13D sau cele 13 dimensiuni ale conștiinței

13 Dimensiuni Ale Conștiinței

Ce sunt dimensiunile?
O dimensiune descrisă aici este o stare de conștiință și un mijloc de a organiza diferite niveluri de existență în funcție de ritmul lor de vibrație. Fiecare dimensiune are propriile legi și principii, fiecare dintre ele fiind specifice. De îndată ce ne-am transformat corpul fizic într-un corp ușor prin integrarea energică și conștientă a sinelui nostru superior – în care sinele nostru superior a „urcat” – este posibil pentru noi să schimbăm dimensiunile cu corpul nostru transformat într-un corp ușor. Făcând acest lucru, urcăm la cea de-a cincea dimensiune superioară, nivelul corpului nostru spiritual.
Dimensiunile sunt niveluri de creație sau sfere de conștiință care diferă în intervalul lor de frecvență vibrațională și tipul de ființe și forme (sau absența formelor) care există în ele.
Fiecare ființă există într-o dimensiune în care percepe cea mai mare parte a „timpului”. Dimensiunea care vibrează la fel cu propriul nivel de energie și coeficientul de lumină. Aceasta înseamnă că dacă o ființă își schimbă propriul nivel de energie, vibrația sau coeficientul său de lumină, atunci are acces și la alte niveluri dimensionale. Acestea pot oscila atât mai sus cât și mai jos.

fractali

Dimensiunea 1D: Este o linie. Lungime și distanță. Timp, lumină, foton, atomi, molecule și lumea mineralelor
Prima dimensiune este conștientizarea formei fizice a Gaiei. Această dimensiune este tărâmul tărâmului mineral și este cea mai lentă din punct de vedere al vibrației. Pe Pământ îl cunoaștem ca atomi, molecule și minerale. Pământul trăiește și deține cunoștințele pe care le căutăm, iar conștiința noastră influențează ceea ce Pământul ne dezvăluie din această cunoaștere.Este domeniul mineralelor, apei și codurilor genetice care stau la baza formelor noastre fizice. Când ne conectăm la acest nivel, ne conectăm la întreaga lume fizică la nivel molecular. Acesta este locul fizicii cuantice, un loc al electronilor, protonilor și quarkurilor. Este poarta de acces între macrocosmos și microcosmos.

Dimensiunea 2D: Spațiu-timp, lungime, distanță, lățime. Umbre. Diferențiere / yin yang, opuse analogice / universale, iluzie, interpretare, sub-atomic, conștientizare, minte conștientă. A doua dimensiune este pur și simplu un alt pas pe care conștiința sacră îl ia în ritmul și intenția sa vibrațională. Acesta este nivelul plantelor, copacilor, animalelor și insectelor. Trebuie să vă amintiți că totul este viu și inteligent. O inteligență care ne vorbește din toate părțile existenței. Toate formele de viață din a doua dimensiune ni s-au dat ca niște tovarăși de pe această planetă pentru a satura pământul cu vibrații stelare. Animalele au un sens intuitiv care le permite să înțeleagă reciproc rolurile. Au fost create pentru a popula acest spațiu numit Pământ, pentru a ne învăța calea, pentru a arăta calea și pentru a o împărtăși cu noi. „Depinde de noi să decidem dacă vrem să ne mâncăm tovarășii sau nu”.A doua dimensiune este conștientizarea, ceea ce face ca sistemul nervos autonom să reglementeze și să mențină funcțiile de susținere a vieții.

Dimensiunea 3D: spațiu-timp-gravitație, lungime, distanță, lățime, adâncime, înălțime, volum. Identitate. Fizic, trecut, prezent, viitor. Separarea, materia. Evenimentele devin realitate. Conștientizarea minților conștiente, subconștiente, inconștiente. Supravieţuire. Tu față de tine. Vina și rușinea. O credință în a avea noroc sau ghinion. Supraviețuirea celei mai potrivite atitudini. Identificându-vă după felul în care arătați, locul de muncă pe care îl aveți, mașina cu care conduceți și oamenii cu care vă înconjurați. Statutul social este important. Teama de a lipsi, de a nu avea suficient, de a nu ocoli, viața este o competiție. O credinta că gândurile nu au putere și că manifestările sunt doar o coincidență. Nu există nicio dorință de a săpa mai adânc sau de a privi dincolo de suprafață. 3D este realitatea fizică a conștiinței
Aceasta este dimensiunea conștiinței de sine . Cele două necesități de bază sunt gândirea rațională și gândirea intuitivă. Prin aplicarea acestor două calități, ar trebui să aflăm că suntem parte una de cealaltă, ceea ce duce la experiența iubirii.
În a treia dimensiune, energia se solidifică într-un bazin întunecat și dens de materie. Acesta este nivelul gândirii sau al minții. Cel mai dens strat de acest nivel conține propriile noastre gânduri lumești și materiale.
Datorită codificării (conștiinței) noastre planetare, suntem capabili să ne identificăm cu materia și astfel să devenim densi. Universul permite iluzia liberului arbitru pe a treia și a patra dimensiune, ceea ce ne oferă alegerea experienței de a ne comporta ca sfinți sau demoni sau oriunde în mijloc.
Ființele care cred că a treia dimensiune este singura dimensiune suferă de iluzia separării de sufletul lor sau de eul lor divin. Simțurile fizice nu pot descoperi sufletul, care este dincolo de forma materială. Dacă nu suntem unul cu sufletul, divinul, atunci nu putem fi unul cu ceilalți.
Abilitatea noastră de a experimenta frumusețea într-o astfel de densitate arată că trăim într-un univers iubitor. Așadar, dacă putem atinge straturile superioare ale lumii spiritului, antrenând părțile corespunzătoare ale creierului nostru, așa cum au încercat toți căutătorii înaintea noastră, atunci vom obține cunoștințe de neimaginat.

Dimensiunea 4D: Un nou dum care acționează ca un portal către 5D. Acesta este avionul astral. Aici experimentezi călătoriile sau proiecția astrală, visare lucidă, deja vu. Se dezvolta o credință că există multe versiuni ale realității și multe versiuni ale sinelui, Universuri sau realități paralele, multe vieți, vieți trecute, prezente, viitoare. Multe lumi și posibilități. Energia nu poate fi distrusă, ci doar transformată. O idee că suntem toți conectați și există mai mult in viață decât ochiul fizic poate vedea. O credință că gândurile sunt puternice, că gândurile ne pot schimba realitatea. Dualitatea este experimentată, la fel și compasiunea și înțelegerea. O dorință de a-ți găsi scopul. Dieta și meditația devin importante. Conștientizăm mediul și modul în care afectăm ceea ce ne înconjoară.Ne urmăm pasiunile care sunt menite să ne bucure. Fiind demni de a  urmări visele. Folosind sensul, intuiția. Căutarea unui sens mai profund la viață. Văzând magia și minunile Universului. Conștiința merge în inimă. Poate rearanja ADN-ul.A patra dimensiune este un plan gri, polarizat, care absoarbe forțele luminii și întunericului. Lupta dintre bine și rău există aici. Formele se schimbă în mod natural pe planul astral. Un copac se poate transforma cu ușurință într-un lup. Acest lucru se datorează faptului că iluzia binelui și a răului se manifestă aici și prin schimbarea extremă a formei, un sentiment frumos poate duce rapid la neîncredere și frică. Magie, călătorie în timp, karma, reîncarnare, chirurgie psihică, zbor, citire a minții, spirite dezmembrate, încântare și, desigur, călătorii astrale, toate sursele de la acest nivel. Aici există diferite dogme care ne sunt cunoscute din religii. Conceptele precum iadul și purgatorul sunt, de asemenea, locații de a patra dimensiune.

5D: Dincolo de timp și spațiu. Lumea spiritului. Multe dimensiuni, alegeri puternice; alegerile se manifestă. Manifestare. O înțelegere că suntem toți unul și toți conectați unul cu celălalt, plante și alte galaxii. Iubire și compasiune. Aici ești sau poți fi ghidat și poți asculta îndrumarea în toate situațiile. Știind că toată lumea este în călătorie. Aici  traiesti adevarul si devii autentic. Experimentând bucuria. Nu există concurență, deoarece există suficiente abilități pentru a merge în jurul tuturor.  În această dimensiune folosești toate abilitățile tale (clarviziune, telepatie,telekinezie, teleportare, etc). O legătură cu ființele îngerești, unitatea cu Universul, cu Dumnezeu. Conștiința în inimă și spirit. Se poate conecta instantaneu cu flăcările gemene, dacă alege acest lucru.După ce introduci o Lumină călăuzitoare, nu mai ești centrul creației tale proprii și dualitatea se dizolvă într-un scop superior. Deoarece dualitatea începe să se dizolve, nu mai există liber arbitru de a face bine sau rău atunci când operați în 5D. Faci ceea ce trebuie făcut. Îngerii funcționează în 5D. Doar extrem de puțini dintre oamenii spirituali au acces la conștiința 5D .În a cincea dimensiune, suntem cu adevărat conștienți de paradoxul dualității și al separării. Toate paradoxurile sunt rezolvate la acest nivel. Toate dualitățile sunt înțelese. Conștiința „Eu” versus „tine” trece la conștiința „noi” și întrebările de echilibru între bărbat și femeie, lumină și întuneric, bine și rău și material și imaterial sunt toate transcendente. Acum înțelegem cu adevărat că aceste forțe nu au intrat în conflict cu adevărat, ci s-au completat reciproc. Chiar și paradoxul timpului se dizolvă în a cincea dimensiune, în a treia dimensiune experimentăm în mod conștient timpul liniar – trecutul, prezentul și viitorul -, dar știm că alte vremuri sunt accesibile.Învățătura mistică spune că timpul este într-adevăr o iluzie, iar în a cincea dimensiune o înțelegem cu adevărat. Devenim conștienți de noi în orice moment și în toate locurile. Ne întrupăm aici ca ființe stelare androgine. De când trăim pe stele, avem corpuri luminoase de lumină. Aceste forme eterne nu au nevoie de durere, deci nu există suferință fizică. Nu suferim de nicio formă de separare acolo deoarece experimentăm în mod constant unitatea cu Creatorul inițial.
Aici ne bazăm acțiunile exclusiv pe iubire și niciodată frică. Acest lucru se datorează faptului că frica nu există la acest nivel. Suntem de neoprit și trăim vieți minunate dacă păstrăm acest punct de conștiință. Nemurirea este o realitate trăită.
De multe ori într-o experiență aproape de moarte, oamenii au călătorit printr-un tunel lung. Tunelul traversează întunericul (a patra dimensiune) și se termină într-o deschidere strălucitoare de lumină aurie sau albă (a cincea dimensiune), acesta este canalul de naștere al sufletului către lumea fizică și, în același timp, poarta către „cer”. Nu trebuie să murim pentru a avea această experiență, multe tehnici meditative și mediale ne oferă o perspectivă asupra acestei a cincea dimensiuni.
Călătorim aici prin aplicarea voinței divine. Cea mai scurtă distanță între două puncte nu este o linie dreaptă, nici măcar o linie curbă. În a cincea dimensiune, pur și simplu te dublezi la obiectivul tău. Aproape similar cu teleportarea. Mult mai practic decât zborul.

Zborul este doar un mijloc de transport practic pentru a treia și a patra dimensiune.

Dimensiunea 6D: specifica o dimensiune în care se face realizarea Sinelui Divin ca creator. Folosirea gândirii pentru a se manifesta (nu este nevoie să se folosească alegerile).Puterea intenției 6D este atât de divină, încât nu poate fi utilizată în mod abuziv în niciun fel. Vindecarea cu 6D nu poate fi folosită la oameni fără permisiunea lor. Un respect al liberului arbitru. Spații de senzație, fiind spații. Iubire, pace, adevăr, împuternicire. Această conștiință poate afecta Pământul dacă este practicată de grupuri mari de oameni. Stăpâni ascendenți. 6D reprezintă pace și echilibru. În timp ce Pământul trece de la 3D la 5D, liderii spirituali ar trebui să urmărească într-adevăr 6D pentru a le aduce stabilitatea atât de necesară. Este un nivel de stabilitate dincolo de lumina de orientare 5D. A șasea dimensiune este tărâmul geometriei și este limbajul vieții și al luminii din care se manifestă toate lucrurile. Geometria sacră este studiul formei și structurii. Toate lucrurile materiale din a treia dimensiune au un șablon energetic. Conform principiului ocult tradițional, tot ceea ce există în lumea materială trebuie să existe mai întâi pe planul astral. Este un model, sunt componente de bază care trebuie formate din geometria luminii în a șasea dimensiune. Toate formele se încadrează de la a șasea dimensiune, prin diamantul Shambala din a cincea dimensiune, la arhetipurile astrale ale celei de-a patra dimensiuni, la formele fizice din a treia, a doua și prima dimensiune. A șasea dimensiune este spirituală și se bazează pe ideile informațiilor. Gândurile prind mai întâi formă în a șasea dimensiune înainte de a se manifesta pe planul astral. Ideile se concretizează aici prin geometria sacră. Se spune că toate formele se bazează pe combinații de solide platonice – cinci forme, fiecare rezonând cu un element diferit.  În multe povești de ascensiune esoterice și antice religioase, pământul și locuitorii săi sunt transformați în corpul lor de lumină a cincea. Aceasta este atunci când Gaia se schimbă fizic de la un corp dens, material, la un corp ușor, o stea. Pământul prezent se schimbă, iar vechile profeții sunt un ghid pentru acest viitor probabil. Totuși, manifestarea a cincea dimensională a unei stele nu este nici fierbinte, nici înflăcărată, deoarece se raportează că este moale, plasmatica.

Dimensiunea 7D: aici se observă și se realizează  că există mai mulți creatori. Dorințele se manifestă. (nu este nevoie să folosești gândirea). Aici este un spațiu miracol. O frecvență dincolo de karma, O FRECVENȚĂ CARE TE ELIBEREAZĂ PENTRU TOTDEAUNA DE ORICE KARMA ACUMULATĂ, acționând ca o conductă. Aici intervine călătoria in timp. Re-scrierea de planuri. Conștiința unității. Aici ești o ființă ușoară, emițătoare de lumină. Aici intervine capacitatea de a crea armonie în orice situație. Tot ce este. Timpul nu este măsurat sau liniar; timpul este atemporal. Aici se manifestă Iubirea pură necondiționată, fără teamă. Intenția divină. Unitatea cu Universul, cu Dumnezeu. Cu Dumnezeul dinăuntru. Aici intervine propria inteligență a inimii, a Sinelui. Este o formă mai rafinată de Lumină dincolo de pace. Este o Lumină care conține cunoștințe și coduri în loc de doar îndrumări. Sufletele din 7D trec în general destul de repede în 8D. 7D este tărâmul sunetului cosmic
Când intrăm în dimensiunile mai mari dincolo de a șasea, pierdem formă și formă. Dimensiunile devin mai abstracte și sunt tot mai dificil de descris în limbajul uman.
A șaptea dimensiune este tărâmul sunetului cosmic – nu tiparele vibraționale pe care le auzim în dimensiunea fizică, ci armonicile creației. Dacă principiul acordului ne învață că modelele se repetă la fiecare nivel, atunci această dimensiune este expresia superioară a ceea ce știm ca sunet în a treia dimensiune. Este sunetul creației.
În studiul științei kmatice, undele sonore terestre sunt folosite pentru a crea forme vizibile în nisip, praf și lichide. Cu cât sunetul este mai complex prin intermediul mediului, cu atât forma creată este mai complexă, inclusiv imagini de geometrie sacră.
Pe această scară cosmică-creativă, dimensiunea cosmico-acustică creează sau țese structura și realitatea universului nostru. Primul pas este formarea geometriei sacre pe a șasea dimensiune. Aici devenim conștienți de propria noastră natură de țesător, de propria noastră capacitate de a țese șirurile, de a juca notele potrivite și de a schimba partea noastră din cântecul creației pentru a crea viața pe care o dorim. Lumina care se mișcă mai repede decât viteza generală acceptată a luminii există în această dimensiune superioară și acționează ca un fir de conectare între galaxii, ca trasee de lumină informațională care ne conectează pe toți.

Dimensiunea 8D: Aici intervin multe universuri, cu mai multe versete. De la 8D și mai mult, Universul este doar informație – informații care determină proiecțiile holografice ale Universului.A opta dimensiune este tărâmul spiritului divin sau cel puțin aspectul spiritului divin care manifestă galaxia noastră. Unii descriu acest lucru ca fiind lumina divină, dar nu este doar lumină, ci este conștiința creației.
Sufletele de grup, o colecție de unități individuale care lucrează împreună ca o unitate mare, se află în această dimensiune. Imaginează-ți că fiecare celulă din corpul tău este o entitate conștientă. Deci sunt z. De exemplu, celule hepatice, inimă, creier și celule sanguine. Fiecare este unic și are o funcție, totuși toată lumea se află în același corp și lucrează împreună pentru binele întregului sistem.
Acest lucru este similar cu modul în care funcționează un grup de suflete. În realitate, grupurile de suflete sunt chiar mai integrate decât celulele corpului nostru. Un exemplu mai fin sunt picăturile de apă dintr-un ocean care comunică între ele prin împărtășirea unor holograme reale.Toate potențialele există în a opta dimensiune, deși deciziile noastre determină modul în care aceste potențiale se manifestă în dimensiunile inferioare.
Dimensiunea 9D: Tot ce este. A noua undă dimensională: valuri de timp apar din acest punct, susținute de gardienii lor. Aceste valuri de timp sunt ca solul fertil pe care crește a treia noastră dimensiune. Unii ar spune că este o „poartă stelară” pentru marele soare central al universului, care este adevărata poartă către tărâmul următor și universul nou. În a noua dimensiune, conștiința omogenizată a celei de-a zecea dimensiuni sau frecvență este clasificată în conștiința planetară, stelară, galactică, universală și dimensională. Este trecerea de la formă la formă. Ca a noua entitate dimensională spunem „voi lua forma unei planete” și apoi o facem. Ca o conștiință planetară, stelară, galactică, trecem prin etape evolutive la fel ca forma umană.
Similar cu existența umană, există aici și o ierarhie a dependenței. Omenirea are nevoie de pământ pentru a se dezvolta și a supraviețui, dar contrariul nu este adevărat. În mod similar, pământul depinde de soare pentru viața sa, dar soarele poate trăi fără pământ. Un model care se repetă pe parcursul dezvoltării dimensiunilor.

Dimensiunea 10D: Aici imposibilul devine posibil.A zecea dimensiune este axa verticală care aliniază cele nouă dimensiuni anterioare. Este arborele lumii șamanilor, Yggdrasil al vechii mitologii norvegiene, arborele cabalistic al vieții și turnul care străbate dimensiunile. Dacă conștiința unei persoane este la fel de conștientă în toate cele nouă dimensiuni în același timp, aceasta este în a zecea dimensiune. Folosim tot timpul axa a zecea dimensională pentru a urca și coborî axa verticală a realității, dar stăpânirea întregii axe ne oferă acces la conștiința a zecea dimensiune.Această dimensiune este ca învelișul exterior al universului. Dincolo de asta este golul. Dintr-o perspectivă a unsprezece dimensiune, putem observa miliarde din aceste ouă cosmice care ard în neant. În bol, există boluri continuu mai mici, fiecare reprezentând o dimensiune. Centrul dur al materiei este a treia dimensiune. Ființele a zecea dimensiune sunt în esență amestecurile pure ale marelui yin și yang. La fel ca „ADN-ul cosmic”, universul conține întregul model al ceea ce se va desfășura în timpul vieții sale, la fel cum noi înșine purtăm în corpul nostru fizic un duplicat holografic al acestui plan. Acest ADN are atât aspecte magnetice cât și active. În starea sa magnetică, este planul divin, tot ceea ce va fi. În starea sa activă, forța evoluției este cea care conduce planul divin la finalizare. A zecea dimensiune este adevărul viu și este lumina care este în toate. Spiritul nostru intră acolo și nu poate intra decât prin îndrumarea și tutela principiului Yin. De aici ne putem proiecta conștiința în orice formă din univers. Este energia intenției.

Dimensiunile 8D, 9D și 10D: aici readuci energia la sursă. Abilitatea de a te îmbina cu cei din grupul tău de suflet, călătorești în diferite galaxii, te reîncarnezi înapoi pe Pământ sau alte sisteme stelare. Sufletul poate alege să continue să treacă până la niveluri superioare de conștiință. Aici descoperi tărâmul îngerilor. Posibilitățile sunt infinite.

Dimensiunea 11D: înseamnă dincolo de posibilitate. Aici posibilitatea nu există.A unsprezecea dimensiune este câmpul energetic atotcuprinzător, care se manifestă și conține toate dimensiunile anterioare una până la zece. Acesta este primul domeniu al conștiinței universale. Știința numește acest eveniment „Big Bang”. Tehnic, însă, nu este o explozie externă, ci orgasmul interior care declanșează creșterea rapidă a unui univers viu.

Dimensiunea 12D: Conștiința, sursa, creatorul principal. Unic creator al tuturor. Aceasta nu înseamnă că orice altceva este o iluzie, dar dintr-un loc 12D de unitate, nu ești atașat de nimic și poți fi un observator pur, fără judecăți sau prejudecăți. Maeștrii ascendenți se conectează  la 12D și pot reveni în 8-12D dacă este nevoie. A douăsprezecea dimensiune este marele soare central al universului nostru, sursa din care apar toate galaxiile din universul nostru și în jurul căreia toți se învârte. Este sursa conștiinței universale și un aspect superior al minții divine și al Creatorului. Este logosul universal, sursa creatoare universală. Nu este posibil să ne imaginăm a douăsprezecea Dimensiune. Numărul doisprezece este conectat numeric 1 și 2. Reprezintă fuziunea unității (1) și dualității (2). În termeni spirituali, este „tot ceea ce este” cu accent pe individualizare. În lumile galactice este amalgamarea tuturor realităților existente.În interiorul corpului uman este accesul criptat la această conștiință divină prin ADN-ul cu 12 fire. Dincolo de orice definiție, este întotdeauna mai mult decât ceea ce ne putem imagina, pentru că este intrarea în a treisprezecea dimensiune – poala cosmică.

Dimensiunea 13D: Mulți creatori primari, dimensiuni infinite* de aici poti intra mai departe in a recunoaște și patrunde in dimensiunile care continuă după 13 D), aici realitățile devin infinite. A treisprezecea dimensiune este poarta către universurile dincolo de propriul nostru univers. Acesta este nivelul conștiinței cosmice, logo-urile cosmice și sursa tuturor celorlalte universuri din multivers. Prin a treisprezecea dimensiune, putem accesa alte universuri. Mulți văd dimensiunea a treisprezecea ca un nou univers către care umanitatea urcă, întrucât stăpânirea celei de-a treisprezecea dimensiuni vă permite să călătoriți între universuri. Este tura cosmică atunci când conștiința sufletească își începe coborârea prin cele 12 niveluri de densitate cu intenția de a fi „individualizat” ca sarcină experimentală. Această dimensiune conține și depășește tot infinitul. Aici experimentăm activarea noastră a hologramei divine. Este o experiență ceremonială care are loc la al 13-lea nivel de rezonanță, cunoscută și sub denumirea de uter cosmic.

Ceea ce este important de remarcat este că dimensiunile mai înalte nu le înlocuiesc pe cele inferioare. Fiecare strat se construiește deasupra celui anterior ca o piramidă. Trebuie să aveți o bază puternică în 0D, 1D, 2D și 3D pentru a urca în 4D și aveți nevoie de o bază puternică în 0-5D pentru a urca în 6D.

 

2 răspunsuri la „13D sau cele 13 dimensiuni ale conștiinței”

  1. Foarte frumos si complex ! Ma bucur ca scri toate aceste lucruri, deși multa lume nu este interesată de asa ceva, adică lumea defapt nu este interesată de a sti adevărul care exista deja in noi! Mi-ar plăcea să stăm de vorbă! O zi frumoasă și binecuvântată!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *