă și permite informației celulare să desfășoare activitatea sa pentru care a fost programată pe traseul îndeplinirii sale, esența dictează traseul, el este așteptat dintotdeauna in proces de reînviere și trezire in conștiința universală.
Astfel ființă parcurge divinul și divinul parcurge prin ființă întregul în întreg.

De ce Divinul din noi nu se manifesta chiar și atunci când iluzia ne-a acaparat?
Câte miliarde divinități întrupate in manifestare suntem atâtea adevăruri sunt. Pot din divinitatea care sunt să dau propriile mele răspunsuri dar nu pot vorbi in numele altor divinități întrupate.
Când ai coborât aici ai selectat procesul , ai știut traseul, parcurgi traseul tau! Traseul tau va fi parcurs în procesul tau cu cât mai mult și mai mult te vei regăsi în divinitatea întrupată care ești în aceasta manifestare pe acest pământ.
Divin este iubire divina , aceasta iubire este pură , răbdătoare și nu este impunătoare. Poate iubirea sa se impună? Nu , altfel ar fi iluzia
Iubirea adică divinul este dintotdeauna în tine, doar că tu nu ai reușit să găsești Calea de întoarcere înapoi în divinul din tine deoarece iluzia in care ești este prezenta.
Când eliberezi iluzia eliberezi iluzia, divinul se manifesta ,simplu
Prin simplitate te întorci în divin și nu pe cărările minții
Simplitatea este divinul, divinul este iubirea
Iubirea aceasta arde in fizic in jurul inimii și curge în exterior , este iubirea necondiționată, diferită de iubirea iluziei
Mă intorc înapoi la alegere , ai ales sa cobori și ai coborât, ai fost selectat din miliarde de spirite și te-ai întrupat, selecția divină, divinul se manifesta prin tine și dacă ești acaparat de iluzie și dacă ai eliberat iluzia , unde este diferența o conștientizezi in procesul regăsirii tale cu tine, gradul de conștientizare și manifestare este unic, tu ești unic deși în sursa ești întregul cu tot și cu toate, însă procesul vindecării tale îl vei face tu cu tine. Cei din jur îți pot arata procesul lor dar ei nu pot urma procesul tau cum nici tu nu urmezi procesul lor. În conștiința universală suma tuturor proceselor devin întregul.
Exact aceasta este cheia: de ce-ul minții? sau încrederea oarbă în procesul regăsirii tale cu tine! tu divinul.
Restul pot fi aspecte din suma tuturor posibilităților și acestea pot fi înșirate la infinit.
Când înțelegi aceasta te -ai regăsit!


De tine depinde:

  • cu cât evoluezi mai mult și mai mult eliberând aceste aspecte duale vei întâmpina după rezonanță un alt nivel în care aceste aspecte vor deveni informații cu care te-ai întâlnit pe parcurs, eliberând , ai eliberat
  • până ajungi în conștientizarea aceasta prin care nivelul tau de rezonanță devine inaccesibil gradurilor de manifestare a dualității, traversezi un proces și acest proces depinde exclusiv de nivel tău de conștientizare profundă
    -cu cât eliberezi mai mult și mai mult cu atât mai mult și mai mult parcurgi propriul tău drum, în rezonanță cu întreg, conștientizând că ai devenit inefabil și in inefabil ești aparținut întregului, nu mai aparții ție însăți, aparții întregului, prin tine se va manifesta după divinitatea care ești, întregul
  • cât timp urci procesul, exista posibilitatea sa atragi după rezonanța interioara, astfel ori prin aspecte regasite nevindecate sau gânduri negative vei atrage…cu cât eliberezi mai mult și mai mult cu atât mai mult și mai mult te eliberezi, simplu
  • vindecându-te înțelegi, înțelegând parcurgi un traseu redat dintotdeauna, el se regăsește în tot ceea ce ești, manifești traseul
    -cu cât mintea ta este poziționată în coerenta minte -inima iar inima activează cu atât mai mult și mai mult păstrezi armonia instalând armonia, procesul se întâmplă din sursa, DIVINUL ești

Iubirea divină este iubirea atotcuprinzătoare, aceasta nu așteaptă, nu cere la schimb, ea este. Iubește în aceeași măsură și pe cel criminal și pe cel care îți este propriul copil, nu are resentimente, nu este trecătoare, exista din divin, divinul este ea. Iubirea divină transcende, nu judeca, nu sufera , nu are termeni, nu este iluzorie sau trecătoare. Pentru a ajunge la iubirea divină ființa parcurge pașii regăsirii sale cu sine, vindecarea, eliberearea ,iluminarea, abandonul total în spirit, în inima, puntea de trecere in inefabil. In focul sacru și viu al esenței care este divinitatea și se manifesta în momentul în care ființa abandonează mintea sa și permite divinități din inima lui să se manifeste.
Inefabilitatea provine după ce ființa a transcens in iubirea divină abandonandu-se în mod complet sursei , devenind din observator, manifestarea totala a vibrației inimii.
Pentru a transcende din iubirea iluzorie trecătoare in iubirea divină se realizează un proces de abandon total in focul sacru viu al inimii. Acest abandon total exista în inima , pleacă din inima în exterior și se regăsește undeva la aprox 40 cm in fata , conectat cu ființa și trasând drumul pe care ființa astfel regăsită se îndeplinește pe sine din divinitatea care este dintotdeauna.

Amintirea
Ți-am creat forme din visele născute în eter și am dat spre nemurire creația.
Din zambet stau retrase amintiri iar dedesubtul tau a fost limpezit, transformarea urcând prin inima ta până la cer.
Cerul dedesubturilor tale
apoi
Am ales sa creez din zambet
Cuantic aveai un infinit de posibilități,
Selectând după amintirea ta,
Am ales să-ți alegi să te vindeci.
Traversând pamanturi, îmbrățișând ceruri și vârfuri de ceata printre brazii de sus,
Inexistența îți acoperise cu valul fericirilor îmbrăcate pios către ultima desăvârșire a creației fara timpuri, îndeplinirea în afara spatiilor…și ai curs…fracțiuni de dincolo.
Respirai…prindeai forma finală iar inima călătorea înapoi acasă,
Pretutindeni în soare dintotdeauna in existența soarelui central, soare in soare, în amintirea universului
Jocul de culori îmbrățișau zâmbetul ultimului nucleu expulzat…din focurile nenascute ale unui soare viu.

Am venit întotdeauna către voi așa cum am venit către mine: cu iubire…cu inima deschisă…am înțeles și am acceptat că tot ceea ce suntem, suntem Divin, creați perfect, perfecțiune desăvârșită in prezența iar dincolo de aceasta creație și sursa incomensurabila in manifestare, am venit nevinovat spirit…fara a judeca, fara a analiza, redat întregului, pentru ascensiune.
M-am alăturat vouă, divinități întrupate pe pământ, in unul in conștiința universală, în trezire, in adevăr, în sacralitate!
Sunt recunoscătoare întregului așa cum este întregul!
Să-mi fie după ceea ce in mine este! ☀️
Pentru totdeauna, dintotdeauna! 🙏
In inima am regăsit: puritate, iubire, beatitudine, sacru!

Orice lecție ne aduce o conștientizare extrem de folositoare 🙏🙏🙏
Mulțumesc cu recunoștință! ❤️
Fiecare ființă divinitate întrupată pe acest minunat pământ traversează un întreg proces de evoluție și conștientizare după ceea ce divinul alege sa manifeste pas cu pas.
Din toate câte vin către noi învățăm. Învățăm să eliberăm, învățăm să vindecam, învățăm să ne regăsim, învățăm să FIM cu adevărat Divinul!
Inconștiența ne costă așa cum judecată ne costă.
Judecata unui alt spirit care este nevinovat te va costa aur spiritual.
Ce este aur spiritual?
In momentul in care realizezi evoluția ta, munca ta de pe pământ în procesul evoluției tale, ajutorul oferit și tot ceea ce creezi in armonie și echilibru îți oferă aur spiritual, un nivel evolutional care creste divinitatea deoarece, divinul din tine poate crește pe pământ dar și în alte locuri din marea creație, după cum însăși divinul se manifestă.
Evoluția din trup te conduce catre evoluție, procesul este redat pas cu pas din esență interioară.
Daca conștientizezi profund aceste aspecte aparent nesemnificative vei înțelege întregul proces.
În situația in care ai judecat ai realizat dizarmonie in camp cuantic, pierzi aur spiritual instant. Tu poți reface campul tau și poți șterge din camp cuantic manifestarea ta nepotrivita însă pentru aur spiritual va fi necesar să muncești o alta buna perioada de timp pentru a-l acumula la loc.
Conștientizarea profundă prin care vindeci nevoia de a judeca pe cel de langa tine consta în înțelegerea simplității faptului că totul este perfect așa cum este, în pătrunderea vibrației inimii iubirii divine care te întoarce în înțelegerea profundă că ești una cu întregul, întregul se manifesta prin tot ceea ce ești, inefabilul ESTE.
Cu cât înțelegi profund lecțiile care vin către tine, extragi esențialul, cu atât te vindeci ridicandu-te mai mult în propria ta conștiința care în final, cu cât va fi nepătată sau neîncărcata cu iluzie, cu atât mai mult și mai mult te vei întoarce acasă.
Cu cât lucrezi mai mult și mai mult cu tine cu atât mai mult și mai mult ești tu starea ta inițială parcurgând drumul regăsirii, eliberării de iluzie, exaltând in vocea divinului interior, cântec suav desprins din creație prin care te îndeplinești.
Esența sta in măreția faptului că ești cu adevărat profunzime fara de inceput și sfârșit , aceasta semnifica să cobori, în inima ta, pentru a permite inimii să vibreze.
Esența sta in puțin, in simplitatea prin care toată creația se îndeplinește pe sine.
Cu cât ești mai mult și mai mult armonia cu atât mai mult și mai mult armonia este tot ceea ce este.

Modalitate de lucru în camp cuantic :
va rog, lucrați intuitiv, SUNTEM armonie, echilibru, suntem iertare și puritate. Suntem DIVINUL in manifestare. Va iubesc! ❤️🙏💎
Mă iert și ofer iertare pentru tot ceea ce am realizat conștient și inconștient cu sau fara de voie, mie sau celor din jurul meu!
Mă iert și ofer iertare pentru toată experiența inferioara trăită in toate dimensiunile, timpurile,spatiile, universurile cu sau fara de voie!
Mă iert și ofer iertare pentru toată viața pe care am trait-o in somn nefiind conștient /a de ceea ce sunt cu adevărat.
Mi-am reintegrat programul suflet înapoi în spirit , mă îndeplinesc din divinitatea Eu Sunt, dintotdeauna și dinainte!
Mă eliberez acum și aici de toată iluzia, imperfecțiunea, negativitatea, inferioritatea si toate emoțiile, trăirile, sentimentele și energiile inferioare.
Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce există, pentru tot ceea ce sunt, pentru multitudinea universului!
Mulțumesc cu recunoștință tuturor aspectelor pe care le traversez in evoluție!
Permit iubirii necondiționate simțite în profunzimea divinului interior sa se manifeste în tot și în toate!
Sunt Dintotdeauna Vindecat/a!
Așa sa fie și așa și este!

Acum și aici imprim in campul cuantic prin intenția Suveranității eliberarea tuturor circumstanțelor negative imprimate in structurile se manifestare. Toate circumstanțele negative de manifestare în acum realizare conștient sau inconștient sunt alchimizate prin lumina suveranității depline care coboară din sursa divină, devenind scântei de manifestare în pozitivitate pentru folosința bunului.Transced dualul și mă regăsesc în neutralitate pentru a menține poziția de observator in manifestare și prin care rezultatele constructive se îndeplinesc pas cu pas pentru deplină mea evoluție.Eliberez tot ceea ce știu. Sunt singura posibilitate de îndeplinire în acum pentru universul meu interior in armonie și echilibru cu toată existența. Imprim in campul cuantic cunoștințele acumulate în acum prin iubire necondiționată, puritate desăvârșită și compasiune incomensurabila. Descarc în toată ființa mea capacitățile universale akashice care îmi sunt puse la dispoziție în acum din sursa divină pentru a le utiliza in ajutorul și beneficiul existenței cu tot ceea ce include în această evoluție de pe planeta Pamant. Îmi îndeplinesc misiunea pas cu pas pentru care am coborât în acum permitandu-si sa fiu propriul adevăr divin prin toată celulele, structurile, manifestarea voită și conștientă in deplin acord cu legile universului și în deplin acord cu universul meu interior. Mă îndeplinesc în manifestare. Sunt cel care Sunt. Binecuvântez universul meu interior și mă vindec de toate iluziile, bolile, afecțiunile, inferioritatea, rănile de pe toate planurile existențiale. Îndeplinesc vouă divinului care Sunt, aici și acum, așa sa fie și așa și este!
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *